- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.901
Allah hakkınızda hayırlı olanı versin ablacım. Gerçekten zor sizin işiniz...Ya bizim durum çok karıştı mayıs 5 gibi dönüş olacak . Ama mayıs sonunda Irak görevi başlıyor 6 ay sürecek . Ama bizim şöyle de bir durumumuz var ki koruma taburu için ismimiz gitti tayinimizin çıkma durumu var eğer tayinimiz çıkarsa Irak olmayacak. Kafam inanılmaz karışık tayini çok istiyoruz inanılmaz kariyerli bir yerde olacağız ama bilmiyorum bir an önce herşey belli olsun istiyorum
Evet zor 4 Aydır evimizden uzağız evimde yemek yapmayı markete gitmeyi bile çok özledimAllah hakkınızda hayırlı olanı versin ablacım. Gerçekten zor sizin işiniz...
Özlenmez mi hiç? Aile bütünlüğü diye bir şey kalmıyor, düzen kalmıyor...İnşallah geçecek bugünler de...Evet zor 4 Aydır evimizden uzağız evimde yemek yapmayı markete gitmeyi bile çok özledim
İnşallahÖzlenmez mi hiç? Aile bütünlüğü diye bir şey kalmıyor, düzen kalmıyor...İnşallah geçecek bugünler de...
merhaba :)
çok yoğunum giremiyorum...
evde oldukça tasarruf adına bir sürü şey yapıyorum...
birikimler devam ediyor...
stok devam ediyor...
temizliğe başlayacağım büyük çaplı...
onun öncesinde bakliyatları haşlayıp buzluğa attım...buzlukta olanları tükettik, sadece 1 poşet dolmalık biberim kaldı...domateslerim bitti...
siz neler yaptınız? biraz canlandıralım burayı ayol :)
Yoğun çalıştığım için çok bakamıyorum. Ama burada çok güzel sohbetler ediyorduk. Yine öyle olsun istedik ama kimse gelmiyor eskilerden. Gözden uzak olunca gönülden de uzak olmuşuz. Napalim....Biz de bir yazar iki yazar sonra yazmayız. Kendi kendine konuşmanın anlamı yok burada sonuçta.selambir yudum mutluluk ..........
valla ben kendi adıma söyliyiim çağırdılargeldim, hemen her bir sabah günaydın didim ,,baktım pek uğrayan yok ben de bekledim gelsinler :)
gönülden selam bu arada
nezdinde selam herkese............
benim de kızımın kompostoları bitti
ama şimdi çilek zamanı....
mini tavsiye;kompostodan ziyade yıkayıp poşetleyerek dondurmak daha güzel.kışın .yaz gibi pişerken mis kokuyor..öbür türlü cansız hazır meyve suları gibi........
Hayırlı geceler kızlar
Kimse yazmayınca benimde yazasım gelmiyor ne yalan söyleyeyim
Bende stok alışverislerini yapmaya başladım.
2 paket tuvalet kağıdı, 2 kağıt havlu, çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanı, şampuan, 1 teneke sıvı yağ, 1 teneke zeytin yağı, biber salçası var stoklarda.
Derin dondurucuya et stoğu yaptım
Ramazanada hazır yemek olsun diye bir yandan buzluğu doldurmaya devam ediyoruz.
- 1 kg kuşbaşı
- 10 kg kıyma
- 2 kg kıymadan köfte
- 5 bütün tavuk göğüs, but, baget, kanat olarak parçalara ayrıldı. (Fırında pişmek için hazır poşetlendi.)
- 3 tane tavuk haşlanıp didiklenip buzluğa atıldı. (Aslında hiç et tüketen bir aile değiliz. Ama Allahın izniyle yaza söz-nişan durumlarımız olacak gibi görünüyor. O zaman gelen giden derken kalabalıkla lazım olur. Şmdiden stokladım bende
)
Haşlanmış 1 kg nohutum var.
Börek, icli köfte, bakla, et döner, tavuk döner, patlıcan yemeği, taze fasulye yemeği, kabak yemeği, bezelye yemeği var buzlukta. Bunlar direk ısıtıp yenilecek.
Yarın pazardan bende bezelye almak istiyorum buzluga atmak icin
Demek ki sempatik kız yakında yuvadan uçuyor. Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım. Çok mutlu olmanı dilerim. Mükemmel bir eş olacağından hiç kuşkum yok.Hayırlı geceler kızlar
2 paket tuvalet kağıdı, 2 kağıt havlu, çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanı, şampuan, 1 teneke sıvı yağ, 1 teneke zeytin yağı, biber salçası var stoklarda.
- 1 kg kuşbaşı
- 10 kg kıyma
- 2 kg kıymadan köfte
- 5 bütün tavuk göğüs, but, baget, kanat olarak parçalara ayrıldı. (Fırında pişmek için hazır poşetlendi.)
- 3 tane tavuk haşlanıp didiklenip buzluğa atıldı. (Aslında hiç et tüketen bir aile değiliz. Ama Allahın izniyle yaza söz-nişan durumlarımız olacak gibi görünüyor. O zaman gelen giden derken kalabalıkla lazım olur. Şmdiden stokladım bende
)
Börek, icli köfte, bakla, et döner, tavuk döner, patlıcan yemeği, taze fasulye yemeği, kabak yemeği, bezelye yemeği var buzlukta. Bunlar direk ısıtıp yenilecek.
okuyorum ama yazamıyorum bazen işler yoğun birde maddi sıkışkınız birikim işi olmayınca yazamıyorum:)Hayırlı geceler kızlar
- 1 kg kuşbaşı
- 10 kg kıyma
- 2 kg kıymadan köfte
)
günaydıngünaydın .........
23 nisan iyi fırsat oldu temizlik içinGunaydin. Hayırlı cumalar kızlar...
Bugün evde temizlik başlayacak. 23 nisan tatilini de fırsat bilerek 4 günde evi elden geçirmeye çalışacağım. Şimdi halıları toplayıp göndereceğim yıkamaya. Duvarlar camlar kapılar derken çok iş var. Salon bile yalnız bir günümü alır. Fazlalıkları ben de ayıklamayı düşünüyorum. Esyaya hizmet etmek istemiyorum. Az olsun oz olsun.
Yaaa ben seni nedense evli zannediyordum puan şoktayımHayırlı geceler kızlar
- 1 kg kuşbaşı
- 10 kg kıyma
- 2 kg kıymadan köfte
)
Amin cnm cok tesekkür ederim. Çok uzun bir süredir birlikteyiz. Şuan icin aynı gibi görünüyoruz. Ama ileride zaman ne gösterir bilinmezhayırlı uğurlu olsunSemPatiK kız....Allah tamamına erdirsin.evini çok iyi geçindiren bir dişi kuş olacağından hiç şüphem yok...umarım damat adayı da seninle aynı yapıdadır : )
Çok tesekkür ederimDemek ki sempatik kız yakında yuvadan uçuyor. Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım. Çok mutlu olmanı dilerim. Mükemmel bir eş olacağından hiç kuşkum yok.
Allah kolaylık versinGunaydin. Hayırlı cumalar kızlar...
Bugün evde temizlik başlayacak. 23 nisan tatilini de fırsat bilerek 4 günde evi elden geçirmeye çalışacağım. Şimdi halıları toplayıp göndereceğim yıkamaya. Duvarlar camlar kapılar derken çok iş var. Salon bile yalnız bir günümü alır. Fazlalıkları ben de ayıklamayı düşünüyorum. Esyaya hizmet etmek istemiyorum. Az olsun oz olsun.
Amin cnm sagol. Evet benim olacak.okuyorum ama yazamıyorum bazen işler yoğun birde maddi sıkışkınız birikim işi olmayınca yazamıyorum:)
hayırlı olsun bu arada canım seninmi nişan işi
günaydın
23 nisan iyi fırsat oldu temizlik için
Saol cnm. Genelde onu aldım bunu aldım. Mutfak muhabbetleri falan yaziyorum ondan heralde.Yaaa ben seni nedense evli zannediyordum puan şoktayımhayırlı olsun
Aynen ya ben ondan evli zannediyordum seni demekAmin cnm cok tesekkür ederim. Çok uzun bir süredir birlikteyiz. Şuan icin aynı gibi görünüyoruz. Ama ileride zaman ne gösterir bilinmez
Çok tesekkür ederim
Allah kolaylık versin
Bende dün yazlık kışlıkları hallettim. Kocamaaann 1 cöp poşeti dolusu esya ayırdım verilecek.
Zamaninda alıp durmuşum geçte olsa bilinçlendim.
İleride kendi evimi bu sekilde doldurmam artık
Amin cnm sagol. Evet benim olacak.
Daha yaza cok uzun bir süre var. Ama ben simdiden bütcemi ayarlamaliyim
Saol cnm. Genelde onu aldım bunu aldım. Mutfak muhabbetleri falan yaziyorum ondan heralde.
Anne evindeyim, ama idare bende
Seni ben gelin alicaktim oysa kiHayırlı geceler kızlar
- 1 kg kuşbaşı
- 10 kg kıyma
- 2 kg kıymadan köfte
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?