- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.461
Avrupa yakasıymıs oraları hic bilmiyorumAslında eşya varda nakliyat parası vermektense spot falan almak daha mantıklı geliyo böyle bir durumda
Çok bilmiyorum aslında oraları ama işide evide ikitelli civarında
Ailemi özlersem onlar gelirse ancak. Ben buradan gidersem dönmem bir daha buralara sanırım
Bu arada evet sigorta olacak.
Yaşanır... Niye yaşanmasın... Ümraniye de oturuyorum burada en duşuk 800 e kira bulursun. Mahallesine göre 1500 kiralar kadar çıkıyor tabi... Sultanbeyli çekmekoy gibi semtler ise daha uygun... 3+1 daireyi sultanbeylide 600 e bile bulursunSemt neresi? 1+1 bakabilirsin ama semt onemli
Canm başarılar dilerimHaftaya sınavlarım var şanş dileyin bana :)
Bu aydan itibaren biraz da Türk parası biriktirmek istiyoruz. Bir de Nasıl muhafaza edeceğimizi bilsek...
Minna öptüm oglusunda insallah 100puan alırBende bebisten dolayı cok yogunum sosyal hayata vakit ayıramıyorum bu ara bebegimin en aktif oldugu donemdeyiz fazlasıyla yoruyo yetiyo...
Bende hic anlamıyorum nereye gidiyo para ucup gidiyo Paranın bereketi yok derler doğru.
Bizde harıl harıl ingilizce çalışıyoruz oglumla. Dua edin teyzeleri cok istiyo bes almayı :)
Kıvırcık bir tl mi? Bizim burada 2 tlSelam
Allahım gunler ne yogun geciyo sasırıyorum bazen hic oturmadan aksam yataga girdigim oluyo.
Sabah kahvalti faslı(es evde olunca uzun suruo)
Oglen annemle reale gittik o bakliyat bisiler aldı
3gibi pazara cıktık
Cinekop 1kg 20tl
Kıvırcık 1tl
Maydanoz 50krs
Derotu 1tl
Ispanak 1kg 1.5tl
Pırasa 1kg 2.5tl
Kabak(yarin tatlı olacak) 5tl lik
Yarım kilo kestane 5tl
Ogluma 2pijama alt tanesi 5tl den 10tl
Kuruyemis aldım ogluma 5tl
Annecimle bide borekcide borek yedik 10tl
50tlden fazla gitti yine
Yarında arkadastayım diger gunde baska ablada toplancaz dolu dolu yogun gecen günler
Kumbaraya bugun bise atmadık
Faturalar ve gün parası verilcek daha
Ayy ne cok gider var yahu
Hele de bogaz ayy tasıyorum tasıyorum ne ara bitiyo anlamıyorum ben
Ben alıp tasımakdan bıktım artık.
Fen sınavına calısıyoruz bide
Yogunlasma,buharlasma az sonra bende acayip sıvılasıp sonra gaz olup kaybolmayı dusunüyorum
Eror!
Selam
Allahım gunler ne yogun geciyo sasırıyorum bazen hic oturmadan aksam yataga girdigim oluyo.
Sabah kahvalti faslı(es evde olunca uzun suruo)
Oglen annemle reale gittik o bakliyat bisiler aldı
3gibi pazara cıktık
Cinekop 1kg 20tl
Kıvırcık 1tl
Maydanoz 50krs
Derotu 1tl
Ispanak 1kg 1.5tl
Pırasa 1kg 2.5tl
Kabak(yarin tatlı olacak) 5tl lik
Yarım kilo kestane 5tl
Ogluma 2pijama alt tanesi 5tl den 10tl
Kuruyemis aldım ogluma 5tl
Annecimle bide borekcide borek yedik 10tl
50tlden fazla gitti yine
Yarında arkadastayım diger gunde baska ablada toplancaz dolu dolu yogun gecen günler
Kumbaraya bugun bise atmadık
Faturalar ve gün parası verilcek daha
Ayy ne cok gider var yahu
Hele de bogaz ayy tasıyorum tasıyorum ne ara bitiyo anlamıyorum ben
Ben alıp tasımakdan bıktım artık.
Fen sınavına calısıyoruz bide
Yogunlasma,buharlasma az sonra bende acayip sıvılasıp sonra gaz olup kaybolmayı dusunüyorum
Eror!
Ogluma göre aldım kuruyemisi tatbaka cikmaya usendim marketten paket aldımBu haftalık pazar alışverişiniz mi oluyor?
Çok az gözüktü gözüme de merak ettim yanlış anlamayın. 2 akşamlık sebze 1 akşamlık balık Var diğer akşamlar bakliyat Ve buzluktan olsa yemekler tamamlanır ama 5 tl. lik kuruyemiş anca bir kişiye bir akşam yeter. Bu şekilde alışveriş yapıldığında değil sık sık hergün yapılsa normal gözüktü gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?