- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.321
Merhaba kızlar.
İşle alakalı bir durum söz konusu demiştim. Olumlu oldu. Martın 20sinde 10 günlük bir eğitim alacağım 1 Nisan'da başlayacağım.
Rabbim'e şükürler olsun ki yine zorda bırakmadı.
Bu süreçte dinleneceğim.
Bir de epilasyon aleti alacağım önerisi olan var mı? Bu konuda çok şansızım.
Günaydın...2.94'ten bir miktar dolar aldım. Bakalım artar mı düşer mi şansıma artık...ama uzun süre dokunmayacağım için sorun olmaz diye düşünüyorum...Ufak tefek oynamalar olacak tabi...2.70'den de 3 tl'den de aldığımı bilirim ama alınmış alınmıştır neticede...Dursun kenarda...
Bence bozdurma yatırım yatırımdır harcanır bence dursun cnmmerhaba hanımlar size bisey sormak istiyorum ..
kendi imkanlarımla geçen sene boyunca 3 yarım bir çeyrek altın almıştım .
şu an kuzu kuzu duruyorlar ...
sizce onları altın yüksekken bozdurmalı mıyım ... ?
kar eder miyim ???
yoksa hiç karışmayayım mı ?
zaten harcamam asla ben öğrenciyim lazer parası olarak saklıyorum onu :)Bence bozdurma yatırım yatırımdır harcanır bence dursun cnm
Kar edersin biraz ama çok bir miktar değil bence bozdurma Ama senin tercihinzaten harcamam asla ben öğrenciyim lazer parası olarak saklıyorum onu :)
amaa kar etmez miyim ki şimdi bozdursam onları ?
Kar edersin biraz ama çok bir miktar değil bence bozdurma Ama senin tercihin
Geçen sene aldıysan yani en azından çeyrek üzerinden diyim 40-50 lira gibi bir karın var. İnternette altın hesaplama diye gir elindeki altın be kadarsa şuanki parayq çeviriyor. Geçen sene kaçtan aldığınıda harırlıyosan karın ortaya çıkar. :) yaza doğru altının gramı 120 ye çıkcak diyolar amamerhaba hanımlar size bisey sormak istiyorum ..
kendi imkanlarımla geçen sene boyunca 3 yarım bir çeyrek altın almıştım .
şu an kuzu kuzu duruyorlar ...
sizce onları altın yüksekken bozdurmalı mıyım ... ?
kar eder miyim ???
yoksa hiç karışmayayım mı ?
Bn eve artik tabak canak hic bisey almiyom Yumusaticidan bnde vazgectim zatn deterjanim guzel kokuyo hem kokular karisiyo oyle bitmesini bekliyom daha da almicamArkadaşlar marketten gereksiz görüp almadiklariniz neler var? Mesela ben eskisi gibi çeşit çeşit temizlik ürünü almiyorum. Çöp poşeti almiyorum. Hazır çorba almiyorum. Yumusaticilarim bitsin artık ona da veda etmeyi düşünüyorum. Evi bardak çanak doldurmusum artık yeni desen yeni model aldatmacasina kanip yenilerini almiyorum.
Aynen Can'ım bende temizlik ürünlerininden kısıyorum o kokulu yer temizliyicilerinden almıyorum uzun süredir yumuşatıcı da cok kullanmıyorum sıvı deterjana döndüm eskiden 1 ay yermezdi bile yumuşatıcı şimdi 3 ay gidiyor nerdeyse havlular dışında pek yumuşatıcı kullanmıyorum....bulaşık deterjanınıda büyük 6 kiloluk olanlardan alıyorum çamaşır suyunu da 6 kiloluk baya bi gidiyor daha hesaplı oluyor temizlikte tek vazgeçemeyeceğim loc var onsuz yapamam heryere onu kullanıyorum bir kovaya 3 fıs yeterli oluyor....Arkadaşlar marketten gereksiz görüp almadiklariniz neler var? Mesela ben eskisi gibi çeşit çeşit temizlik ürünü almiyorum. Çöp poşeti almiyorum. Hazır çorba almiyorum. Yumusaticilarim bitsin artık ona da veda etmeyi düşünüyorum. Evi bardak çanak doldurmusum artık yeni desen yeni model aldatmacasina kanip yenilerini almiyorum.
Sizce Başka neylerden kısabiliriz kızlar ben cok kitap alıyorum mesela dün aksam baktım aldığım kitab evinin internet sitesinde kitapların daha uygun olduğunu gördüm 60 tl üzeri kargo da bedavaymış nerdeyse 3 kitap alsam mağazadan o kadar tutuyor.... internetten 5-6 kitap alırım o paraya istediğim kitapları bir liste yapıp mart ayında internetten almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?