birikim yapabilmenin yolları

Selam canlar,nasilsiniz :)

Pizza yaptim ,evdeki malzemelerle.Yaninada salata tanamdir.Dunden kalma corbam var.Bu hafta icin 20 liram var.süt,yumurta gibi eksik malzemeleri almam lazim.Et,kiymada alinmasi lazim.dolapta ne var ne yok yazayimda ona gore alayim .Gelecek haftanin bütcedinden kullanmam lazim ama olsun.idare ederim bi sekilde.

haftalık ne kadar bütçe ayırıyorsun canım mutfaga

haftalık ne kadar bütçe ayırıyorsun canım mutfaga
Bu ay haftalik 50 ayirmistim.Et aldigim hafta 100 oluyor.Eti ayda bir kere alip,bir yemeklik posetleyip donduruyorum.Abur cubur alinirsa haftada 60-70civari tutuyor.Bu ay mutfak butcem Az oldugu icin 50 ayirdim.

Bu ay haftalik 50 ayirmistim.Et aldigim hafta 100 oluyor.Eti ayda bir kere alip,bir yemeklik posetleyip donduruyorum.Abur cubur alinirsa haftada 60-70civari tutuyor.Bu ay mutfak butcem Az oldugu icin 50 ayirdim.
pazarla birlikte mi canım bu miktarın.

Yok canim market sadece.

Zaten yetmicek gibi bi ay.cunku gereksiz de harcadik,disarida yemek yendi falan.
Aksam ustu markete gittim.33 tl tuttu.neyse ay ortasinda para gecicek elime ,yetmedigi yerde Orden kullanirim artik.
anladım canım.bazen plan dışına cıkabiliyoruz dediğin gibi.ayyy bende 15i beklşiyorum maaslar yatsın dıye:)

anladım canım.bazen plan dışına cıkabiliyoruz dediğin gibi.ayyy bende 15i beklşiyorum maaslar yatsın dıye:)
Ya birde,evde ne Bär ne yok bakip oyle alisveris e cikiyorum.Hani kilerin de buzlugunda birseyler varsa yetiyor bir sekil.stoklari tuketince daha fazla tutuyor genelde.Bir de Ben yurtdisinda yasiyorum,bizim buranin pazari cok pahali .kaliteli ve organik urunler sattiklari icin cok pahali.malesef Turkiyedeki gibi ucuz ve taze bulamiyoruz burda.

anladım canım ya.evet bende eksiklere göre yazıp cıkıyorum alışverişe

600tl baycam bugun nasıl mutsuzum.

Esime dün diyorum ki evli oliunca masraf ne cok oluyo yaw diyorum.

O da yoo yine yiceksin, yine fatura ödiceksin zaruri ihtiyac diyo.
Ee benim ailem ödüyodu bekar hayati yasamiyodum ya ondan belki bana agır geliyo

Esim babasiz buyumus hep calismis kendi ev gecindirmis ona ev giderleri hep normal geliyo.

300gün parası
110dogalgaz
79elektrik(hep 55 geliyodu ufoya yuklenince boyle oldu)
37su
25tl de borcum var zuccaciyeye

Bugun bunlari halledicem
Kk cok yuklendik bu ay kesim tarihi ayın 20si bakalim ne gelcek

herkese gnaydın.. hayırlı bereketli birgün olsun inş..
sağlık olsun be canım.. Rabbim yok etmesin.. var olsunda ödeyelim.. canımızdan değerlimi.. para insanın eli kiri.. ben bazı düşüncelerimi değiştiidim.. ihtiyaçlarımız için harcıyacağız.. boşver sende sıkma o kadar.. rahat ol acık

Günaydın herkese.

Sahi şu kredi kartı nasıl girdi hayatımıza bu kadar. Biz oldukça kontrollü kullandığımız halde rutinimizi çok etkiliyor.

Ocak ayı için bi planlama yaptım, umuyorum ki ekstralar çıkmaz ve 500 tl kenara ayırabilirim.

kredi kartına açtığım savaş tam gaz devam etse de az sonra uçak bileti alacağım. taksit yaptıracağım.
yine de markette nakit ödüyorum. kart yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…