• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birine karşı tahammulsüzlük

Sokağa atma imkanı olsa atacak. İstemediğini yazmış. Neden savunuyorsunuz ki ? Şurada 50 kişi belki daha fazlası olarak tepki verdik. Var mı bebeğiniz ?
Oldu ki öldünü yada boşandınız birisi sizin de çocuğunuza böyle davransa yine aynı olgunlukla karşılayacak mıydınız ?
Yapmayın Allasen.
50 uye tepki verdi ama bir cozum sunmadi kuzum ayrica size kizdigim birine sovmeye beddua etmeye gulmeniz ...annelerin hassasiyetini anliyorum ama kadinda nefret kusmak icin yazmiyor bir garip oldum neden ki diye yardim istiyor kucuck bir cocugun atacak vicdana sahip olan gelip konu acip yardim istemez diye dusunuyorum

Çocuk yaşta evlenip evlat sahibi olmuş olabilir
Konu sahibinin altı aylık çocuğu daha varmış ayrıca.Kendi çocuğu olduktan sonra eşinin diğer evliliğinden olan altı yaşındaki çocuğuna kin duymaya başlıyor.Bizim rahatsız olduğumuz konu bu.Yoksa istediği kadar çocuğu olsun,bizi ilgilendirmez.

50 uye tepki verdi ama bir cozum sunmadi kuzum ayrica size kizdigim birine sovmeye beddua etmeye gulmeniz ...annelerin hassasiyetini anliyorum ama kadinda nefret kusmak icin yazmiyor bir garip oldum neden ki diye yardim istiyor kucuck bir cocugun atacak vicdana sahip olan gelip konu acip yardim istemez diye dusunuyorum
İyi de kendisini mesul görmüyor ki..orda dahi büyü ile etki altında kaldığını düşünüyor.."bebeğim olduktan sonra çok yorulmaya başladım..yetişemez oldum ..beni anne bilen bir kuzuya daha bakıyorum ..bazen duygularımı da yönetmekten zorlanıyorum bu durumu yaşayan var mı? Çocuklar büyüdükçe herşey tekrar yoluna girer mi ? " diye bile sormamış

Oğlunuz 25 yasindaysa siz de45- 50 yaşındasınız diye düşünüyorum.bu yaşta 6 yaşındaki çocuğa bakmaz zor..onu siz yikayacaksiniz ,okula getirip gotureceksiniz, ödevini yaptiracaksiniz...hasta olacak başında bekleyeceksiniz...üstünü ha bire kirletecek. ..oyun oynamak isteyecek ,oyun arkadaşı olacaksınız....bu yaştaki birisi için zor...ama son birkaç ay ne oldu da siz çocuğa tahammül edemiyorsunuz?belki de bu sorumluluklar ağır geldi.

kendı kızımda bu yaşta. çok üzel yonlendırılıp söz dinleyebilecek yaştalar. çocuk daha .
babasının ılgısını falan mı kıskandınız büyük ıhtımalle.

Konu sahibinin altı aylık çocuğu daha varmış ayrıca.Kendi çocuğu olduktan sonra eşinin diğer evliliğinden olan altı yaşındaki çocuğuna kin duymaya başlıyor.Bizim rahatsız olduğumuz konu bu.Yoksa istediği kadar çocuğu olsun,bizi ilgilendirmez.
Yok konuyu biliyorum ama "kuluçka makinası..ya da doğurup doğurup bakmama " suçlamaları bence pek konu sahibine uymuyor.Hali hazırda evdeki 3 evladı konu sahibi doğurmadı..tek makina var o da koca!! Adam çocuk sahibi olmadan duramıyor😒

Ben aslında dua ettim. Herkes yaptığını bulsun inşallah diye. Bunu hayra çevirmek onun elinde. Sövmeyi de içimden yaptım. Ben sizin kadar iyi kalpli değilim. Ama gördüğüm kadarıyla siz de bir çözüm sunamamışsınız. Mesela çözüm ne olabilir? Kadın 6 yaşında ki bebek için ‘birine’ yazmış.
Tek çözüm evden yollamak. Ama ona sa kocişi izin vermez.

Yok konuyu biliyorum ama "kuluçka makinası..ya da doğurup doğurup bakmama " suçlamaları bence pek konu sahibine uymuyor.Hali hazırda evdeki 3 evladı konu sahibi doğurmadı..tek makina var o da koca!! Adam çocuk sahibi olmadan duramıyor😒
Ama kadının da 2 tane evladı var. Onu neden göz ardı ettiniz ki ?

2. Çocuğu olmuş kadının normalde, kuluçka makinesi diye nasıl bir bağlantı kurdunuz?
Sinirimden yazdım tabi ki,kendisinin bebeği olunca ufacık masum bir çocuğa karşı kin duymaya ve onu fazlalık olarak görmeye başlıyor.O çocukta ileride kimbilir ne büyük yaralar oluşacak bu ortamda,yoksa on tane çocuk doğursun.Kime ne?Bize ne?

Belki çocuğun fiziksel ihtiyaçlarını karşılıyordur ama tutarsız tutumu ile büyük zararlar verdiğine de eminim.
Konu sahibesi durum boyle oldu ya da olacaktir cocugun mental sagligu acisindan ya babasiyla konusun annesinde kalsin ya da kendinizi bir yoklayin baslardaki gibi davranabilecekseniz cocuk yaninizda kalsin ama her durumda cocuk etkilenecek zira size anne demis ...

Uyeler sakinlesirse belki daha baska fikirler sunarlar ama malesef benim aklima baska bir sey gelmedi

Ben aslında dua ettim. Herkes yaptığını bulsun inşallah diye. Bunu hayra çevirmek onun elinde. Sövmeyi de içimden yaptım. Ben sizin kadar iyi kalpli değilim. Ama gördüğüm kadarıyla siz de bir çözüm sunamamışsınız. Mesela çözüm ne olabilir? Kadın 6 yaşında ki bebek için ‘birine’ yazmış.
Tek çözüm evden yollamak. Ama ona sa kocişi izin vermez.
Yani ben yazdim cozumumu aklima onlar geldi iste sizde kizip durmayin ki belki baska bir yolu vardir

Ama kadının da 2 tane evladı var. Onu neden göz ardı ettiniz ki ?
Bir evladı zaten 25 yaşında..emzikli bebek değil ..baktığı çocuk şu an 6 yaşında olduğuna göre bu adamla evlilik yaptığında kendi evladı zaten çoktan reşit olmuş genç bir delikanlı olmalı. Şimdiki bebeği de henüz 5/6 aylık ..yani belki arada 20 sene bekar kaldı ,evladını büyüttü..sürekli doğuruyor /doğurduğuna da bakmıyor söylemi pek gerçeği yansıtmayabilir

Yani ben yazdim cozumumu aklima onlar geldi iste sizde kizip durmayin ki belki baska bir yolu vardir
Yok ben aşırı kızıyorum. Madem normal size göre o zaman başlık neden böyle ? Cidden 6 yaşında ki bir bebeğe birisi diye yazan birinden rahatsız değil misiniz ?

Bir evladı zaten 25 yaşında..emzikli bebek değil ..baktığı çocuk şu an 6 yaşında olduğuna göre bu adamla evlilik yaptığında kendi evladı zaten çoktan reşit olmuş genç bir delikanlı olmalı. Şimdiki bebeği de henüz 5/6 aylık ..yani belki arada 20 sene bekar kaldı ,evladını büyüttü..sürekli doğuruyor /doğurduğuna da bakmıyor söylemi pek gerçeği yansıtmayabilir
Belki ben şu an objektif değilim ama doğuracak adam bulamamıştır diyorum :D Anamnez bu konuda asla ve asla olumlu tek yan yok.

Belki ben şu an objektif değilim ama doğuracak adam bulamamıştır diyorum :KK70: Anamnez bu konuda asla ve asla olumlu tek yan yok.
Tamam biraz ağır konuştuk falan ama bu kadının ileride bir cinnet geçirip bu küçücük,savunmasız,masum yavruya kötü birşey yapmayacağı ne malum?

Tamam biraz ağır konuştuk falan ama bu kadının ileride bir cinnet geçirip bu küçücük,savunmasız,masum yavruya kötü birşey yapmayacağı ne malum?
Bana korkak geldi kadın:D bak en azından onu yapmayacağını düşünüyorum. Zaten yese büyüklere sataşırdı.

Back
X