- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.581
Anladim:) savurganlikta son ver artik uygulamaya başla.. Bendede vardi ama çok savurgan değildim simdi borca girince savurganlik bitti. :) almadan düşünüyorum bu lazim mi diye. Çok kararsiz bir insanim. Artik mutlaka eşime danisiyorum beraber karar veriyoruz bolelikte memnunum en iyisi eşim biliyor.anladim uygulamaya çalisicam
sorun para deilde benim savurganligim
tam savurganlikda deil biseyi ucuzlukda gorunce direk aliyorum aldikdaan sonra aslinda çokda ihtiyacimin olmadigini anliyorum
bilmem anlatabiliddmi derdimi :)
basin saolsun canimAnladim:) savurganlikta son ver artik uygulamaya başla.. Bendede vardi ama çok savurgan değildim simdi borca girince savurganlik bitti. :) almadan düşünüyorum bu lazim mi diye. Çok kararsiz bir insanim. Artik mutlaka eşime danisiyorum beraber karar veriyoruz bolelikte memnunum en iyisi eşim biliyor.
Amin saolun. Ev kredisi almak istiyorsanız biraz birikim yap daha az faiz odersin ben öyle yaptim birikim yaptim 3 senelik krediyi 500 oduyorum arabaya krediyi 14 bin çektim. 30bine aldik arabayi. Çünkü birikim yapmisim. Daha az faiz olsun diye. Böylelikle rahat oluyor.basin saolsun canim
bizde ev almmak istiyoruz, bankaya dosya verdiik cevap bekliyoriz kredi için
kredi i$i olursa bende baya bi çekerim kendimi herhalde
arabaniz da hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin in$allah
ben yurt disindayim burda biridkirip ev almak çok zor, hiç oyle ev alan duymadim :)Banka çok aliyor faizi. 14 bin çektiyse banka 20 istiyor 6 bin faize gidiyor. 6 bin faizi banka alirsa o paraya faize gittiği için yazik oluyor. Ben parayi bankaya vermek yerine çelik kasa almayi düşünüyorum fakat güvenemiyorum. Çok zor birikim için. Ne yapucam bilmem böylelikle kendimiz birikim yapsak daha iyi olacak da. Faiz bile istemiyorum.
İste bu bence bu firsat eline gelmişse kacirma derim ilerde daha zor olucak cok iyi dusunmussun. Hayirlisi olsun inşallah ya bu arada hangi ulkedesin.ben yurt disindayim burda biridkirip ev almak çok zor, hiç oyle ev alan duymadim :)
ama bu aralar faizler çok dipte
zamaninda % 4.5-5 den ev alanalr vardi çok deil 5 yil oncsine kadr
$u an 2 % den alicam ben,emlak piyasasi en kotu zamanlarii yasiyormis, evler ucuz faizler dusuk alan yok vs .. bizde bu $ansi degerlendirelim dedik olursa hayirlisi in$alalh ..
senesi uzdikça tabi alinan faizde çogaliyor hatta yuuzdeside artiyor
arada toplu verip borcu kapatmaya bakicaz bizde tabi para toplamayi basarabilirsek
hereks oyle diyor :)İste bu bence bu firsat eline gelmişse kacirma derim ilerde daha zor olucak cok iyi dusunmussun. Hayirlisi olsun inşallah ya bu arada hangi ulkedesin.
Hadi hayirlisi olsun her ülkede faiz farklidir. Valla biliyormusun ben faizden nefret ediyorum gina geldi artikhereks oyle diyor :)
evi buldum, ev sahibiyle anlastik, noterin ilk anlasmasini imzaladim
burda kaldim iste :) banka ocakda belli olcak
bide ocakda kanun geçirdiler devlet 0% FAIZ vericek bana bi miktarini
o faz simdide var ama bana kriter uymuyor su an, bizde ocagi bekliyoruz bankaci sizi tutar kriter dedi buyuk ihtimal
sadece bekliyoruz
merakdan çatlamazsam iyi 1 ay içindee
fransadayim
Alo,Persil,rinso, bingo bu Markaları hiç denemedim tavsiye eder misiniz hanımlar çamaşır deterjanı bunları??Alo,bingo,persil kullandım
7kilosu 18tl
9kilosu 20tl aldigim zamanlar oldu
Bu aralar denk gelemedim bakiniyorum ama
Yikamada yada leke cikarmada ben hic sorun görmedimAlo,Persil,rinso, bingo bu Markaları hiç denemedim tavsiye eder misiniz hanımlar çamaşır deterjanı bunları??
Kullanan var mı
Merhabahereks oyle diyor :)
evi buldum, ev sahibiyle anlastik, noterin ilk anlasmasini imzaladim
burda kaldim iste :) banka ocakda belli olcak
bide ocakda kanun geçirdiler devlet 0% FAIZ vericek bana bi miktarini
o faz simdide var ama bana kriter uymuyor su an, bizde ocagi bekliyoruz bankaci sizi tutar kriter dedi buyuk ihtimal
sadece bekliyoruz
merakdan çatlamazsam iyi 1 ay içindee
fransadayim
hayir cest l etat yani devletMerhaba
0 faizi caf mı veriyor acaba ?
degilse neresi veriyor ve kriterleri biliyor musunuz?
teşekkürler. Biliyorum zone A ,zone B ,zone C diye ayrılıyor ve ona göre yardım yapılıyorda bilmedigim şey bu 0 faizli kredi için ev kredisi çekerken bankacıya mı söylüyoruz yoksa başka bir kurumamı başvuruyoruz.hayir cest l etat yani devlet
kriterler , geliriniz , binanin yasi , muhiti vs , bunlarin oranlarini bilmiyorum ama, zone A ,B DIYE AYriliyor bolgeler
bi arkadasim arsa alip ev yaptirdi ( 0 dan yaptigi için ) 50.000 euro alabilmis
sifir eve yardim daha çok
bide ilk eviniz olmasi lazim
bankaciniza sorarsaniz daha detayli bilgi verebilir
ocakda baskayack olan kanun daha çok kisi yararlanabilsin ev sahibi olabilsin diye
belki bi iki senne içersinde emlak canlanabilir, o zaman ev fiyatlari artacak alicilar olucak faizler yukselicek hepsi birbirine bagli
Banka ya gıdıp bı ımmobılıer için sımulatıon sordugunuzda o hesaplıyor ve bılgısayarda çıkıyor otomatık olarak hakkınız varsa.mesela şu an bankacım bekleyelim dedı,bılmıyor kesın olarak hakkkım olurmu.olursa miktarı nedır .kesın konuşamıyor yani.başka yere başvurmuyoruz.koyler ve evın yaşı ne kdr genç olursa hakkımız çogalıyor galiba.teşekkürler. Biliyorum zone A ,zone B ,zone C diye ayrılıyor ve ona göre yardım yapılıyorda bilmedigim şey bu 0 faizli kredi için ev kredisi çekerken bankacıya mı söylüyoruz yoksa başka bir kurumamı başvuruyoruz.
Alo,Persil,rinso, bingo bu Markaları hiç denemedim tavsiye eder misiniz hanımlar çamaşır deterjanı bunları??
Kullanan var mı
Banka çok aliyor faizi. 14 bin çektiyse banka 20 istiyor 6 bin faize gidiyor. 6 bin faizi banka alirsa o paraya faize gittiği için yazik oluyor. Ben parayi bankaya vermek yerine çelik kasa almayi düşünüyorum fakat güvenemiyorum. Çok zor birikim için. Ne yapucam bilmem böylelikle kendimiz birikim yapsak daha iyi olacak da. Faiz bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?