- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.754
- 263
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi canım Şahika'm işin bir de şu tarafı var. Bu tahammülsüzlük zamanla hareketlerine de yansıyacaktır. Belli etmiyorum diyor, hani ihtiyaçlarını karşılıyorum vs. diyor da zamanla hiçbir şey yapmak istemeyecek. O zaman görün siz cümbüşü diyorum.Rozita o kız buraya gelip ilerde konu açacak… of içim kıyıldı yaw.
Çünkü verecek cevabı yok.Konu sahibi neden sorularimiza cevap vermiyorsun?
Ağır geldi söylediklerimiz.Ne dememizi bekliyor du acaba?Kac yasindasin yazdim
Hepi topu![]()
Neden verecek ki ? konu başlığı bile "biri". O çocukları benimsememiş içine sinmemiş.Konu sahibi neden sorularimiza cevap vermiyorsun?
Evlenmeseydiniz hanımefendi. O çocukların günahına neden giriyorsunuz. Tam bir üvey anne profilisiniz. O çok sevdiğiniz kocişkonuzdan korkmasanız o çocuklara neler yaparsınız Allah bilir. İçinizde gram merhamet yok sizinBende farkındayım çocuk o saçmalama diyorum kendi kendime ama yapamıyorum. Ayrıca bu çocuğun annesi sağ. Sevin diyorlar ama sevgi içten gelir zorla sevilmezki. Ben sadece önce Allah rızası için sonrada eşimin hatırına bakıyorum her türlü ihtiyacıyla ilgileniyorum ama sevemiyorum. Herkes çocuğa üzülmüş beni yargısız infaz ediyor ama inanın hiç sandığınız gibi değil. Eşim dahil ailedeki herkes bana teşekkür ediyor çocuklara baktığım için onlara iyi bir anne olduğumu söylüyorlar. Eğer düşünüldüğü gibi kötü biri olsaydım kimse hakkımda öyle düşünmezdi
Calci kendimi tutamıyorum. Çok fena oldu yaw. İnsan 6 yaşında ki bir bebeğe nasıl böyle kin duyar.Neden verecek ki ? konu başlığı bile "biri". O çocukları benimsememiş içine sinmemiş.
İşte gitsin istiyorsunuz. Eşinizle baş başa kalmak istiyorsunuz ve annesi istediği halde eşiniz göndermediği için o küçücük çocuğa kinlenmişsiniz. O çocuğun sevgisini hak etmiyorsunuz. Yazık yazık. Allah kalbinize merhamet versinVar ama babası bırakmıyor
Sinirlerim zıpladı resmen ya. Bir de küçük olsa cahil derim yaparım dedi evlendi derim. 25 yaşında çocuğu varsa en az 45 yaşında bu insan. Kötü bir evlilik geçirmiş acılar yaşamış ama daha fenasını 6 yaşındaki bir çocuktan çıkarıyor. Bu ne hırs bu ne öfkeCalci kendimi tutamıyorum. Çok fena oldu yaw. İnsan 6 yaşında ki bir bebeğe nasıl böyle kin duyar.
Kendi çocuğuyla görüşmüyor. Kimseyi kınamam bu konuda ama kendi çocuğunu bile fazlalık görmüyorsa neyim.İşte gitsin istiyorsunuz. Eşinizle baş başa kalmak istiyorsunuz ve annesi istediği halde eşiniz göndermediği için o küçücük çocuğa kinlenmişsiniz. O çocuğun sevgisini hak etmiyorsunuz. Yazık yazık. Allah kalbinize merhamet versin
Bence sorun tam olarak bu. Siz kız gitsin istiyorsunuz ama babası gitmesin diyor siz de elaleme karşı iyi anne olarak ama içten içe kıza karşı kinli bir şekilde çocuktan alıyorsunuz hıncınızı.Var ama babası bırakmıyor
Gecen deliNeden verecek ki ? konu başlığı bile "biri". O çocukları benimsememiş içine sinmemiş.