• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Canlar arada gelip okuyorum ama yazamıyorumdum,

Sigaraya veda ettim inşallah bir daha görüşmemek dileği ile :) üç gün oldu içmiyorum, eşim de zaten paket taşımaz akşamları içerdi o da otomatikman bırakmış oldu, dün özellikle çok stresli bir gün geçirdim hastanede ama yine de içmedim büyük bir başarı benim için,
Artık sigara paraları da kumbarada yerini alacak :)

İki tane kredi kartı kullanıyoruz biz (üç aslında ama birini sadece bes ödemesi için kullanıyoruz) Şu tüp tedavi sürecim geçsin ikisini kapatıp birini sadece bes ödemesi için bırakacağız, dün ekstreyi incelerken 87 tl yıllık kart ücreti kestiklerini gördüm, her yıl olan bir durum arayıp iptal ettiriyorum her sene, yeni bir kart çıkarmışlar aidatı olmayan ona başvurdum ama inşallah bir iki ay sonra hiç kartla harcama yapmayacağız

Bu arada artık resmi olarak işten ayrıldım, 12 yıllık iş hayatıma bir süre ara veriyorum, inşallah Rabbim kısmet eder de yavrumu kucağıma alırsam onunla geçirmek istiyorum bir kaç yılı, Bizim için Dua edin canlar

Dün düğün dernek 2 filmine gittik 26 tl

Kumbaradaki bozukluk 100 tl oldu, tümletcem, belki 1 gr altın alırım

Yeniden bozukluk atmaya başladık son 1 yıldır böyle yapıyoruz dayanamıyorum napiim illa 100 olunca tümletcem :)

Kumbaraya 13 tl attık

Dün düğün dernek 2 filmine gittik 26 tl

Kumbaradaki bozukluk 100 tl oldu, tümletcem, belki 1 gr altın alırım

Yeniden bozukluk atmaya başladık son 1 yıldır böyle yapıyoruz dayanamıyorum napiim illa 100 olunca tümletcem :)

Kumbaraya 13 tl attık
1.kadar guzel mi?
Bir de kufurlumu
Ona gore oglumuda goturelim diyoruz
1e esimle ikimiz gitmistik

tr_lelli tr_lelli canım ben gerçekten filmi ilki kadar beğendim, gülmek için gittim epey de güldük eşimle:) küfür 1 yerde çok belirgindi onun dışında çocukların da izleyeceği bi film bence

tr_lelli tr_lelli canım ben gerçekten filmi ilki kadar beğendim, gülmek için gittim epey de güldük eşimle:) küfür 1 yerde çok belirgindi onun dışında çocukların da izleyeceği bi film bence
Tesekkurler canım cumartesiye dusunuyoruz bizde cinecard var bakalim ne ise yariyo yaptilar ama ne ise yariyo bilmiyorum

Benim zulam 700 oldu
Esimin haberi yok
Soyleyip uzerini tamamlatip bilezik mi aldirsam ata mi alsam ona hic soylemesem bilmiyorum
Hic haberi olmasa sanki daha iyi
Sonra vardirsende kirli cikisin oluyo
Soyleyincede parayi tutuyorum diye veriyo esirgemiyo 1000lira yapip bi citlaticam.

Benim zulam 700 oldu
Esimin haberi yok
Soyleyip uzerini tamamlatip bilezik mi aldirsam ata mi alsam ona hic soylemesem bilmiyorum
Hic haberi olmasa sanki daha iyi
Sonra vardirsende kirli cikisin oluyo
Soyleyincede parayi tutuyorum diye veriyo esirgemiyo 1000lira yapip bi citlaticam.
canım ne kadar da oldu bu zula.bir de kumabara yöntemi ile mi yani bu sadece maşallah ne deyim

canım ne kadar da oldu bu zula.bir de kumabara yöntemi ile mi yani bu sadece maşallah ne deyim
Bizim kumbara baska bu gizli biriktirdigim boyle montlarin cebinde falan biriktirdim bunu zula mont cebi yani :)
3ayda oldu benim param. Ama malum ben calismiyorum esimden aldigim paralarla biriktirdim
Kumbarada ayri birikiyo

Bizim kumbara baska bu gizli biriktirdigim boyle montlarin cebinde falan biriktirdim bunu zula mont cebi yani :)
3ayda oldu benim param. Ama malum ben calismiyorum esimden aldigim paralarla biriktirdim
Kumbarada ayri birikiyo
hmm anladım canım güzel zula yeriymiş.bende bazen kışın cepte unuturum ertesi kış bi bakarım para.ayy o sevinç muhteşem:KK6:

Cinemaximum gişelerinde geçerli bir kart var ben onunla baya bir filme gittim bazen o kartı olanlara özel kampanya yapıyorlar... Surf o kampanyalarla bir kere niyazi gul dortnala filmine bir bilete 5 tl vermiştim :D birde bizim burada bir avm açıldı... Açılalı 2 yıl oluyor da sinema kısmı yeni açıldı o yüzden hangi gün gidersen filmlerin ilk seansı 7 tl... Baya ucuza gidiyorum yani :D birde bir filmi kaçırısam d&r da dvdleri takip ediyorum geçenlerde 2 filme 5 tl verdim. Bir alana bir bedava. D&r kartım sağolsun

Ben de 5 lira attım.
Kumbaradaki birikimden eşimin haberi yok.
Ev için kullanacaktım vazgeçtim.
Kendi özel ihtiyaçlarım için kullanacağım.
Cilt bakımı, kuaför belki botoks gibi.

Yukardakini yeni yazmisim
Aylik toplam 4 bin yakin alirken 3 bin gideriyordu tamamen..
Ve arabanin sigortası cikti basimda şimdi.
Onu uç aylik 300 lira takside bagladik.
Elimizde 150 lira kaliyor su an...
Kira gelirimiz de var. O olmasaydi birşey bulamazdik.. İlk uc ay silinti cekiycez. Zaten.
Şimdiden zor günler gecirecez. Ama bu konuda sikinti cekcek de sukrediyorum belki de bu imtihandir.. Hz eyyup bile çok siiknti çekmiş ama isyan etmemis.. Allaha tevekkül etmeliyim. Çok şükür. Ne verdikten allahtan gelen şeylerdir bu dünyada misafiriz .

Back