- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.481
Biz telefonu 5 Aralıkta aldık, hesap kesim tarihi 6 Aralık,son ödeme tarihi de 16 Aralık diyor. Keşke 1-2 gün sonra alsaydık,hiç dikkat etmedim ki yeni gördüm bu tarihleri
günaydın kızlar
ders ücretim yattı. 2 gram altın, 100 dolar, 100 Euro alacağım bugün. bakayım bi kurlar ne durumda.
Biz telefonu 5 Aralıkta aldık, hesap kesim tarihi 6 Aralık,son ödeme tarihi de 16 Aralık diyor. Keşke 1-2 gün sonra alsaydık,hiç dikkat etmedim ki yeni gördüm bu tarihleriBiz hep bir dahaki ay öderiz diye hesap etmiştik.Neyse vardır bir hayır,kalan para da oraya gidecek.
inşallah canım.Harika M maviduvar1 güzel günlerde kullanırsın dilerim.
Maşallah canım ne guzel :) 2 gr altını 1 gr olarak 2 tane mi alıyosun yoksa 1 tane 2 gr mı alıyosun farkı var mı hangisi daha karlıgünaydın kızlar
ders ücretim yattı. 2 gram altın, 100 dolar, 100 Euro alacağım bugün. bakayım bi kurlar ne durumda.
tüm bu alımları netten yapıyorum canım.Maşallah canım ne guzel :) 2 gr altını 1 gr olarak 2 tane mi alıyosun yoksa 1 tane 2 gr mı alıyosun farkı var mı hangisi daha karlı
tüm bu alımları netten yapıyorum canım.
2 gram altın yazıyorum.
oğluma da her ay 1 gram alıyorum doğduğundan beri. ama onu saymıyorum. görmüyorum.
snowflake12 aynı benim eşim.
Ben bugün altın döviz falan aldım. Ada'mın haberi yok.
Kumbaram var. Bayağı birikti haberi yok.
Şimdi desem ki ben bilet aldım hafta sonu Paris'e gidiyoruz. Neyle gidiyoruz Nasıl gidiyoruz demez.
Faturalar kk ödemeler tatil rezervasyonu uçak bileti otel rezervasyonu herşeyi ben yapıyorum.
Bu durumdan tabi ki de memnunum.
En azından kazandığım paranın nereye gittiğini biliyorum.
bende seni canımmm
Bende aynı ozaman bizim topige akalım özledim sohbeticanım ara ara bakıyorum ama para biriktirme bab-ında bişiy olmadığından yazmıyorumşubattan sonra inş aktif olacağım burada inşş:))
Sizin topik neresi gelesimgeldiBende aynı ozaman bizim topige akalım özledim sohbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?