- 23 Mayıs 2011
- 491
- 982
- 103
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.521
1.kadar guzel mi?Dün düğün dernek 2 filmine gittik 26 tl
Kumbaradaki bozukluk 100 tl oldu, tümletcem, belki 1 gr altın alırım
Yeniden bozukluk atmaya başladık son 1 yıldır böyle yapıyoruz dayanamıyorum napiim illa 100 olunca tümletcem :)
Kumbaraya 13 tl attık
Tesekkurler canım cumartesiye dusunuyoruz bizde cinecard var bakalim ne ise yariyo yaptilar ama ne ise yariyo bilmiyorumtr_lelli canım ben gerçekten filmi ilki kadar beğendim, gülmek için gittim epey de güldük eşimle:) küfür 1 yerde çok belirgindi onun dışında çocukların da izleyeceği bi film bence
canım ne kadar da oldu bu zula.bir de kumabara yöntemi ile mi yani bu sadece maşallah ne deyimBenim zulam 700 oldu
Esimin haberi yok
Soyleyip uzerini tamamlatip bilezik mi aldirsam ata mi alsam ona hic soylemesem bilmiyorum
Hic haberi olmasa sanki daha iyi
Sonra vardirsende kirli cikisin oluyo
Soyleyincede parayi tutuyorum diye veriyo esirgemiyo 1000lira yapip bi citlaticam.
Bizim kumbara baska bu gizli biriktirdigim boyle montlarin cebinde falan biriktirdim bunu zula mont cebi yani :)canım ne kadar da oldu bu zula.bir de kumabara yöntemi ile mi yani bu sadece maşallah ne deyim
hmm anladım canım güzel zula yeriymiş.bende bazen kışın cepte unuturum ertesi kış bi bakarım para.ayy o sevinç muhteşemBizim kumbara baska bu gizli biriktirdigim boyle montlarin cebinde falan biriktirdim bunu zula mont cebi yani :)
3ayda oldu benim param. Ama malum ben calismiyorum esimden aldigim paralarla biriktirdim
Kumbarada ayri birikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?