- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 38
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.861
Kesinlikle yaşananı hiç birşey telafi edemez.allah yar ve yardımcıları olsun.Bilmiyorum ki canım ama bence ödeme olmaz başka . Zaten şubatta ayında 19 gün arazide kalmışlardı daha 2 gün önce ödeme aldık . Ocak ve şubattan 40 gün Doğu maaşımız içerde bekliyor onu almadık . Eşim orada olmasa bile ben yine ödeme yapılması taraftarıyım açıkcası . Ama trilyon da verilse yaşananların izleri silinmiyor oda bi gerçek işte .
iyi yapmışsın canım. Bende arada gidiyorum iyi oluyor valla.Selam kızlar.
Annemdeyim 2 gündür burda yediğime yemek yapmadım.
Eşim geç geliyor mesaide annemde ye yemeği tek başınıza yemeyin diyor. İyi de geliyor bana iyi ki anneler var.
Bugün de dışarı çıkardı cafeye götürdü değişiklik iyi geldi.
Harcamada yapmıyorum zaten maaşı bekliyoruz.
selam...Kitaplardan söz edilmis... benim kitap askimi yakin cevrem cok iyi bilir. Bende onceden kutuphanr yaapyim derdindeydim hala oyleyim ama evde yer olmayinca koyacak yer bulamiyorum. O yuzden begenmediklerimi ayiriyorum facebookta kitap satis taks sayfalari oluyoe oralarda takas yapiyorum ya da satiyorum yerine yenisini aliyorum. Baska turlu olmuyor. E-kitap okuyayim desem teknolojiye ne kadar guvenebilirim bilmiyorum
Abur cubur yerine kuruyemis tüketebilirsin.Kızlar merhaba bende aylık farkeetim ki abur cubura çok gidiyor aylık çay yanına illa bişeyler istiyorum ne olablilr alternatif siz neler yapıyrsunuz
Canim bende kitap geuplarinda takildiim icin surekli orada konusup yoeumlastigim kisiler bu takas gruplarinda kitap paylasinca bende hemen mesaj atiyoeum benim elimde bunlar var diye. Anlasirsak adreslerimize gonderiyoruz. Adres vermek istemezsen sana yakin ptt subesine gonderebilir o kisi. Hem kitap kampanyasi var 1 kiloya kadar 3 tl 1 kilodan sonrakiler kargo ucretinin yarisi kadar ucret aliyolar.selam...
nette takas iyiymiş,ben özel sebeplerden dolayı ancak tanıdığım ya da güvendiğim insanlarla takas yapabilirim.şimdilik alıyorum okuyorum...bu da benim için pahalı...en son bir altı ay kadar önce,belki daha önce on tane kadar gönüllü olarak bağışlamıştım.aralarından şeçmek çok zor gelmişti.
rumuzla değiş tokuş oluyor mu?
direkt adreslerinizi mi paylaşıyorsunuz? muhtemelen öy le.
Canim bende kitap geuplarinda takildiim icin surekli orada konusup yoeumlastigim kisiler bu takas gruplarinda kitap paylasinca bende hemen mesaj atiyoeum benim elimde bunlar var diye. Anlasirsak adreslerimize gonderiyoruz. Adres vermek istemezsen sana yakin ptt subesine gonderebilir o kisi. Hem kitap kampanyasi var 1 kiloya kadar 3 tl 1 kilodan sonrakiler kargo ucretinin yarisi kadar ucret aliyolar.
Ben en son biraktigimda gram altın 135 Tlydi :)Altın: 178. 65 TL
Dolar: 4.14 TL
Euro: 5.12 TL
Fiyat inanilmaz artti zaten. Bu sekilde kimsenin almasi mumkun degil gibi görünüyor. Allah sonumuzu hayr etsinBen en son biraktigimda gram altın 135 Tlydi :)
Daha mümkün değil alamam
Birikimi nasıl yapıcaz bilmiyorum bugün annem söyledi şok oldum.Altın: 178. 65 TL
Dolar: 4.14 TL
Euro: 5.12 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?