- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.301
Allah bir kapı kaparsa ötekini açar çok sevindim yeni olumlu gelişmelereMerhaba kızlar.
İşle alakalı bir durum söz konusu demiştim. Olumlu oldu. Martın 20sinde 10 günlük bir eğitim alacağım 1 Nisan'da başlayacağım.
Rabbim'e şükürler olsun ki yine zorda bırakmadı.
Bu süreçte dinleneceğim.
Bir de epilasyon aleti alacağım önerisi olan var mı? Bu konuda çok şansızım.
Zeytin yağı mı kullanıyosunuz ayçiçek yağı mıMerhaba hanimlar
Bizim yağ ne ara bitiyo anlamiyom cok.pahali geliyo
Nerede uygun nereden ne kadara aliyorsunuz bilddiginiz indirim gunleri var mi
Şok tan aldım en son ayçiçek yagı 25tl evin markası umarım iyidir ilk kez aldımMerhaba hanimlar
Bizim yağ ne ara bitiyo anlamiyom cok.pahali geliyo
Nerede uygun nereden ne kadara aliyorsunuz bilddiginiz indirim gunleri var mi
Bu topiği açmadan bunları oluyordum. En son okuduğum yazı buradan bir topikti. Bende bunları okuduğum için bilgilendirmek için yazdım. Baya faydalı yazı. :)çok mantıklıymış :)
süper. çoğunu not aldım :)
Aycicek canimZeytin yağı mı kullanıyosunuz ayçiçek yağı mı
Him bnde a101 den aliyodum pahali geliyo 20 flan olsaydi keskeŞok tan aldım en son ayçiçek yagı 25tl evin markası umarım iyidir ilk kez aldım
Canım, İnşallah yarın son resmi görüşme olacak. Bakalım. :)The Black 'cim yeni işin hayırlı uğurlu olsun, dilerim yeni işyerinde çok mutlu olursun, bol kazançlar :)
Teşekkür ederim canım.Allah bir kapı kaparsa ötekini açar çok sevindim yeni olumlu gelişmelere
İyi yapmışsın. Nakit kalacağına en azından döviz veya altın olarak kalır. Bende alıcaktım da avondan sipariş vermiştim. Aslında almasam da olurmuş dedim dün akşam. :/Günaydın...2.94'ten bir miktar dolar aldım. Bakalım artar mı düşer mi şansıma artık...ama uzun süre dokunmayacağım için sorun olmaz diye düşünüyorum...Ufak tefek oynamalar olacak tabi...2.70'den de 3 tl'den de aldığımı bilirim ama alınmış alınmıştır neticede...Dursun kenarda...
İnsan oğlu doyumsuz.. Farkında olmadan o kadar çok gereksiz şeye para harcıyoruz ki... En basitinden diyim bir aile çocuğunun eline iphone marka telefon alsa ne samsung alsa ne... Aynı işlemi yapan piyasaya yeni giren öyle iyi markalar var ki uygun fiyat olan. Düşünmüyoruz kısacasıVallahi kızlar alınsa alınacak o kadar çok şey var ki...ama bir tarafta da hayaller var, hedefler var...ihtiyaçları alıp diğerlerini ötelemekten başka çare yok...bugünün yarını var...kenarda paramız illaki olmalı...kenarda bol miktarda kıyafet, kozmetik, ev eşyası olmasa da olur...artık gereksiz hiçbir şey almamaya niyetliyim...1 tl'mi bile düşünerek harcamak zorundayım...Birikim fikri olmadan önce ne kadar boş şeylere para harcamışım onu fark ettim...belki de artık ben o doyuma ulaştım...bundan sonra böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?