FAKE OLDUĞU KANAATİ BANA AİT BU SOSYAL SİTEDE HAKARET HARİCİ HİÇBİR DÜŞÜNCEMİZİ PAYLAŞAMAYACAK MIYIZbanlanırsın tatlım bunu sana yazıyorum herkes de görsün eğer konunun fake olduğunu düşünüyorsanız buraya yazmak yerine kib butonuyla rapor etmeniz yetiyor artık cımbızlar daha hızlı işliyor o yüzden fake diye yazanlar banlanıyor haberiniz olsun
ses kesmekten ziyede bunu rapor etmek olayı şikayet veya rahatsızlık boyutunda olduğunu buradaki arkadaşlara ilan etmek yerine yönetimi bilgilendirmek amaçlı yapılan bir çalışma konu fake olabilir yada olmayabilir bazen bazı arkadaşlarımız hassas olduğumuz bir konuya fake diyebiliyorlar sizin amacınız kötü değildir yada kesinlikle fakedir ama bazı insanlar bu durumu çirkinleştiriyorlar onun için bu uygulama tatlımFAKE OLDUĞU KANAATİ BANA AİT BU SOSYAL SİTEDE HAKARET HARİCİ HİÇBİR DÜŞÜNCEMİZİ PAYLAŞAMAYACAK MIYIZYANİ EVDE KOCALAR KESSİN SESİMİZİ SONRA BİR DE BURADA KESSİNLER SESİMİZİ OHHHH NE ALA
yavrucuğum istikbaline yönel sen.valla şimdiye kadar çok kii sevgili vs olmak istedi. ama hiç kimseyi istemedim. birine aşık olup onla evlenirim istedim hep. bu da elimde olan bir şey değil. ayrıca aramızda hiçbir şey de olmadı. ruhunu inandıramamışsın falan hoş sözler değil.
son derece olağan..Evlenmemiş veya ilişki yaşamamış biri için ve aranızda birşeyler yaşanmadan, böyle bir istek de bulunmam (sadece düşünce bile olsa) ,asıl bu 'hiç hoş değil'
sanki şehvet ve cinsel istek dürtüleri sadece erkeklerde varmış gibi lanse edilmiş ama burada kim ne kadar inkar ederse etsin biz bayanlarda da var ve gayet normalson derece olağan..
evde sıkındı var burda bağırdına göre :))FAKE OLDUĞU KANAATİ BANA AİT BU SOSYAL SİTEDE HAKARET HARİCİ HİÇBİR DÜŞÜNCEMİZİ PAYLAŞAMAYACAK MIYIZYANİ EVDE KOCALAR KESSİN SESİMİZİ SONRA BİR DE BURADA KESSİNLER SESİMİZİ OHHHH NE ALA
selamlar herkese...
şunu sormak istiyorum. birine aşık değilsiniz. ama ciddi anlamda güçlü bir istek duyuyorsunuz birlikte olmak için. bunun nedeni ne olabilir? ilk defa başıma geldi. öyle erkeklerden kolay etkilenen bir kız değilim. ilk defa bir erkeğe karşı böyle şeyler hissediyorum hem de çok güçlü. üstelik muhafazkar bir yapım var normalde.
sizce bunun nedeni nedir? ne yapmalıyım?
cok mantıklı (y) :) aynenNe alaka kaslı, çekici? Ten uyumu derken pürüzsüz bir cilt uyumundan mı bahsedildiğini sanıyordunuz şimdiye kadar?
Açılan konuların sahte olduğunu düşünüyorsanız bunu bildirim yaparak yönetime iletmelisiniz, topikte fake fake diye yazmak konu dışına çıkmak sayıldığından ve üyeyle konunun gerçek olma ihtimaline karşı konuyu açanı incittiğinden yasaktır.FAKE OLDUĞU KANAATİ BANA AİT BU SOSYAL SİTEDE HAKARET HARİCİ HİÇBİR DÜŞÜNCEMİZİ PAYLAŞAMAYACAK MIYIZYANİ EVDE KOCALAR KESSİN SESİMİZİ SONRA BİR DE BURADA KESSİNLER SESİMİZİ OHHHH NE ALA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?