- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.536
- 723
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #11.841
günaydın birikimseverler..........sabah şerifleriniz birikimli olsun : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben haftalık harcama yapmayalım diyorum ama çocuk olunca zor oluyor.Günaydın....
Güzel, bereketli ve harcamasız bir gün olsun hepimize...
Vakti zamanında sağlık bakanlığıda aynı tarz birşeyi yaptı bize. Herkes sağlık çalışanına %50 zam geldiğini düşündü.herkese merhaba akşam yola çıkıyorum o yüzden inanılmaz heyecan yaptım kızlar ayyy çok güzel değerlendireceğiz bu 2 günü inşallah. onun dışında haberlere bakayım dedim sinirlerim bozuldu inanılmaz derece . tüm haber sitelerinde afrindeki personele tazminat ödenecek diye reklam yapılıyor cidden okudum şoka girdim bizim normal görev yerimiz güneydoğu oradan doğu için ekstra ücret alıyorduk . Afrine gidildi diye düz maaş almaya başladık. yani doğu parası kesildi şimdide günlüğü bir öğretmenin sınav gözetmenliğinde aldığı para ile aynı para tazminat diye yatıyor birde bunun reklamı yapılıyor cidden pess diyorum . Neler yaşadık neler yaşıyoruz 3 kuruşun konuşması yapılıyor ya daha ne diyim ben
bu arada hayırlı yolculuklar. Allah bi an önce kavuştursun. Rabbim hepsini, hepsi içinde benimkini de korusun.herkese merhaba akşam yola çıkıyorum o yüzden inanılmaz heyecan yaptım kızlar ayyy çok güzel değerlendireceğiz bu 2 günü inşallah. onun dışında haberlere bakayım dedim sinirlerim bozuldu inanılmaz derece . tüm haber sitelerinde afrindeki personele tazminat ödenecek diye reklam yapılıyor cidden okudum şoka girdim bizim normal görev yerimiz güneydoğu oradan doğu için ekstra ücret alıyorduk . Afrine gidildi diye düz maaş almaya başladık. yani doğu parası kesildi şimdide günlüğü bir öğretmenin sınav gözetmenliğinde aldığı para ile aynı para tazminat diye yatıyor birde bunun reklamı yapılıyor cidden pess diyorum . Neler yaşadık neler yaşıyoruz 3 kuruşun konuşması yapılıyor ya daha ne diyim ben
polislerin rakamı doğuda az evet şimdi 700 tl mi ne diye biliyorum. Afrin aslında büyük bir savaştı doğu ile vs hiç karşılaştırılamazdı. Şuan zaten doğu maaşını normal alsak şuan tazminat denilen şeyle yaklaşık aynı oluyordu. Gerçekten inanılmaz üzücü en azından doğunun kesilmemesi lazımdıVakti zamanında sağlık bakanlığıda aynı tarz birşeyi yaptı bize. Herkes sağlık çalışanına %50 zam geldiğini düşündü.
Aynı şekilde polislere de yapıldı. Hatırladığım kadarıyla yakaladığı suçlu başına 1 maaş ikramiye gibi bi durum vardı. Dedikleri tutar 10 20 tl bişeymiş, veriliyor mu hiç bilmiyorum ama :)
Maaşla ilgili yapılan tüm iyileştirmelerin altında bi şişirme oluyor. Bu böyle maalesef. Hep böyleydi. Doğu tazminatı normal bir poliste 500 tl kadar birşeydi bundan birkaç sene evvel. Değer mi? Gideceksem daha iyi olması gerekmez mi? Burda 4500 orda 5000. Ne anladım bu işten!!!
amin canım benim amin ya . Zaten tazminat diye verilen parayı yollarda git gel git gel yedim neredeyse üfffbu arada hayırlı yolculuklar. Allah bi an önce kavuştursun. Rabbim hepsini, hepsi içinde benimkini de korusun.
Olsun canınız sağolsun. Bu günler geri gelmez.amin canım benim amin ya . Zaten tazminat diye verilen parayı yollarda git gel git gel yedim neredeyse üfff
Kesinlikle orada erinden en yüksek rütbesine güzel paralar ödenmeli. Hepsi hakediyor. Artı bir maaş zaten kesinlikle verilmeli. Belki daha sonrasında bazı ödemeler olur. İnşallahpolislerin rakamı doğuda az evet şimdi 700 tl mi ne diye biliyorum. Afrin aslında büyük bir savaştı doğu ile vs hiç karşılaştırılamazdı. Şuan zaten doğu maaşını normal alsak şuan tazminat denilen şeyle yaklaşık aynı oluyordu. Gerçekten inanılmaz üzücü en azından doğunun kesilmemesi lazımdı
Bilmiyorum ki canım ama bence ödeme olmaz başka . Zaten şubatta ayında 19 gün arazide kalmışlardı daha 2 gün önce ödeme aldık . Ocak ve şubattan 40 gün Doğu maaşımız içerde bekliyor onu almadık . Eşim orada olmasa bile ben yine ödeme yapılması taraftarıyım açıkcası . Ama trilyon da verilse yaşananların izleri silinmiyor oda bi gerçek işte .Kesinlikle orada erinden en yüksek rütbesine güzel paralar ödenmeli. Hepsi hakediyor. Artı bir maaş zaten kesinlikle verilmeli. Belki daha sonrasında bazı ödemeler olur. İnşallah