- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
- Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
- Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
- Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
- Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !
aaa ama olmuyor cinsimize niye böyle diyorsun ( ne iki yüzü duruma göre bin bir yüzümüz var bizim :)))))))))kadınlar hissedince ayıp anormal oluyoda erkek yapınca ihtiyaç deneyim oluyo. kadınlar olarak cinsimiz gerçekten ikiyüzlü![]()
ben alt limiti verdim aşağısı kurtarmıyor malum erkekleri yüceltmemiz lazım. kadın yapamass töbe cıssaaa ama olmuyor cinsimize niye böyle diyorsun ( ne iki yüzü duruma göre bin bir yüzümüz var bizim :)))))))))
mune saygılar :)))
Ahahsh aralarda bir şey okudum bekar olup cinsel istek duymak ayipmis. Vay anasini ya. He anam istek de duymasinlar organlarını sadece üremek icin kullansinlar. Kulucka makinesiyiz ya ne haddimize istek duymak. Hatta esleri gelsin tecavuz etsin adam mutlu olsun yeter.
Muhafazakarlik bilmem ne diyorsunuz da yavrucum bu hormonlar sonradan eklenmedi ki bunyeye. Te yaradilis öyküsüne dayanmaktadır varlıkları. He hissini ve isteğini eyleme dönüştürürsun bu senin vebalindir inancina göre. Lakin birakin da istegi konusabilelim soyleyebilelim yav. Yeminle hormonlarım intihar edecek boyle fikirleri gördükçe.
üreme içgüdüsü..selamlar herkese...
şunu sormak istiyorum. birine aşık değilsiniz. ama ciddi anlamda güçlü bir istek duyuyorsunuz birlikte olmak için. bunun nedeni ne olabilir? ilk defa başıma geldi. öyle erkeklerden kolay etkilenen bir kız değilim. ilk defa bir erkeğe karşı böyle şeyler hissediyorum hem de çok güçlü. üstelik muhafazkar bir yapım var normalde.
sizce bunun nedeni nedir? ne yapmalıyım?
La bu hormonlar size ne ettiAhahsh aralarda bir şey okudum bekar olup cinsel istek duymak ayipmis. Vay anasini ya. He anam istek de duymasinlar organlarını sadece üremek icin kullansinlar. Kulucka makinesiyiz ya ne haddimize istek duymak. Hatta esleri gelsin tecavuz etsin adam mutlu olsun yeter.
Muhafazakarlik bilmem ne diyorsunuz da yavrucum bu hormonlar sonradan eklenmedi ki bunyeye. Te yaradilis öyküsüne dayanmaktadır varlıkları. He hissini ve isteğini eyleme dönüştürürsun bu senin vebalindir inancina göre. Lakin birakin da istegi konusabilelim soyleyebilelim yav. Yeminle hormonlarım intihar edecek boyle fikirleri gördükçe.
Ben de bu ikiyüzlülüğe tahammül edemiyorum efendim.Evlenmeden önce ''cıss,tü kaka hormon,abooo erkek mi la o ,kaç'' modunda olan kadınların evlendikten sonra bilirkişi kesilmelerine dayanamıyorum.
La bu hormonlar size ne etti![]()