birine karşı çok güçlü cinsel istek

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
selamlar herkese...

şunu sormak istiyorum. birine aşık değilsiniz. ama ciddi anlamda güçlü bir istek duyuyorsunuz birlikte olmak için. bunun nedeni ne olabilir? ilk defa başıma geldi. öyle erkeklerden kolay etkilenen bir kız değilim. ilk defa bir erkeğe karşı böyle şeyler hissediyorum hem de çok güçlü. üstelik muhafazkar bir yapım var normalde.

sizce bunun nedeni nedir? ne yapmalıyım?

Evli değilsin galiba.. muhafazakar yapın olabilir de ruhunu inandıramamişsin..

valla şimdiye kadar çok kii sevgili vs olmak istedi. ama hiç kimseyi istemedim. birine aşık olup onla evlenirim istedim hep. bu da elimde olan bir şey değil. ayrıca aramızda hiçbir şey de olmadı. ruhunu inandıramamışsın falan hoş sözler değil.

Nedeni hormonların ve çok normal. Ama muhafazakar yapını korumak istiyorsan nefsine hakim olmalısın.

hormonları kontrol altına almanın bir yolu yok mu? biliyorum tutuyorum bu yüzden kendimi.

Evlenmemiş veya ilişki yaşamamış biri için ve aranızda birşeyler yaşanmadan, böyle bir istek de bulunmam (sadece düşünce bile olsa) ,asıl bu 'hiç hoş değil'

herkes hormonlardan dolayı demiş de öyle olsa kaslı çekici bir erkek görünce de etkilenmem lazım. öyle bir şey yok. söz konusu kişiden cinsel olarak çok etkileniyorum. ve normal biri. çok yakışıklı falan değil yani.

O kişi evli biri mi ?

Evlenmemiş veya ilişki yaşamamış biri için ve aranızda birşeyler yaşanmadan, böyle bir istek de bulunmam (sadece düşünce bile olsa) ,asıl bu 'hiç hoş değil'

bu bilinçli bir şey değil. istemsiz bir şey. ayrıca kendimi tutuyorsam bu da önemli bir artı bence. nahoş yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen, iyi geceler.

dogal bir durum diye dusunuorum kimsenin cinsel durtuleri evlenince veya biriyle birseyler paylasınca olusmuyor ondan once olusuyor ve karsı cinsle munasebete giriyorsun :)) bence cok fazla bu durumu dert etme hoslanmıssın seni cekmiş bunları hissediyorsun illa gidip birseyler yasıycaksın diye birsey yok

Ne alaka kaslı, çekici? Ten uyumu derken pürüzsüz bir cilt uyumundan mı bahsedildiğini sanıyordunuz şimdiye kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…