birikim yapabilmenin yolları

Cok teşekkür ederim cok iyi oldu mart ayında kitaplar alacaktın dediğin sitelere bakacağım....

Çok yoğun bir gündü kızlar. Çok yoruldum. Neyse ki evim derli toplu. Gidince hemen bir yemek yapacağım o kadar. Yarın yine sabahtan öğlene kadar duruşmalar yoğun. Hafta sonu avm sinema falan yapayım istiyorum değişiklik olsun diye...Çok harcamadan şöyle ne var ne yok bakayım...Sezon sonu alışverişi henüz daha yapmadım inşallah bitmemiştir...

Bende kitap manyağıydım artık kutuphaneye yazılacağım. İki uç yıldır ikinci el alıyordum. Şimdi onu da bıraktım arkadaşlarımdan alıyorum artık.

Daha yeni yeni başlamıştır... Martın sonuna kadar yolu var koşlıkların.

ben de kitap okumayı severim. ancak okuduğum kitaplar her zaman elimin altında olsun isterim. oldukça geniş bir kütüphanem var. ne kitap ödünç veririm, ne de başkasından alırım. prensip meselesi

ben de kitap okumayı severim. ancak okuduğum kitaplar her zaman elimin altında olsun isterim. oldukça geniş bir kütüphanem var. ne kitap ödünç veririm, ne de başkasından alırım. prensip meselesi
Benimde vardı ufak bir kitaplık... Kutuphane denmeyecek kadar... 200 civarı... Yeni eve taşındık ev kuçuk bir sure dolabımda sakladım ama dolabımda zaten kıyafetlerim vardı iyice sıkış sıkış olunca dağıttım hep.

amaaaaan nasıl kıydın? kütüphanem bir odanın iki duvarını kaplıyor. evlenince de çalışma odası yapıcam inşallah oraya koyarım. büyük konuşmayım ama altınlarımdan kıymetlidirler, asla kimselere veremem

Zor oldu ama kıyabildim. İlk dağıttığım zaman içime oturdu da sonra alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…