- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.121
Oyyy oyyy büyüdü de istemeye başladı yerim ben o cimcimeyi. Rabbim helalinden versin de evlatlarimiza yedirelim sağlıkla..Başka ne isteriz ki...daha eve giderken sabah kızımın verdiği siparişi alacağım... nerden estiyse aklına, sabah evden çıkarken "anneee destane yiyelimmmm" diyordu... :))
Oyyy oyyy büyüdü de istemeye başladı yerim ben o cimcimeyi. Rabbim helalinden versin de evlatlarimiza yedirelim sağlıkla..Başka ne isteriz ki...
Canım sana yüklenmiyorlar... Ortaya genel konuşuluyor... :) sen niye çıkıştın ki şimdiE canim bende onu diyorum zqten
Tirnagim var basimi kasiyorum sukur.
Birikim gibi bir arzum olmasa zaten buralarda takilmazdim.
12 yildir kullaniyorum bir kere bir gun gecikmis odemem yok.
Kart borcumu bitirmek istiyorum deyince
Arkadaslar
Odeme gucum yok alip alip ceza yatiyorum gibi algiladilar sanirim :d
Siz az harciyosaniz aferin size ne dememizi bekliyosunuz.
Yok turk milleti boyle yok bilmem ne..
Hee biz gerizekaliyiz zaten bunlari bilmiyoruz.
Kart borcunu kim odeyecekmis ben
Ciddi olamazsiniz
Bende biri gelir oder saniyordum.
Dün çamaşır yumuşatıcısı ve çamaşır suyuna ihtiyacım vardı.
Annemlerden dönerken bim e uğradım.
3 kiloluk yumuşatıcı ve 1350 gr ç. suyuna 7.200 falan verdim
Çok karlı bir işti bana göre :)))
Mutfaktan kısacaksın başka çare yok.
Ben mesela bir peynir alırsın dil mi yok
kaşarı, tulumu, burgusu, tam yağlısı resmen suyunu çıkarıyormuşum.
Şimdi akıllandım burdaki kızların sayesinde :)
Bir beyaz bir tulum ohhh neyime yetmiyor :d
Salam, sosis, sucuk bunları tamamen hayatımızdan çıkardım :)
Baya farketti.
Kahvaltı alışverişim artık fikis menü :)
- beyaz peynir, zeytin, yumurta, tulum, domates, salatalık.
Ekstra olarak patates kızart, biber kızart, hatta hamur kızart
yanına zaten eşim ve oğlum bayıla bayıla yiyorr :)
Bide yeseymişBizim kahvaltıda sizinkilere ek olarak mememen , patates salatası , kuru meyve , kuru yemiş , hurma , meyve , helva , bal , tereyağ da olur .. Eşim iştahlı olmadığı halde ne yiyoruz ki der
Allahtan iştahlı değilmiş. Sizin bu yediklerinizle bir ordu doyar. Tamam yenip icilecek ama bu kadara da gerek var mı? Her çeşitten almayın fazlası hem lükse girer hem de israf illaki olur. Biraz tasarruf yapmaya çalışın. Bir iki çeşit az yemekle sagliksiz beslenmis olmazsınız. Yoksa hiç birikim yapamayacaksiniz. Sizin biraz boğazdan kesmeniz şart.Bizim kahvaltıda sizinkilere ek olarak mememen , patates salatası , kuru meyve , kuru yemiş , hurma , meyve , helva , bal , tereyağ da olur .. Eşim iştahlı olmadığı halde ne yiyoruz ki der
Aynen. Sirke tek geçerim. Saç kremi de kullanmıyorum. Sirke ile duruluyorum. ..Ben yumuşatıcı ve ç. Suyu kullanmıyorum
Sirke favorim
Bide yeseymiş
Allahtan iştahlı değilmiş. Sizin bu yediklerinizle bir ordu doyar. Tamam yenip icilecek ama bu kadara da gerek var mı? Her çeşitten almayın fazlası hem lükse girer hem de israf illaki olur. Biraz tasarruf yapmaya çalışın. Bir iki çeşit az yemekle sagliksiz beslenmis olmazsınız. Yoksa hiç birikim yapamayacaksiniz. Sizin biraz boğazdan kesmeniz şart.
Aynen. Sirke tek geçerim. Saç kremi de kullanmıyorum. Sirke ile duruluyorum. ..
benım 5 tane kanservem heba oldu
Ben gecen sene 45 kavanoz yaptım 1 tane fire verdim oda son kalandı yarım olarak doldurmuştum. O gitmisti. Insallah bu senede bu sekilde atlatirimaglıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?