- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #11.881
Gunaydin kizlar
Hayirli sabahlar
Hayirli sabahlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bereket versinGünaydın sabah 11. 05 gram altın aldım bankadan kızlar ya bakalım ne olacak sürekli takipteyim
Saol canım pazar günü alabilirsem 55 gram filan daha alacağım maaşımızın durumuna göre olmazsa pazartesi de alacağımAllah bereket versin
Seninki kadar yüklü olmasada bende bir kac gram almak istiyorumSaol canım pazar günü alabilirsem 55 gram filan daha alacağım maaşımızın durumuna göre olmazsa pazartesi de alacağım
Altın artık çok az düşer canım beklemek zarar getiriyor sanki ya. Bizim pazar günü maaşımız üzerine 40 günlük yatmayan Doğu maaşımız ve Mart ayından Afrin maaşımızın yatmasını bekliyorum açıkcası o parayı kullanacağızSeninki kadar yüklü olmasada bende bir kac gram almak istiyorum
Fakat ne yazikki benim alabilecegim seviyelerde degil suan altın
Sende haklısın. TLde kaldikca gün gectikce eriyor elimizdeki para.Altın artık çok az düşer canım beklemek zarar getiriyor sanki ya. Bizim pazar günü maaşımız üzerine 40 günlük yatmayan Doğu maaşımız ve Mart ayından Afrin maaşımızın yatmasını bekliyorum açıkcası o parayı kullanacağız
Bizim maaş hesabımız şuan eksi 5000 de ama eşimle konuştuk o hesabı bir anda kapatmayacağız. Elimizdekine altın alıcaz . O eksi hesabımızı maaşımızdan kenara koya koya kapatmaya karar verdik sence doğru bir karar mıSende haklısın. TLde kaldikca gün gectikce eriyor elimizdeki para.
Benim 6000 TL kadarda kredi kartı borcum var. Asgarisini ödeyerek hem onu kapatmaya calisiyorum hemde burikim yapmaya calisiyorum
Bence ödemediğiniz müddetçe çıkacak faizi hesaplayıp öyle karar ver canım. Ben hiç bilmiyorum eksi hesabın hesaplamalarını ama belli bir faiz oranı koyuyorlarmış. Sen biliyorsundur gerçi.Bizim maaş hesabımız şuan eksi 5000 de ama eşimle konuştuk o hesabı bir anda kapatmayacağız. Elimizdekine altın alıcaz . O eksi hesabımızı maaşımızdan kenara koya koya kapatmaya karar verdik sence doğru bir karar mı
O kadar toplu para bir anda ele geçmiyor canım . Biriktirmek daha zor oluyor para uçup gidiyor . Ama borç olunca ödemek mecburi olduğu için daha kolay oluyor . Diyelim ki 5000 tl nin faizi 100 tl ya 4000 tl nin ki 80 tl oluyor ödeme yaptıkça kesilen miktar azalıyor. O para bizim düğünden kalan küçük bir borç olmuş . Yoksa kıyafet yeme içme gezmeye boş harcama yapıp yaptığımız bir borç olmadığı için içimiz rahat . Banka maaş promosyonu yatıyor her ay . O eksi hesabın faizi ile promosyon parası kafa kafaya denk geliyor yok gibi oluyor ikisideBence ödemediğiniz müddetçe çıkacak faizi hesaplayıp öyle karar ver canım. Ben hiç bilmiyorum eksi hesabın hesaplamalarını ama belli bir faiz oranı koyuyorlarmış. Sen biliyorsundur gerçi.
Bana kalırsa önce borcunu kapatıp sıfırdan birikim en güzeli. Tabi karar senin.
Aslında ödedigimiz faizlerden dolayi mantıklı olan önce borcun tamamını kapatıp sonra birikim yapmak.Bizim maaş hesabımız şuan eksi 5000 de ama eşimle konuştuk o hesabı bir anda kapatmayacağız. Elimizdekine altın alıcaz . O eksi hesabımızı maaşımızdan kenara koya koya kapatmaya karar verdik sence doğru bir karar mı
Biz aramızı değiştirmek istiyoruz elimizdeki toplu para ile o yüzden eksi hesabı kapatmayacağımAslında ödedigimiz faizlerden dolayi mantıklı olan önce borcun tamamını kapatıp sonra birikim yapmak.
Fakat borcun tamamini kapatmaya calisirsam hic birikim yapamiyorum ve mutlaka karttan tırtıklıyorum birseyler. Bu yuzden ben her ay asgarisini ödeyerek kapatmayı uygun buldum. Asgari tutari yatirdiktan sonra elime gecenide birikime atiyorum
Evet pek elle tutulur bir faizi yokmuş. Öyleyse mantıklı oluyor topşu parayı değerlendirmek.O kadar toplu para bir anda ele geçmiyor canım . Biriktirmek daha zor oluyor para uçup gidiyor . Ama borç olunca ödemek mecburi olduğu için daha kolay oluyor . Diyelim ki 5000 tl nin faizi 100 tl ya 4000 tl nin ki 80 tl oluyor ödeme yaptıkça kesilen miktar azalıyor. O para bizim düğünden kalan küçük bir borç olmuş . Yoksa kıyafet yeme içme gezmeye boş harcama yapıp yaptığımız bir borç olmadığı için içimiz rahat . Banka maaş promosyonu yatıyor her ay . O eksi hesabın faizi ile promosyon parası kafa kafaya denk geliyor yok gibi oluyor ikiside
Evet canım promosyon da faizi karşılıyor o yüzden toplu parayı kenara koymaya karar verdimEvet pek elle tutulur bir faizi yokmuş. Öyleyse mantıklı oluyor topşu parayı değerlendirmek.
Birikimin hayırlı olsun diyim o zaman canım.
İyi yapmışsın. Boş bırakmayın buraları. Nasılsın eve dönüş başladı mı artık?Merhaba herkese baktım ki bildirim gelmiş bende geleyim dedim.
Ya bizim durum çok karıştı mayıs 5 gibi dönüş olacak . Ama mayıs sonunda Irak görevi başlıyor 6 ay sürecek . Ama bizim şöyle de bir durumumuz var ki koruma taburu için ismimiz gitti tayinimizin çıkma durumu var eğer tayinimiz çıkarsa Irak olmayacak. Kafam inanılmaz karışık tayini çok istiyoruz inanılmaz kariyerli bir yerde olacağız ama bilmiyorum bir an önce herşey belli olsun istiyorumİyi yapmışsın. Boş bırakmayın buraları. Nasılsın eve dönüş başladı mı artık?