- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
beyin muhafaza edemedikten sonra aile muhafazakar olsa neee kendi muhafazakar olsa ne ?kaç yıllık kk kullanıcısıyım son iki senedir cinsel içerikli konuların sonunda hep aynı cümle "ama muhafazakarım,ailem çok muhafazakar"
Birine cinsel çekim duymak çok normal.selamlar herkese...
şunu sormak istiyorum. birine aşık değilsiniz. ama ciddi anlamda güçlü bir istek duyuyorsunuz birlikte olmak için. bunun nedeni ne olabilir? ilk defa başıma geldi. öyle erkeklerden kolay etkilenen bir kız değilim. ilk defa bir erkeğe karşı böyle şeyler hissediyorum hem de çok güçlü. üstelik muhafazkar bir yapım var normalde.
sizce bunun nedeni nedir? ne yapmalıyım?
PARDON NEYİ MUHAFAZA EDİYORSUNUZ ACABAselamlar herkese...
şunu sormak istiyorum. birine aşık değilsiniz. ama ciddi anlamda güçlü bir istek duyuyorsunuz birlikte olmak için. bunun nedeni ne olabilir? ilk defa başıma geldi. öyle erkeklerden kolay etkilenen bir kız değilim. ilk defa bir erkeğe karşı böyle şeyler hissediyorum hem de çok güçlü. üstelik muhafazkar bir yapım var normalde.
banlanırsın tatlım bunu sana yazıyorum herkes de görsün eğer konunun fake olduğunu düşünüyorsanız buraya yazmak yerine kib butonuyla rapor etmeniz yetiyor artık cımbızlar daha hızlı işliyor o yüzden fake diye yazanlar banlanıyor haberiniz olsunPARDON NEYİ MUHAFAZA EDİYORSUNUZ ACABA
AMANNN YA FAKE KONU SALLAMAK SERBEST
selamlar herkese...
selamlar herkese...
Cinsellik aşktan kaynaklanmaz. Sadece aşık olmadığınız biriyle birlikte olmamayı tercih edersiniz.aşık olmadığın birine nasıl cinsel istek duyulur
gerçektennn aaaa hiç anlamadık :))))))) çok açık sözlü pardon yazılısınızBunun adı sevişmek istiyorumdur.
bu yoruma çok güldümmuhafazakarların da hormonları var yani sonuçta .. Hormonlar galip gelmiş
lafı dolandırmaya gerek yok sevişmek istiyorsa sevişir burada anlatıp biz mi tutacağız konu sahibini.gerçektennn aaaa hiç anlamadık :))))))) çok açık sözlü pardon yazılısınız
Şimdi 0layı evrim teorisiyle açıkladığım için kadınlar kulübü şiddeti görebilirim ama evrimin doğası olarak, insan bünyesi en sağlıklı çocuklar dünyaya getirebileceği insanlara karşı cinsel istek duymaya programlanmıştır. Yani karşınızdaki insanın yakışıklı, kaslı ya da zengin olması farketmez. Eğer biyolojik anlamda ikinizin genleri iyi bir kombinasyonsa cinsel çekimi şiddetli hissetmeniz normal. Bu şekilde düşünün, insanda istek mistek kalmıyor. Çünkü olayın sadece biyolojik olduğunu kavrıyorsunuz.
Evlenmemiş veya ilişki yaşamamış biri için ve aranızda birşeyler yaşanmadan, böyle bir istek de bulunmam (sadece düşünce bile olsa) ,asıl bu 'hiç hoş değil'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?