- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #5.361
Canim bn her yerde elidor 600 ml. 9.90 gordumBen Elidor kullanıyorum. 6.90 tl. Bayagi da stok yaptım memnunum.
Acaba seninkinin ml mi farkli sasirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bn her yerde elidor 600 ml. 9.90 gordumBen Elidor kullanıyorum. 6.90 tl. Bayagi da stok yaptım memnunum.
Cok iyi ypmissin canim kenarda paran olsunKızlar merhaba.
Kumbaraya 1,5 tl attım. Ay sonu geldi malum. 1 ay maaşım olmayacağı için daha temkinli olmaya gayret ediyorum.
Evdeki yiyecekleri değerlendiriyorum.
Bende gecen gratise baktım elseve 10.50 bugun A101 den 9.75 aldımMerhaba hanimlar
Sampuanim bitmisti migrosta gliss 9.90 a inmis ondan aldim surekli sampuan degistiriyom bakalim
Güzel mi peki gerçi saçtan saca değişirBen hacı şakirin şampuanını alıyorum 3.5 lira. Piyasasaki diğer markalarla arasındaki farkı kumbaraya atıyorum
Yerel buyık matketlerden. Happy center varsa çevrende orada da bulursunAynen aslinda haci sakir alacaktim bulamadim yaa nerden aliyosun sen
Yani... Ben beğenerek kullanıyorum. Hep aynı marka kullsnıyosan belki ilk kullanımda kepek yapabilir. Saçını ağırlaştırabilir. Hep aynı markada kullanmak iyi değil aslındaGüzel mi peki gerçi saçtan saca değişir
Keşke bende egeli olsam yada egede yaşasam... Egeliler kadar sağlıklı yaşayan insan yoktur ülkemizde :)Bensendetutuklukaldim Egeli olduğum için fabrikasını biliyorum. Bu yorenin zeytinleri çok güzeldir. Çok şükür biz yağa ve zeytine para vermiyoruz. Benim de küçük bir zeytinligim var
Çağrı, çağrı semtlerde de bulunur oralara da bak :)Aynen aslinda haci sakir alacaktim bulamadim yaa nerden aliyosun sen
Yılın İkinci çeyreğinde artar diyolar... 3.20-3.30 dalgalanma diye bir rakam gordum ama o kadar çıkar mı bilmiyorumBensendetutuklukaldim
Baya takip ediyorsun sanırım
Dolar bu kadar düşükken dolar mı almalı bir kaç ay sonra yükselir mi baya
Uzmanlar ne diyor?
Yılın İkinci çeyreğinde artar diyolar... 3.20-3.30 dalgalanma diye bir rakam gordum ama o kadar çıkar mı bilmiyorum
Valla iyi olur dicem de bu sefer zam geliyor herşeye...Çıksa ne iyi olur
Ben 3,03 ten aldım baya zarardayım içime oturdu
Canım ben indirim olduğunda aldım. Normal fiyati 9.90. Ben alıp stok yaptım.Canim bn her yerde elidor 600 ml. 9.90 gordum
Acaba seninkinin ml mi farkli sasirdim
Kızlar şimdi tv de izledim. Elinde altını olan elzem bir ihtiyacı olmadıkça satmasin durumu olan varsa altin alsın diyor. Bu yükseliş geç kalmış bir yükseliş bundan sonra düşmez artar diyor. Hemen sizinle paylaşayım dedim.
Bende aynı kanaatteyim daha da artacak altın... Hiç beklenmeden alınmalıKızlar şimdi tv de izledim. Elinde altını olan elzem bir ihtiyacı olmadıkça satmasin durumu olan varsa altin alsın diyor. Bu yükseliş geç kalmış bir yükseliş bundan sonra düşmez artar diyor. Hemen sizinle paylaşayım dedim.
Bende artacağı kanaatindeyim. En fazla 114 e düşer ama öyle aman aman bir duşuş olmazcanım tv ler ne zaman yükselecek altın alıln deseler düşmeye başlıyor ben spekülasyon yaptıklarını düşünüyorum tecrübe ettim düşüşe gecmeden önce bangır bangır bagırıyorlar o yüzden bence bu fiyattan alınmaz zaten beklenmeli
Canım, bana mantıklı geldi. Şöyle ki dünyada petrol fiyatlarının artışını ve Suriye krizini gerekçe gösterdi. Savaş dönemlerinde altın fiyatlarının arttığına değindi. Kaldı ki bundan sonra üç düşer beş düşer öyle aman aman bir düşüş olmaz bence. Yine de benim fikrim fiyatlarının oturmasını beklemek. Ha düşerse hemen değerlendiririz zaten.canım tv ler ne zaman yükselecek altın alıln deseler düşmeye başlıyor ben spekülasyon yaptıklarını düşünüyorum tecrübe ettim düşüşe gecmeden önce bangır bangır bagırıyorlar o yüzden bence bu fiyattan alınmaz zaten beklenmeli
Pınarcım zaten küçük birikimcinin alacağı birkaç çeyrek, bir iki gram altın...alan öyle büyük bir zarar etmez...tabi ne olacağını kimse bilemez...ne altın ne döviz için kesin konuşulamaz...alan kişi riski alıp alacak...ben aldıktan sonra geriye bakmam...alınmış alınmıştır..bir gün düşer bir gün sonra artar...önemli olan uzun vadede getirisi...Bende aynı kanaatteyim daha da artacak altın... Hiç beklenmeden alınmalı