birine karşı çok güçlü cinsel istek

FAKE OLDUĞU KANAATİ BANA AİT BU SOSYAL SİTEDE HAKARET HARİCİ HİÇBİR DÜŞÜNCEMİZİ PAYLAŞAMAYACAK MIYIZ YANİ EVDE KOCALAR KESSİN SESİMİZİ SONRA BİR DE BURADA KESSİNLER SESİMİZİ OHHHH NE ALA

hep hormonlardan hep

sen onlara uyma yoksa çok pişman olursun

ses kesmekten ziyede bunu rapor etmek olayı şikayet veya rahatsızlık boyutunda olduğunu buradaki arkadaşlara ilan etmek yerine yönetimi bilgilendirmek amaçlı yapılan bir çalışma konu fake olabilir yada olmayabilir bazen bazı arkadaşlarımız hassas olduğumuz bir konuya fake diyebiliyorlar sizin amacınız kötü değildir yada kesinlikle fakedir ama bazı insanlar bu durumu çirkinleştiriyorlar onun için bu uygulama tatlım

Ortada dalga geçilecek bi durum goremedim.
Neyse guzel kardeşim,dini hassasiyetlerin varsa baska seylerle kafa dağıtmalisin.

Nefsine hakim olmalısın.Muhafakazarlık sadece görünüşte olmamalı kalbinde buna uymalı.Şeytanın vesvesesi bu

yavrucuğum istikbaline yönel sen.
19 yaşındasın ve yanlış yapmaya müsait yaşta.

ya tamam pisman olacagı seyler yapmasın arkadas ona bısey dedıgım yok da bu hıslerın yanlıs yola surukleyecegını ya da vesvese oldugunu ıddıa eden yorumlar var.erkek egemen zıhnıyet bız kadınları zaten yeterı kadar baskılıyor pekı neden bız kadınlar da kendımızı kısıtlıyoruz?bunu gıtsın sevıssın manasında soylemıyorum kı sosyal yapısı,ailesi,cevresi bunu kaldırabılcek bır durumdaysa yapabılır o ayrı,ama hayatının her asamasında bu hısler olacak.her normal ınsanda oldugu gıbı.belkı sımdı baskılar ama baska bır zamanda tekrar cıkar ortaya.asık olmadıgımız ınsanları da ısteyebiliriz ama dikkat birşeyler yasadıktan sonra duygusal varlıklar olan bız kadınlar asık olmadıgımız adama sebepsızce baglanabiliriz.!!

bundan normal olan bişey yok.hepimiz zaman zaman isstemişizdir hemen gidipte adamların koynuna yatmadıkça.gelip geçişi duygular o kadar kafana takıcak bişey yok.evelenince bıkarsın merak etme

bazı hanımlar ne demek istediğimi anlamamış. ben muhafazakarlar cinsellik yaşamaz, düşünmez demedim ki. sadece bu tip duygular içindeyim ama muhafazakar bir insan olduğum için biraz da vicdan yapıyorum. evlenmeden böyle şeyler düşünmek çok doğru gelmiyor bana. istemsiz duygular zaten bunlar. bu yüzden yardım istedim.

oruç fikri için özellikle çok teşekkürler...

19 yasındasın ve bu bence ck normal..Tamamen hormonal bı durum

ayy bıde bu durum cok yanlısmıs ayıpmıs gıbı hal tavır alanlarıda anlamıyorum.Sanki kendilerinde hiç bu duygular yok

hormonaldir, bişey yapma, sonuçta insan denen varlık içgüdülerine karşı koyabilir, kendini meşgul edecek bişeyler bul

Ne olursa olsun sen bir insansin ve bu yaslarda bunu hisetmen cok normal
Tabiki cinsel bir bersberlik isesen bunu normal karsilasan buraya yazmasin ne yapicagini bilmiyorsun cunku
Sunu demek istiyorum kisacasi kendinde bir anormallik yok normal hayatina devam et

Muhafazakar olmanız sizin de insan olduğunuzu değiştirmiyor. Birine karşı cinsel istek duymak kadar normal birşey yok bence, sanırım başınıza ilk kez böyle bişey geliyor.

Açılan konuların sahte olduğunu düşünüyorsanız bunu bildirim yaparak yönetime iletmelisiniz, topikte fake fake diye yazmak konu dışına çıkmak sayıldığından ve üyeyle konunun gerçek olma ihtimaline karşı konuyu açanı incittiğinden yasaktır.
Bir yasakta büyük harf yazmayla alakalı, sanırım daha önce ikaz etmiştim, büyük harf bağırmaktır ve forum sitelerinde yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…