- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.754
- 263
Onu yazmamış zaten. Ama bilmiyor ki , konular okunabiliyor.6 yaşındaki çocuğa bu düşüncelerle sinir olmak üzüldüm o yavruya gerçekten. Ben çocuğu yok sandım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu yazmamış zaten. Ama bilmiyor ki , konular okunabiliyor.6 yaşındaki çocuğa bu düşüncelerle sinir olmak üzüldüm o yavruya gerçekten. Ben çocuğu yok sandım.
Çocuk yaşta evlenip evlat sahibi olmuş olabilir25 yaşında bir çocuğu daha var,kadın kuluçka makinesi gibi.
50 uye tepki verdi ama bir cozum sunmadi kuzum ayrica size kizdigim birine sovmeye beddua etmeye gulmeniz ...annelerin hassasiyetini anliyorum ama kadinda nefret kusmak icin yazmiyor bir garip oldum neden ki diye yardim istiyor kucuck bir cocugun atacak vicdana sahip olan gelip konu acip yardim istemez diye dusunuyorumSokağa atma imkanı olsa atacak. İstemediğini yazmış. Neden savunuyorsunuz ki ? Şurada 50 kişi belki daha fazlası olarak tepki verdik. Var mı bebeğiniz ?
Oldu ki öldünü yada boşandınız birisi sizin de çocuğunuza böyle davransa yine aynı olgunlukla karşılayacak mıydınız ?
Yapmayın Allasen.
2. Çocuğu olmuş kadının normalde, kuluçka makinesi diye nasıl bir bağlantı kurdunuz?25 yaşında bir çocuğu daha var,kadın kuluçka makinesi gibi.
Konu sahibinin altı aylık çocuğu daha varmış ayrıca.Kendi çocuğu olduktan sonra eşinin diğer evliliğinden olan altı yaşındaki çocuğuna kin duymaya başlıyor.Bizim rahatsız olduğumuz konu bu.Yoksa istediği kadar çocuğu olsun,bizi ilgilendirmez.Çocuk yaşta evlenip evlat sahibi olmuş olabilir
İyi de kendisini mesul görmüyor ki..orda dahi büyü ile etki altında kaldığını düşünüyor.."bebeğim olduktan sonra çok yorulmaya başladım..yetişemez oldum ..beni anne bilen bir kuzuya daha bakıyorum ..bazen duygularımı da yönetmekten zorlanıyorum bu durumu yaşayan var mı? Çocuklar büyüdükçe herşey tekrar yoluna girer mi ? " diye bile sormamış50 uye tepki verdi ama bir cozum sunmadi kuzum ayrica size kizdigim birine sovmeye beddua etmeye gulmeniz ...annelerin hassasiyetini anliyorum ama kadinda nefret kusmak icin yazmiyor bir garip oldum neden ki diye yardim istiyor kucuck bir cocugun atacak vicdana sahip olan gelip konu acip yardim istemez diye dusunuyorum
Yok konuyu biliyorum ama "kuluçka makinası..ya da doğurup doğurup bakmama " suçlamaları bence pek konu sahibine uymuyor.Hali hazırda evdeki 3 evladı konu sahibi doğurmadı..tek makina var o da koca!! Adam çocuk sahibi olmadan duramıyorKonu sahibinin altı aylık çocuğu daha varmış ayrıca.Kendi çocuğu olduktan sonra eşinin diğer evliliğinden olan altı yaşındaki çocuğuna kin duymaya başlıyor.Bizim rahatsız olduğumuz konu bu.Yoksa istediği kadar çocuğu olsun,bizi ilgilendirmez.
Ben aslında dua ettim. Herkes yaptığını bulsun inşallah diye. Bunu hayra çevirmek onun elinde. Sövmeyi de içimden yaptım. Ben sizin kadar iyi kalpli değilim. Ama gördüğüm kadarıyla siz de bir çözüm sunamamışsınız. Mesela çözüm ne olabilir? Kadın 6 yaşında ki bebek için ‘birine’ yazmış.50 uye tepki verdi ama bir cozum sunmadi kuzum ayrica size kizdigim birine sovmeye beddua etmeye gulmeniz ...annelerin hassasiyetini anliyorum ama kadinda nefret kusmak icin yazmiyor bir garip oldum neden ki diye yardim istiyor kucuck bir cocugun atacak vicdana sahip olan gelip konu acip yardim istemez diye dusunuyorum
Ama kadının da 2 tane evladı var. Onu neden göz ardı ettiniz ki ?Yok konuyu biliyorum ama "kuluçka makinası..ya da doğurup doğurup bakmama " suçlamaları bence pek konu sahibine uymuyor.Hali hazırda evdeki 3 evladı konu sahibi doğurmadı..tek makina var o da koca!! Adam çocuk sahibi olmadan duramıyor![]()
Sinirimden yazdım tabi ki,kendisinin bebeği olunca ufacık masum bir çocuğa karşı kin duymaya ve onu fazlalık olarak görmeye başlıyor.O çocukta ileride kimbilir ne büyük yaralar oluşacak bu ortamda,yoksa on tane çocuk doğursun.Kime ne?Bize ne?2. Çocuğu olmuş kadının normalde, kuluçka makinesi diye nasıl bir bağlantı kurdunuz?
Konu sahibesi durum boyle oldu ya da olacaktir cocugun mental sagligu acisindan ya babasiyla konusun annesinde kalsin ya da kendinizi bir yoklayin baslardaki gibi davranabilecekseniz cocuk yaninizda kalsin ama her durumda cocuk etkilenecek zira size anne demis ...Belki çocuğun fiziksel ihtiyaçlarını karşılıyordur ama tutarsız tutumu ile büyük zararlar verdiğine de eminim.
Bir de kötü biri değilim vs diye tekrarlamış durmuş biliyor alacağı tepkiyiOnu yazmamış zaten. Ama bilmiyor ki , konular okunabiliyor.
Yani ben yazdim cozumumu aklima onlar geldi iste sizde kizip durmayin ki belki baska bir yolu vardirBen aslında dua ettim. Herkes yaptığını bulsun inşallah diye. Bunu hayra çevirmek onun elinde. Sövmeyi de içimden yaptım. Ben sizin kadar iyi kalpli değilim. Ama gördüğüm kadarıyla siz de bir çözüm sunamamışsınız. Mesela çözüm ne olabilir? Kadın 6 yaşında ki bebek için ‘birine’ yazmış.
Tek çözüm evden yollamak. Ama ona sa kocişi izin vermez.
Bir evladı zaten 25 yaşında..emzikli bebek değil ..baktığı çocuk şu an 6 yaşında olduğuna göre bu adamla evlilik yaptığında kendi evladı zaten çoktan reşit olmuş genç bir delikanlı olmalı. Şimdiki bebeği de henüz 5/6 aylık ..yani belki arada 20 sene bekar kaldı ,evladını büyüttü..sürekli doğuruyor /doğurduğuna da bakmıyor söylemi pek gerçeği yansıtmayabilirAma kadının da 2 tane evladı var. Onu neden göz ardı ettiniz ki ?
Yok ben aşırı kızıyorum. Madem normal size göre o zaman başlık neden böyle ? Cidden 6 yaşında ki bir bebeğe birisi diye yazan birinden rahatsız değil misiniz ?Yani ben yazdim cozumumu aklima onlar geldi iste sizde kizip durmayin ki belki baska bir yolu vardir
Belki ben şu an objektif değilim ama doğuracak adam bulamamıştır diyorumBir evladı zaten 25 yaşında..emzikli bebek değil ..baktığı çocuk şu an 6 yaşında olduğuna göre bu adamla evlilik yaptığında kendi evladı zaten çoktan reşit olmuş genç bir delikanlı olmalı. Şimdiki bebeği de henüz 5/6 aylık ..yani belki arada 20 sene bekar kaldı ,evladını büyüttü..sürekli doğuruyor /doğurduğuna da bakmıyor söylemi pek gerçeği yansıtmayabilir
Tamam biraz ağır konuştuk falan ama bu kadının ileride bir cinnet geçirip bu küçücük,savunmasız,masum yavruya kötü birşey yapmayacağı ne malum?Belki ben şu an objektif değilim ama doğuracak adam bulamamıştır diyorumAnamnez bu konuda asla ve asla olumlu tek yan yok.
Bana korkak geldi kadınTamam biraz ağır konuştuk falan ama bu kadının ileride bir cinnet geçirip bu küçücük,savunmasız,masum yavruya kötü birşey yapmayacağı ne malum?