• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

İyi haftalar kızlar.
Haftasonu altın gününe katıldım,1 çeyrek kendi yerime 1 çeyrek de eşimin yerine Hoppa 11 ayda 22 tane çeyreğimiz olacak fena değil dimi :)Direk çeyrek kumbarasına atacağım,belki arada ekstradan da alıp atarım.
Bu ay çok fazla ödememiz oldu,şimdi kara kara onu düşünüyorum.

Eşim telefon aldı 2900ün 1500 unu nakit, 1400ünü karttan verdik.
255 tl fatura ödedik,
400 dersaneye vereceğiz,
400 annemin sigortası,
330 a gün için çeyrek aldık
100-150 civarı dün dışarıda harcadık
Bir de tatil için erken rezv.yapacaktık ama şu telefonun ödemesi bizi mahfetti. 1400TL bir daha ki ay yansır sanıyordum bu aya yansıdı.Nasıl oluyor öyle yaao_OEksiye indik sinirim bozuldu.

C CeYz canım hesap kesim tarihine mi dikkat etmediniz acaba, kart dönmeden aldıysanız bu aya yansır
Biz telefonu 5 Aralıkta aldık, hesap kesim tarihi 6 Aralık,son ödeme tarihi de 16 Aralık diyor. Keşke 1-2 gün sonra alsaydık,hiç dikkat etmedim ki yeni gördüm bu tarihleri:KK43: Biz hep bir dahaki ay öderiz diye hesap etmiştik.Neyse vardır bir hayır,kalan para da oraya gidecek.

C CeYz altın biriktirme fikri süper. Umarım güzel günlerde harcarsınız. Benim eşim gün olayına hiiiç sıcak bakmıyor o sebeple giremiyorum.

Dün ben de 200 tl'ye yakın para harcadım. Bu hafta çok dikkat edeceğim o sebeple. Ekmek haricinde alış-veriş düşünmüyorum. Tamamen evdekilerle idare edeceğim zaten aylık alışverişimizi yapmıştık.

7 günde 600 tl harcamışız. Her gün kumbaraya 20-30 tl civarında attım. Daha kredi ve kira ödenmedi bile. O yüzden biraz daha temkinli olacağım önümüzdeki iki hafta boyunca.

Biz telefonu 5 Aralıkta aldık, hesap kesim tarihi 6 Aralık,son ödeme tarihi de 16 Aralık diyor. Keşke 1-2 gün sonra alsaydık,hiç dikkat etmedim ki yeni gördüm bu tarihleri:KK43: Biz hep bir dahaki ay öderiz diye hesap etmiştik.Neyse vardır bir hayır,kalan para da oraya gidecek.

Evet canım 6sından sonra alsaydınız gelecek ay öderdiniz ama dediğin gibi her işte bi hayır vardır, hayırlısı olsun

günaydın kızlar
ders ücretim yattı. 2 gram altın, 100 dolar, 100 Euro alacağım bugün. bakayım bi kurlar ne durumda.
Maşallah canım ne guzel :) 2 gr altını 1 gr olarak 2 tane mi alıyosun yoksa 1 tane 2 gr mı alıyosun farkı var mı hangisi daha karlı

Maşallah canım ne guzel :) 2 gr altını 1 gr olarak 2 tane mi alıyosun yoksa 1 tane 2 gr mı alıyosun farkı var mı hangisi daha karlı
tüm bu alımları netten yapıyorum canım.
2 gram altın yazıyorum.
oğluma da her ay 1 gram alıyorum doğduğundan beri. ama onu saymıyorum. görmüyorum.

Merhaba kızlar
Hergün okumaya çalışıyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo
Güne girdim 11 kişi 200 tl martta bende
Başka günüm daha vardı 5 kişi 100 tl ocakta bende sıra
İkisini de eşime söylemedım
Yoksa para falan birikmiyor
Elimizde biraz fazla para olsun hemen 2 günlükte olsa biyere gidelim falan demeye başlıyor
Kumbara ortada duruyo bir kaç gün atıyo sonra boşver
Adamın hiç birikimle alakası yok
Herşeyi ben takip ediyorum
Faturalar,kredi kartları,kira,kredi
Hiç uğraşmayı sevmiyo
Sözde ev peşinatı biriktiriyoruz
Bazen çıkarır al bunu birikime koy eder bazende aman boşver modunda
Kk da çok yüklendik bu gün kesim günü
Oğlumun doğum gününü kutladık fazla kalabalık değildi ama yinede hazırlık yaptık
Doktor kontrolleri vardı
Bu ara baya para harcadık

snowflake12 snowflake12 aynı benim eşim.
Ben bugün altın döviz falan aldım. Ada'mın haberi yok.
Kumbaram var. Bayağı birikti haberi yok.
Şimdi desem ki ben bilet aldım hafta sonu Paris'e gidiyoruz. Neyle gidiyoruz Nasıl gidiyoruz demez.
Faturalar kk ödemeler tatil rezervasyonu uçak bileti otel rezervasyonu herşeyi ben yapıyorum.
Bu durumdan tabi ki de memnunum.
En azından kazandığım paranın nereye gittiğini biliyorum.

snowflake12 snowflake12 aynı benim eşim.
Ben bugün altın döviz falan aldım. Ada'mın haberi yok.
Kumbaram var. Bayağı birikti haberi yok.
Şimdi desem ki ben bilet aldım hafta sonu Paris'e gidiyoruz. Neyle gidiyoruz Nasıl gidiyoruz demez.
Faturalar kk ödemeler tatil rezervasyonu uçak bileti otel rezervasyonu herşeyi ben yapıyorum.
Bu durumdan tabi ki de memnunum.
En azından kazandığım paranın nereye gittiğini biliyorum.

Demek ki sadece benim ki böyle değilmiş
Biriktirince iyi yapmışsın der ama o para orda durdukça rahat edemez illaki bir yere harcamak ister
Genelde tatil planı yapar
Bu durum benimde hoşuma gidiyo
Kendi hesaplarını bile bazen bana takip ettirir

Back