birikim yapabilmenin yolları

Turşu biber durur canım rahat ol

Çok teşekkür ederim :)

Ne tatlıdır şimdi
Severim köpekleri

Biberleri kayınvaldem verdi kaç kiloysa çok acı yiyemiyorum ki ben ziyan olsun da istemiyorum baya da dağıttım hep
Aynı şey bende de oldu kv görümce zorla verdiler . Benim basura yakın bir sağlık sorunum var ne yazıkki . Eşimde asla yemez bende mecbur komşularıma verdik açıkcası

Geçen yıl bebeğim küçük olduğu için pek bir şey yapamadım. Ama bu yıl kararlıyım.
Özellikle domates sos muhakkak yapacağım. Becerebilirsem salça yapmayı da deneyeceğim. Ama salça uzun ömürlü oluyor mu hiçbir fikrim yok.
Oğlum için 3 kilo balkabağı alıp , dilimleyip buzluga koydum önümüzdeki hafta bir 3 kilo daha alacağım.
Reçel artık tüketmiyoruz. O konuda rahatım.

Ben misafir için börek- kek vs koyma amacıyla çok kullanıyorum buzlugu
Hayatımı inanılmaz kolaylaştırıyor .

Kahvaltılık sos yapmayı da düşünüyorum bu sene.

Bakalım.

Aramıza hoşgeldiniz kızlar
Bizim de bir küçük misafirimiz var bugün itibariyle. Artık 4 kişilik bir aileyiz :)
Yaaa yoksa ikinci bebişmi geliyor

Selamlar güzel bir hafta olsun inşallah.
Bugün boyaya kalkıştık eşim işe geç gideceği için bir heves başladı önceden de boyamız vardı ama rulo fırça elek tavan boyası masrafı yaptık 100 tl gitti.
Yavaş yavaş yapıcaz önce salon yapalım kapatalım dedik pek salonda oturmuyoruz.
Oğluma eğlence çıktı boyaya basmış her yer ayak izi boya olmuş onları cifledim.
Akşam yemeğinde eşim olmayacak oğlumun sevdiği birşeyler pişirmek istiyorum.köfte patates yapabilirim.
Yanına da mercimek çorbası.

Kolay gelsin canım. Maşallah erken erken temizlikler başlamış. Boya yapılmış ev, mis gibi oluyor gerçekten. Ben de Ramazan gelmeden niyetlenebilirim zira özendim

Ayyy gece minik köpek uyutmadı beni ya . Eşim yarın izne çıkıyor inş . Otobüs bileti ayırttım netleşinve ödeme yapacağım akşam 6 da binerim.

Minik köpeği bıraktık annemle yazık annesini görünce çok mutlu oldu ama annesi hiç mutlu değil emzirmiyorda yazık ya lohusalık depresyonu geçiriyor herhalde eşimle konuştuk perşembe izne çıkabilecekmiş . Listeyi kendi hazırladığı halde kendine izin yazamadı . Ama neyse acele etmeyelim dedik . Bugün ayırttığım bileti Çarşamba akşama çektim . 80 tl ödeme yapmam lazım. Şubat yurt dışı maaşı yatmış bu sabah sonunda . 11 şubat ile 28 şubat arası için 2900 tl yatmış . 15 ine kadar 7 bin tl daha yatacak Mart için yurt dışı , 40 günlükl Doğu maaşımız 2400 yatacak . 15 Nisan da 4000 tl yatacak . 3200 tl zaten sabit giderimiz var . Allah bereket versin eşim bir sürü emek sıkıntı ile kazandı .

Bence daha fazla düşmeyecek bende olsam alırdım . Allah bereket versin iyi günlerde harca canım

Kolay gelsin canım. Maşallah erken erken temizlikler başlamış. Boya yapılmış ev, mis gibi oluyor gerçekten. Ben de Ramazan gelmeden niyetlenebilirim zira özendim
Evimiz üst kat kenarlar koyu renk oldu küfte değilde sararıyor kötü kokuyor her yıl tavanları yapıyoruz ama bu yıl duvarlarıda yapalım dedik. Sigara içilmiyor ama uzun zaman oldu yapmadığımız havalar açmışken yapalım yazın zor olur dedik.
Halıları da vericem yıkatmaya. Stor perdem de var onları versem mi silsem mi bilemedim yıkayamam evde balkonum pek büyük değil banyoyada uzunlama sığmaz ancak hole yayar silerim diye düşndüm

Daha düşmez diye düşünüyorum bende aldın geçen hafta 2 gram
8 ay sonra bozdurucaz o vakte kadar da çıkar yoksa nakit uçup gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…