selamlar herkese...
şunu sormak istiyorum. birine aşık değilsiniz. ama ciddi anlamda güçlü bir istek duyuyorsunuz birlikte olmak için. bunun nedeni ne olabilir? ilk defa başıma geldi. öyle erkeklerden kolay etkilenen bir kız değilim. ilk defa bir erkeğe karşı böyle şeyler hissediyorum hem de çok güçlü. üstelik muhafazkar bir yapım var normalde.
sizce bunun nedeni nedir? ne yapmalıyım?
E muhafazakarım diyorsun. Ruhunu inandıramamışsın doğru. Çünkü bunun günah olduğunu bilmen gerek. nefsine hakim olmalısın, yoksa muhafazakarlık filan kalmicakvalla şimdiye kadar çok kii sevgili vs olmak istedi. ama hiç kimseyi istemedim. birine aşık olup onla evlenirim istedim hep. bu da elimde olan bir şey değil. ayrıca aramızda hiçbir şey de olmadı. ruhunu inandıramamışsın falan hoş sözler değil.
siz hiç iç çamaşırı mağazalarında alışveriş yapan araplara denk geldiniz mi ? Röportaj doğru.Zamaninda bir roportaj okumustum. Bir magazanin musteri profili hakkinda. Aslinda muhafazar tabir edilen kadinlarin (o da ne sacma bir ayristirmaysa) daha cok seksi gecelikler, ic camasirlari vs aldiklari ve iclerinde daha bakimli olduklarina yonelik..konu sahibi keske cinsellik istegi duyuyorum ama muhafazakarim gibi talihsiz bir aciklama yapmasaydi. Yani butun muhafazakarlar bir sekilde uruyor degil mi? Bu isteginden oturu kendini suclu hissetmemelisin. Ama tabi ki icindeki sesi dinle demiyorum dostum :)
Ama bunu boyle soyleyince bazilari hemen korumaci bir tavira burunuyor. Halbuki ne gereksiz...sanki muhafazakar insanlar cinsellik yasamiyor, bolunerek cogaliyor...psikolojik cozumlemeyi benim yapmama gerek yok ancak tehlikeli bir zihin yapisi olduguda asikar..haklisiniz yani gorunen koy kilavuz istemez :)siz hiç iç çamaşırı mağazalarında alışveriş yapan araplara denk geldiniz mi ? Röportaj doğru.
canım zaten Allah vermiş insana bu duyguları istekleri.. bunları bastırabiliyor ve kendini saklıyorsan muhafazakarsın.. sen bu yorumlara takılma çok normal bişey hissettiğin.bu bilinçli bir şey değil. istemsiz bir şey. ayrıca kendimi tutuyorsam bu da önemli bir artı bence. nahoş yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen, iyi geceler.
Ama bunu boyle soyleyince bazilari hemen korumaci bir tavira burunuyor. Halbuki ne gereksiz...sanki muhafazakar insanlar cinsellik yasamiyor, bolunerek cogaliyor...psikolojik cozumlemeyi benim yapmama gerek yok ancak tehlikeli bir zihin yapisi olduguda asikar..haklisiniz yani gorunen koy kilavuz istemez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?