birine karşı çok güçlü cinsel istek

ahahahahah konu başlığına bakıp içeriği okumadan sanırım ancak şu yorumu yapabilirim
Atla üstüne

Birine cinsel çekim duymak çok normal.

Cinsellik her zaman aşk nedeniyle olmaz, hatta bazen aşık olduğunuz kişiye tensel bir heyecan hissetmezsiniz, uyumlu olmazsınız. Cinsellik ayrı, aşk/sevgi ayrı bir şey.

Bunun muhafazakarlıkla ilgisi yok, muhafazakarsınız diye hormonlarınız mı çalışmıyor? Muhafazakarlık, bu istek karşısında alacağınız aksiyonla ilgili.

Yapacak bir şeyiniz yok. Eğer karşı koymak sizi zorluyorsa görüşmeyeceksiniz, yoksa görüşecek ama uzak duracaksınız. Birlikte olun demiyorum çünkü yapınıza ters.

Ayrıca güzel şeyler bunlar, mutlu olun ki birine karşı yoğun bir tutku hissedebiliyorsunuz.

fıstık kk bin bir fikirde insan var.bence sen hele özelliklete MUHAFAZAKAR düşüncedeyim diyorsan..ve öyle isen en güzelim bir HOCAYA sor bunu.

Bir hocaya sor bence de ne der acaba : ) ahaha nefis işte istiyor yahu dua et Allahım şaşırtma de, sınav bu sınav.

PARDON NEYİ MUHAFAZA EDİYORSUNUZ ACABA
AMANNN YA FAKE KONU SALLAMAK SERBEST

PARDON NEYİ MUHAFAZA EDİYORSUNUZ ACABA
AMANNN YA FAKE KONU SALLAMAK SERBEST
banlanırsın tatlım bunu sana yazıyorum herkes de görsün eğer konunun fake olduğunu düşünüyorsanız buraya yazmak yerine kib butonuyla rapor etmeniz yetiyor artık cımbızlar daha hızlı işliyor o yüzden fake diye yazanlar banlanıyor haberiniz olsun

Bu cümle olmadan olmazdı değil mi? Bu konunun iyi niyetli ve samimi olduğuna inanmıyorum.

Bunun adı sevişmek istiyorumdur.

yaşından dolayı şöyle 25 ol.o hormonlar epey bir azalacak.oruç tutmanı tavsiye ederim

hormonların senin muhafazakârlığını alt üst etmiş demek

aşık olmadığın birine nasıl cinsel istek duyulur

kimden etkilendiysen büyük ihtimal sana karşı bakışları tavırları sana cinselliği çağrıstırıyor gel sevişek diye baktığı için seninde eğilimin böyle olmuş.
ne diyelim dürtülerini bastır yada bastırma canın ne istiyorsa onu yap.

Hatta aşık olmanın aslında kişinin yaydığı koku ile cinsel olarak etkilenmek olduğu söyleniyor. Aşık olmak aslında soyun devamını sağlamak için dürtülerimizin(hormonlarımızın) bize oynadığı bir oyun. Genlerimiz çiftleşmeye uygun gördüğü insanı seçiyor ve baam

Evlenmemiş veya ilişki yaşamamış biri için ve aranızda birşeyler yaşanmadan, böyle bir istek de bulunmam (sadece düşünce bile olsa) ,asıl bu 'hiç hoş değil'

kızcağız gidip cinsellik talep etmemiş oğlandan. sadece çekim duyuyorum demiş. herkesin başına gelebilir. sonuçta insanların hormonları var.

şu cinselliği ayıpmış gibi anlatmayı bırakalım artık. evet evlenmeden yaşanmaması gereken bir şey. ama bu bekarken hormonların durduğu anlamına gelmiyor. elimizden geldiğince bastırmaya çalışıyoruz sadece.

konu sahibi arkadaşım bir laf vardır, baktın olmuyo, bakma. evet bakmassan görmezsin, azalır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…