birikim yapabilmenin yolları

Kızlar şimdi tv de izledim. Elinde altını olan elzem bir ihtiyacı olmadıkça satmasin durumu olan varsa altin alsın diyor. Bu yükseliş geç kalmış bir yükseliş bundan sonra düşmez artar diyor. Hemen sizinle paylaşayım dedim.

canım tv ler ne zaman yükselecek altın alıln deseler düşmeye başlıyor ben spekülasyon yaptıklarını düşünüyorum tecrübe ettim düşüşe gecmeden önce bangır bangır bagırıyorlar o yüzden bence bu fiyattan alınmaz zaten beklenmeli ;)

Kızlar şimdi tv de izledim. Elinde altını olan elzem bir ihtiyacı olmadıkça satmasin durumu olan varsa altin alsın diyor. Bu yükseliş geç kalmış bir yükseliş bundan sonra düşmez artar diyor. Hemen sizinle paylaşayım dedim.
Bende aynı kanaatteyim daha da artacak altın... Hiç beklenmeden alınmalı

canım tv ler ne zaman yükselecek altın alıln deseler düşmeye başlıyor ben spekülasyon yaptıklarını düşünüyorum tecrübe ettim düşüşe gecmeden önce bangır bangır bagırıyorlar o yüzden bence bu fiyattan alınmaz zaten beklenmeli ;)
Bende artacağı kanaatindeyim. En fazla 114 e düşer ama öyle aman aman bir duşuş olmaz

canım tv ler ne zaman yükselecek altın alıln deseler düşmeye başlıyor ben spekülasyon yaptıklarını düşünüyorum tecrübe ettim düşüşe gecmeden önce bangır bangır bagırıyorlar o yüzden bence bu fiyattan alınmaz zaten beklenmeli :KK66:
Canım, bana mantıklı geldi. Şöyle ki dünyada petrol fiyatlarının artışını ve Suriye krizini gerekçe gösterdi. Savaş dönemlerinde altın fiyatlarının arttığına değindi. Kaldı ki bundan sonra üç düşer beş düşer öyle aman aman bir düşüş olmaz bence. Yine de benim fikrim fiyatlarının oturmasını beklemek. Ha düşerse hemen değerlendiririz zaten.

Bende aynı kanaatteyim daha da artacak altın... Hiç beklenmeden alınmalı
Pınarcım zaten küçük birikimcinin alacağı birkaç çeyrek, bir iki gram altın...alan öyle büyük bir zarar etmez...tabi ne olacağını kimse bilemez...ne altın ne döviz için kesin konuşulamaz...alan kişi riski alıp alacak...ben aldıktan sonra geriye bakmam...alınmış alınmıştır..bir gün düşer bir gün sonra artar...önemli olan uzun vadede getirisi...

Back