• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birine karşı çok güçlü cinsel istek

Ve Kazen'in yazısını ekleyeyim zira biliyorum yine itiraz gelecek.
kazen-ceza-ver.jpg

- Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
- Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
- Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
- Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !

Evet buyrun itirazlarınızı Kazen'e bildirin;)

• Beğen
Reactions: IKS
muhafazakar olunca cinsel istekler olmuyor mu ?
Ne var ki bunda?

Konusahibim, bunlar normal seyler.
Cok ustune dusme bence.

bu çekim için bilimsel açıklarsak kişinin göz göğus ve burundan yaydığı elektrik sizi çekim altına almış.onun dışında burnumuzda bir tür koku sensörü gibi ufak bir organ var.bir ara eş bulma organı filn diye reklamını yapmıştı basın.o organ insanların vücut kokularını analiz eder.yani istek duyduğunuz kişi görsel beğenmeseniz de hormonal yapısı size en yakın kişilerden biri.o yüzden bu çekim ve böyle insanlar tek olmuyor.siz bu insanlardan kafanızın uyuştuğunu seçip evlenmiş oluyorsunuz.aklınızın yanı sıra bedeninizde karşınızdaki kişiyi analiz ediyor.ayrıca kavga ile başlayan aşklara bakalım belki beden elektriği hormonal yapısı bir birine uygun değil fakat aynı ortamda bulundukça vücutlar duruma göre hormonları aynılaşıyor.beyin kimyası da öyle.tabi bunlar hep olan şeyler değil yoksa bütün aşklar kavga ile başlardı.bazende aynı hormon elektrik yapısı birbirinden etkilendikçe de başkalaşabiliyor.bazı fiziksel ve ruhsal durum yüzünden o zamanda soğumalar ve ayrılıklar için neden oluyor. ilişkinin altına dinamit döşemek gibi bir durum.
sonra metafiziksel açıdan ele alırsak bazı kendini çirkin olduğunu düşünüp kısmet arayan gençlere dualı su dua taşıma muska taşıma dualı koku sürme gibi yöntemlerle evlendirmei düşünenler de olabilir.

Ahahsh aralarda bir şey okudum bekar olup cinsel istek duymak ayipmis. Vay anasini ya. He anam istek de duymasinlar organlarını sadece üremek icin kullansinlar. Kulucka makinesiyiz ya ne haddimize istek duymak. Hatta esleri gelsin tecavuz etsin adam mutlu olsun yeter.

Muhafazakarlik bilmem ne diyorsunuz da yavrucum bu hormonlar sonradan eklenmedi ki bunyeye. Te yaradilis öyküsüne dayanmaktadır varlıkları. He hissini ve isteğini eyleme dönüştürürsun bu senin vebalindir inancina göre. Lakin birakin da istegi konusabilelim soyleyebilelim yav. Yeminle hormonlarım intihar edecek boyle fikirleri gördükçe.

Ahahsh aralarda bir şey okudum bekar olup cinsel istek duymak ayipmis. Vay anasini ya. He anam istek de duymasinlar organlarını sadece üremek icin kullansinlar. Kulucka makinesiyiz ya ne haddimize istek duymak. Hatta esleri gelsin tecavuz etsin adam mutlu olsun yeter.

Muhafazakarlik bilmem ne diyorsunuz da yavrucum bu hormonlar sonradan eklenmedi ki bunyeye. Te yaradilis öyküsüne dayanmaktadır varlıkları. He hissini ve isteğini eyleme dönüştürürsun bu senin vebalindir inancina göre. Lakin birakin da istegi konusabilelim soyleyebilelim yav. Yeminle hormonlarım intihar edecek boyle fikirleri gördükçe.

Ben de bu ikiyüzlülüğe tahammül edemiyorum efendim.Evlenmeden önce ''cıss,tü kaka hormon,abooo erkek mi la o ,kaç'' modunda olan kadınların evlendikten sonra bilirkişi kesilmelerine dayanamıyorum.

İstek duymak anormal değil önemli olan faaliyete geçip geçmemek.
Zaten ergenlikten beri hissedilmesi gereken şeyler bunlar, doğanın kanunu üremek-çoğalmak doğal olarak cinsel ilişki üzerine kurulu...

Oruç tutma önerisi size uygun gelmiş sanırım, tutarken "Aşkın metafiziği" kitabını okuyun bir de; bu konu ile ilgili bir çok sorunuza cevap bulabilirsiniz. Gazete haberi biliminden veya abuk metafizikten iyidir, en azından Schopenhauer gerçekten felsefe yapıyor.

Muhafazakar olmakla cınsel ıstek duymanın ne alakası var. Bakınız cınsel tacız ve tecavüz suclarında üst sıralarda hep muhafazakar iller var Konya Erzurum vs. Bastırmamak lazım bazı seylerı. Muhafazakarların da hormonları var. olay kendını zaptedebılmede

selamlar herkese...

şunu sormak istiyorum. birine aşık değilsiniz. ama ciddi anlamda güçlü bir istek duyuyorsunuz birlikte olmak için. bunun nedeni ne olabilir? ilk defa başıma geldi. öyle erkeklerden kolay etkilenen bir kız değilim. ilk defa bir erkeğe karşı böyle şeyler hissediyorum hem de çok güçlü. üstelik muhafazkar bir yapım var normalde.

sizce bunun nedeni nedir? ne yapmalıyım?
üreme içgüdüsü..

La bu hormonlar size ne etti:KK53:

Birine cinsel istek duymak su halk arasinda elektirik ya da ten uyumu denen seyin daha acik soylemi aslinda ve gayet normal. Mesela kadinlarin ozellikle yumurtlama donemlerinde libidolarinin yukseldigi bilimsel olarak da kanitlanmis. Bu cinsel istegin yasanmasi icin ille de asik olma kosulu olamaz zaten. Kisacasi 19 yasinda saglikli genc bir kadinin, bir erkege karsi istek duymasindan daha normal bisey olamaz.

Muhafazakar olmakla ilgisi yok aslinda hicbir düşünce yapisiyla ilgisi yok. Böyle bir sey hissetmen normal olduğunu gosterir. Ha nedir o kisiyle biseyler yasamak istersin yasarsin ya da yasamaman lazimdir kendine hakim olursun işte orada yasam tarzin dusunce yapin neyse o devreye girer.

Ben de bu ikiyüzlülüğe tahammül edemiyorum efendim.Evlenmeden önce ''cıss,tü kaka hormon,abooo erkek mi la o ,kaç'' modunda olan kadınların evlendikten sonra bilirkişi kesilmelerine dayanamıyorum.

Aaa olur mu efenim kirmizi kusakla alni ak evinden cikti ya herkese ahkam kesebilir ve dahi namus profesörü olabilir. Hatta abartip cinsel durtulerin ne zaman aciga cikip cikmayacagi konusunda hüküm verebilir.

La bu hormonlar size ne etti:KK53:

Ne ettiyse o hormonlar etti. idrak'in sucu ne :/ o son gazozu icmeyecektim ahsjejej

Aslında muhafazakar birinin böyle hissetmesi tuhaf değil, şu durumda yaşaması tuhaf olur başka..

Bir de muhafazakar birinin bu tarz hislerini böyle açık açığa, kolaylıkla söylemesi de normal
bulunulmazdı eskiden.. Eee devir değişti artık tabi:KK14:

Hiç tanımadığınız birisine bunu hissetmeniz ilginç geldi bana. Erkek arkadaşınız/nişanlınız/sözlünüz olsa anlarım da bu çok başka..

Edit : konu bayağı eskiymiş şimdi gördüm!

Back
X