- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.601
çok teşekkür ederim.Ba
Banka ya gıdıp bı ımmobılıer için sımulatıon sordugunuzda o hesaplıyor ve bılgısayarda çıkıyor otomatık olarak hakkınız varsa.mesela şu an bankacım bekleyelim dedı,bılmıyor kesın olarak hakkkım olurmu.olursa miktarı nedır .kesın konuşamıyor yani.başka yere başvurmuyoruz.koyler ve evın yaşı ne kdr genç olursa hakkımız çogalıyor galiba.
Alo,Persil,rinso, bingo bu Markaları hiç denemedim tavsiye eder misiniz hanımlar çamaşır deterjanı bunları??
Kullanan var mı
Çok saolunçok teşekkür ederim.
Bu aralar herkes kredi çekiyor.faizler düştügü için tabi.
inşallah sizin kredide onaylanır.
Kartini verme canim.kendi cebinde parasi varsa versin.sizinde ihtiyaclarimi var Cocugunuz geliyor ,biraz dusunmeli bence.olmadi görumceyi arayip ,durumu anlatacaksin baska yolu yok.Çooooooook sinirliyim
Görümcemin 19 yaşında ünv.öğrencisi(aileyle aynı şehirde) bi oğlu var ve hep huzurumuzu bozuyo bu çocuk
Biraz evvel dayısını gene aradı 100 tl istedi eşim de asla hayır diyemiyo çünkü çok iyi niyetli yeni maaş aldı maaşı bitti gönderemem diyemiyo tartıştık gene o salak yüzünden eşimle aram bozuluyo ben birikim derdindeyim daha 3 hafta önce eşim 150 tlye ona ceket aldı
Katlanamıyorum bizim de çocuğumuz olcak çok anlayışsızlar, strese sokuyolar beni, bebişim de etkilenir diye üzülüyorum
Eşim sinirlendi parayı çok sevdiğimi iddia ediyo böyle böyle soğuyo benden para konusunda
Oysa 1 tl olmasın ekmek alamıyosunbeni anlamıyo
Az önce maaş kartımı aldı o salağa para göndercek
Eşimle bozuşmayayım diye göz mü yummalıyım çünkü burs alıyo evinde ünv okuyo ne masrafı olcak serserinin teki hayırsız
İnş bu karnım burnumda halimle eşimle aramı bozanlar mutsuz olurlar
Görümcem de çok rahat arsız uyuz oluyorum bunlara
Parayi iyi bi yere saklarsaniz iyi olucak. Banka işlere önceden guvenirdim vadeli yapardim faizin haram olduğu bilmiyordum sonrada artik faiz yapmayacaktim. Ama bankada vadesiz 10bin varsa iyi ama su kanun cikmis kari koca ayni hesap acmasi gerekiyormus tek acinca devlet %25 i aliyormus paranin. Bu durum benim hoşuma gitmedi. Banka güvenli diyorlar da ben güvenmiyorum bilmiyorum. Evde iyi bi yere saklarsan her ay aldiği maasin bi kismi yada maaşa yakin kalan parayi saklarsa biriktir ben öyle yapiyorum. Bi yandan kumbara kutu yaptim. Bozuklukları atiyorum bide maaş aldigimiz zaman 100-200 atiyorduk böle birikim olmuş oluyor biseye lazim oluruz diye. Çok şükür. Hastalikta saglikta ne olursa olsun birikim yapmak çok onemli. Her an birşey cikiyor harcarsin o kadar. Para olmadi mi hic birşey yapamazsin. Mesela çocuğunuz hasta olacak para lazim demi ona harcicaz. Evinde birşey ters cikti onu yaptircaz bu suru şey. En azinda para hazirlikli olmali.öncelikle hayırlı olsun eviniz ve arabanız.
ben size özel bir soru sorucam müsadenizle,paranızı nasıl değerlendirdiniz..yani banka hesaplarındamı yoksa yastık altımı
benim 10 bin lira kadar bir param var bankada.benim derken eşimin direk verip senindir,ne yaparsan yap dediği bir para. .bugün ihtiyacı olsa hemen çıkarıp verebileceğim
ayrıca kendime özel,eşiminde haberdar olduğu(niyeyse) küçük meblalı birikimlerimde oluyo.onlarıda altın hesabı açtırmıştım orda tutuyorum
ama böyle çok yalan gelşyo,motivemi olamıyorum ne,en azından altın hesabını yastık altına çevireyim diyorum.
altın hesabı ise 1 lirayı bile altına çevirebiliyo
hangisi daha mantıklı,ne yapsam bilemedim.
Evet banka yapar ama ben faize güvenmiyorum alirsa alsinlar hesabi allah soracak..Ama o faiz hayatımızın içinde... Bankayla sınırlandırmayın faturayı birkaç gun geciktirdiğinizde bile gecikme faizi alıyorlar
Sen niye versiyon kartini madem eşine guvenmiyorsamiz o maaş kartiyla birikim yap da eşine vermeÇooooooook sinirliyim
Görümcemin 19 yaşında ünv.öğrencisi(aileyle aynı şehirde) bi oğlu var ve hep huzurumuzu bozuyo bu çocuk
Biraz evvel dayısını gene aradı 100 tl istedi eşim de asla hayır diyemiyo çünkü çok iyi niyetli yeni maaş aldı maaşı bitti gönderemem diyemiyo tartıştık gene o salak yüzünden eşimle aram bozuluyo ben birikim derdindeyim daha 3 hafta önce eşim 150 tlye ona ceket aldı
Katlanamıyorum bizim de çocuğumuz olcak çok anlayışsızlar, strese sokuyolar beni, bebişim de etkilenir diye üzülüyorum
Eşim sinirlendi parayı çok sevdiğimi iddia ediyo böyle böyle soğuyo benden para konusunda
Eşimle bozuşmayayım diye göz mü yummalıyım çünkü burs alıyo evinde ünv okuyo ne masrafı olcak serserinin teki hayırsız
Bende bimden alıyorum lavanta kokulu. Valla lavanta kokulu çok seviyorum ne bilim bide camasir yumursaticisi bulut moru kulaniyorum hic degistirmedim memnunum:) deterjanlar sürekli değiştirdin memnun kalamadim en son bimjn deterjani denemeye karar verdim lavanta kokulu birşey isdeariel ve aloyu i beyazlara persilide renkliler için alırım gayette memnunum tavsiye edilir
Bende bimden alıyorum lavanta kokulu. Valla lavanta kokulu çok seviyorum ne bilim bide camasir yumursaticisi bulut moru kulaniyorum hic degistirmedim memnunum:) deterjanlar sürekli değiştirdin memnun kalamadim en son bimjn deterjani denemeye karar verdim lavanta kokulu birşey isde
Bende bilmiyordum eşimden duymusum kari koca beraber hesap açarsa devlet %25 i almiyormus tek açarsa aliyormus kanun yeni cikti daha@Curly_me %25 olayını bilmiyordum hiç..maaşlı değil eşim,ticaretle uğraşıyo,bende çalışmıyorum.ama azcık dikkat etsem 300-400 rahat biriktirebilirim ayda.saklama işinide halledebilirim.
teşekkür ederim cevabın için
Deniyorum bakalim. Bingo aldim gül kokulu olandan en sondaki memnun kalmadim. A101detejan vardi ondan kullandim o güzeldi ama bitmişti bi lralik deterjanlar vardi iyiydi. Beyazlardan omo kullanıyorum memnunum da agirlatiyor oda ya. Bimin lavanta kokulu deterjani daha deniyorum kokusu çok güzel ama. Olmazsa degistircem ABC renkli deterjani nasil bilemiyorumbimden deterjan hiç almadım nasıl memnunmusunuz
ariel çok güçlü bi deterjan coloru dahi olsa renklileri bozuyor sadece beyazlara kullanıyorum bende
Canım benim esimide yegenleri kullaniyoÇooooooook sinirliyim
Evimde karincalar var kurtulamadim diyordum ama karıncalar sanirim bereket getirdi araba aldik biz. Çok şükür. Düşünüyorum da karincalardan dolayı mi diye..
4 ay önce 31 haftalık bebeğimi de kaybettim oğlum bize nimet getirdi diye düşünüyorum.
Çok şükür alanda veren de Allahtir.
Banka çok aliyor faizi. 14 bin çektiyse banka 20 istiyor 6 bin faize gidiyor. 6 bin faizi banka alirsa o paraya faize gittiği için yazik oluyor. Ben parayi bankaya vermek yerine çelik kasa almayi düşünüyorum fakat güvenemiyorum. Çok zor birikim için. Ne yapucam bilmem böylelikle kendimiz birikim yapsak daha iyi olacak da. Faiz bile istemiyorum.
Alo,Persil,rinso, bingo bu Markaları hiç denemedim tavsiye eder misiniz hanımlar çamaşır deterjanı bunları??
Kullanan var mı
Yumuşatıcı yerine sirke kullanıyorum daha doğal tavsiye ederimBende bimden alıyorum lavanta kokulu. Valla lavanta kokulu çok seviyorum ne bilim bide camasir yumursaticisi bulut moru kulaniyorum hic degistirmedim memnunum:) deterjanlar sürekli değiştirdin memnun kalamadim en son bimjn deterjani denemeye karar verdim lavanta kokulu birşey isde
Sen niye versiyon kartini madem eşine guvenmiyorsamiz o maaş kartiyla birikim yap da eşine verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?