• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birine karşı çok güçlü cinsel istek

bi insanın muhafazakar yaşantısının olması cinsel isteklerinin olmayacağı anlamına gelmez.
yaşantında kendini geri planda tutarsın erkeklerden ama hormanel olarak birini istemen normal
evlenmekte çözüm değil
kudurup üzerine atlıcak halin yok
zamanla geçer bu kişiye isteğin
hoşlanmak gibi bir şey bu.
ben yanlış bir durum göremedim.
gayet normal içinde bulunduğun durum.

NormaL bir durum olabilir böyle şeyler...
Eğer o kişiyle sevgili anlamında bir durumunuz olmayacaksa o kişiyi görmemeniz sizin için daha hayırlı olacaktır :KK53:

selamlar herkese...

şunu sormak istiyorum. birine aşık değilsiniz. ama ciddi anlamda güçlü bir istek duyuyorsunuz birlikte olmak için. bunun nedeni ne olabilir? ilk defa başıma geldi. öyle erkeklerden kolay etkilenen bir kız değilim. ilk defa bir erkeğe karşı böyle şeyler hissediyorum hem de çok güçlü. üstelik muhafazkar bir yapım var normalde.

sizce bunun nedeni nedir? ne yapmalıyım?

muhafazakar yapısı olmayanlar zaten her gördüğüne atlıyo o yüzden bunu belirtmen iyi olmuş.

cinselikle muhafazakarlığı ne diye aynı kefeye sokarız anlamam. Her insanın hormonları var haliyle her insanın belli bir yaşa gelince cinsel istekleri ortaya çıkıyor. Çünkü yaşamadığınız bir deneyim ve merak daha da arttırıyor bu isteği. ama nedense ben siz bir şey yaşasanız pişman olursunuz gibi düşünüyorum. O yüzden herhangi bir adım atmayın zamanla geçecek inanın. dönem dönem olur böyle dürtüler, insanız.

Zamaninda bir roportaj okumustum. Bir magazanin musteri profili hakkinda. Aslinda muhafazar tabir edilen kadinlarin (o da ne sacma bir ayristirmaysa) daha cok seksi gecelikler, ic camasirlari vs aldiklari ve iclerinde daha bakimli olduklarina yonelik..konu sahibi keske cinsellik istegi duyuyorum ama muhafazakarim gibi talihsiz bir aciklama yapmasaydi. Yani butun muhafazakarlar bir sekilde uruyor degil mi? Bu isteginden oturu kendini suclu hissetmemelisin. Ama tabi ki icindeki sesi dinle demiyorum dostum :)

valla şimdiye kadar çok kii sevgili vs olmak istedi. ama hiç kimseyi istemedim. birine aşık olup onla evlenirim istedim hep. bu da elimde olan bir şey değil. ayrıca aramızda hiçbir şey de olmadı. ruhunu inandıramamışsın falan hoş sözler değil.
E muhafazakarım diyorsun. Ruhunu inandıramamışsın doğru. Çünkü bunun günah olduğunu bilmen gerek. nefsine hakim olmalısın, yoksa muhafazakarlık filan kalmicak

Zamaninda bir roportaj okumustum. Bir magazanin musteri profili hakkinda. Aslinda muhafazar tabir edilen kadinlarin (o da ne sacma bir ayristirmaysa) daha cok seksi gecelikler, ic camasirlari vs aldiklari ve iclerinde daha bakimli olduklarina yonelik..konu sahibi keske cinsellik istegi duyuyorum ama muhafazakarim gibi talihsiz bir aciklama yapmasaydi. Yani butun muhafazakarlar bir sekilde uruyor degil mi? Bu isteginden oturu kendini suclu hissetmemelisin. Ama tabi ki icindeki sesi dinle demiyorum dostum :)
siz hiç iç çamaşırı mağazalarında alışveriş yapan araplara denk geldiniz mi ? Röportaj doğru.

Bacım, gir agir bir ise istek mistek kalmaz.
Ya da spor falan yap, oruç tut.
Aklina bile gelmez :KK53:

araplar muhafazakarlar almış başını konu nerelere gelmiş insan muhafazakar diye cinsel yaşamı yok mu sandınız anlamadım ki nasıl bir düşünce yapısı bu :KK48:

siz hiç iç çamaşırı mağazalarında alışveriş yapan araplara denk geldiniz mi ? Röportaj doğru.
Ama bunu boyle soyleyince bazilari hemen korumaci bir tavira burunuyor. Halbuki ne gereksiz...sanki muhafazakar insanlar cinsellik yasamiyor, bolunerek cogaliyor...psikolojik cozumlemeyi benim yapmama gerek yok ancak tehlikeli bir zihin yapisi olduguda asikar..haklisiniz yani gorunen koy kilavuz istemez :)

şaşıyorum bazı yorumlara. muhafazakar insanların cinsel istekleri hormonları olamaz mı? hepsi rahibe mi ki rahibelerin bile cinsel istekleri olur yani. muhafazakarlıkla ne ilgisi var. tamamen insani ve kişinin elinde olmayan bir şey bu. prensiplerine yaşam tarzına düşüncelerine mantığına uymayan hiçbirşey yapma. yaşın çok küçük. bi süre sonra zaten geçecektir bu hislerin. ateş barut yanyana pek durmasın, biraz uzaklaşmaya çalış. başka şeylerle meşgul ol, okuyorsan derslerinle çalışıyorsan işinle vs.

bu bilinçli bir şey değil. istemsiz bir şey. ayrıca kendimi tutuyorsam bu da önemli bir artı bence. nahoş yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen, iyi geceler.
canım zaten Allah vermiş insana bu duyguları istekleri.. bunları bastırabiliyor ve kendini saklıyorsan muhafazakarsın.. sen bu yorumlara takılma çok normal bişey hissettiğin.

Ama bunu boyle soyleyince bazilari hemen korumaci bir tavira burunuyor. Halbuki ne gereksiz...sanki muhafazakar insanlar cinsellik yasamiyor, bolunerek cogaliyor...psikolojik cozumlemeyi benim yapmama gerek yok ancak tehlikeli bir zihin yapisi olduguda asikar..haklisiniz yani gorunen koy kilavuz istemez :)

kaç yıllık kk kullanıcısıyım son iki senedir cinsel içerikli konuların sonunda hep aynı cümle "ama muhafazakarım,ailem çok muhafazakar"

Back
X