birikim yapabilmenin yolları

Şöyle birşey yapılabilir ev almak istiyoruz diyordunuz ya... Yeni evi alınca yeni eve yeni eşya mantığını uygulayabilirsiniz aslında... En azından hem kendinizi biraz kısıtlamış olursunuz hemde kullanılabilecek durumdalarsa biraz daha idare eder sizi :)

Ekmek içinde biz şöyle yapıyoruz fırınlarda ve bakkallarda 1.25 tl ise bimde a101 de filan 1.10 kuruşa da var 90 kuruşa da var... Onları tercih ediyoruz 1.25 kabul edip aradaki farkı kumbaraya :)

Ekmek içinde biz şöyle yapıyoruz fırınlarda ve bakkallarda 1.25 tl ise bimde a101 de filan 1.10 kuruşa da var 90 kuruşa da var... Onları tercih ediyoruz 1.25 kabul edip aradaki farkı kumbaraya :)
Ben halkekmegini cok seviyorum
Özellikle tostu ve yumurtalı kizartması guzel oluyo ayy sobada yagla daha guzel oluyo gerci :\
Ertesi gune bayatliyo ama tek sorun o
Oglumu okula bırakınca donerken aliyorum arada
60krs sanırım

Dün 12tl bi ablama giderken tatlı aldım lokma tazecikti citr citir
Kenara bisi koyamadim
Esimde eve tatli alnıs su oglumun tatlisinda 50tl vermis minnacik kutuya oglum onu seviyo yapcak bisi yok

Canım sıkkın bu aralar hep uyuyasım var
Ama bugun kendimi temizlige verdim
Bulasik mak ariza yapti garantisi vardi
Aradim gecen bugun geldiler
Minik bir erik cekirdegi sıkısmis erik yemeyeli de aylar oldu nasıl oldu anlamadım yani suc bizim
Ama adam yazmadı onu ararlarsa da soylemeyin dedi

Ben halkekmegini cok seviyorum
Özellikle tostu ve yumurtalı kizartması guzel oluyo ayy sobada yagla daha guzel oluyo gerci :\
Ertesi gune bayatliyo ama tek sorun o
Oglumu okula bırakınca donerken aliyorum arada
60krs sanırım
İstanbul da değilse diye öyle dedim... Yoksa bizimkilerde halk ekmek yerler. Evet 60 kuruş hala. Tostluk iyi oluyor o ekmekler. :)

Selam herkese.

Bugün kumbaralara toplamda 45 tl attım. İndirimde makine için bulaşık deterjanı buldum ve stokladım. Sürekli kullanacağım bir ürün. Bu arada sigarayı bırakalı da bir ayı geçti. Çok mutluyum , şükür.

45tl pazar param vardı(sözde bisi almıcaktım)

Maydanoz 50krs
Dereotu 50krs
2kilo kabak 7tl(annem aldı tatlı istiyo yine)
1terlik 5tl
1kilo balık 15tl
1kilo limon 3tl
1kilo kestane 10tl
1kilo musmula 3.5tl
2kilo muz 8tl
1kilo salatalik 2tl
1kilo minnak domates 3tl
5tane cerezlik 5tl(plastiklerden aldım)
Soyacak 2tl

Annem sagolsun bozuk para lazım oldukca verdi üzerini tamamladi yani hepsi bitti paranın.

Siviyag ve deterjan eksigim var.
Hafta ici indirimlere bakip almam lazim
Var mi suan indirim?acaba

Birde bisi sorcam bimde 5li renkli bez satiliyo su mikrofiber gibi olanlarda
Kullananlar memnunmus kullanıp memnun olan var mı?

5lisi 7.45idi sanırsam

ben kullanıyorum canım memnunum

135 tl civilden bebek alışverişi yaptık
Sebze halinde de epey harcadık
Kestane 10 tl
Yarım kg hamsi 3 tl
Baharat 14.5 tl
Havuç 3 tl
Portakal ve mandalina 6.5 tl
Brokoli 3 tl
Toplamda 40 tl gitmiş

Yarın maaş yatacak
150 tl gün için çekicem cumartesi günüm var çünkü

Becerebilirsem inş 1 gr altın alayım diyorum

Ha sahi gr altının 22 veya 24 ayar olması çok farkediyo mu değer açısından, hangisi avantajlı?

Bi de bebiş doğunca adına hesap açılıyo mu? Detaylı bilgi vercek var mı?

Grami fiziken aliyorsan bozdururken ayarı farkeder...

Bebek adina.hesap acamazsin, kendi adina ayri bir.hesap acip bebek icin birikim yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…