birikim yapabilmenin yolları

canım kitap alacaksan kesinlikle kitapyurdu,idefiks,babil,okuoku bi sitelerden al özellikle kitapyurdu cok uygun ve 20 tl üstü kargo ücretsiz 2 kitap fiyatına 3 kitap alırsın sanırım d&r den alıyorsun orası pahalı tavsiye etmem dediğim sitelere bir bak farkı göreceksin cok kitap alan biri olarak buralardan alıyorum
Cok teşekkür ederim cok iyi oldu mart ayında kitaplar alacaktın dediğin sitelere bakacağım....

Çok yoğun bir gündü kızlar. Çok yoruldum. Neyse ki evim derli toplu. Gidince hemen bir yemek yapacağım o kadar. Yarın yine sabahtan öğlene kadar duruşmalar yoğun. Hafta sonu avm sinema falan yapayım istiyorum değişiklik olsun diye...Çok harcamadan şöyle ne var ne yok bakayım...Sezon sonu alışverişi henüz daha yapmadım inşallah bitmemiştir...

Sizce Başka neylerden kısabiliriz kızlar ben cok kitap alıyorum mesela dün aksam baktım aldığım kitab evinin internet sitesinde kitapların daha uygun olduğunu gördüm 60 tl üzeri kargo da bedavaymış nerdeyse 3 kitap alsam mağazadan o kadar tutuyor.... internetten 5-6 kitap alırım o paraya istediğim kitapları bir liste yapıp mart ayında internetten almayı düşünüyorum
Bende kitap manyağıydım artık kutuphaneye yazılacağım. İki uç yıldır ikinci el alıyordum. Şimdi onu da bıraktım arkadaşlarımdan alıyorum artık.

Çok yoğun bir gündü kızlar. Çok yoruldum. Neyse ki evim derli toplu. Gidince hemen bir yemek yapacağım o kadar. Yarın yine sabahtan öğlene kadar duruşmalar yoğun. Hafta sonu avm sinema falan yapayım istiyorum değişiklik olsun diye...Çok harcamadan şöyle ne var ne yok bakayım...Sezon sonu alışverişi henüz daha yapmadım inşallah bitmemiştir...
Daha yeni yeni başlamıştır... Martın sonuna kadar yolu var koşlıkların.

ben de kitap okumayı severim. ancak okuduğum kitaplar her zaman elimin altında olsun isterim. oldukça geniş bir kütüphanem var. ne kitap ödünç veririm, ne de başkasından alırım. prensip meselesi:KK53:

ben de kitap okumayı severim. ancak okuduğum kitaplar her zaman elimin altında olsun isterim. oldukça geniş bir kütüphanem var. ne kitap ödünç veririm, ne de başkasından alırım. prensip meselesi:KK53:
Benimde vardı ufak bir kitaplık... Kutuphane denmeyecek kadar... 200 civarı... Yeni eve taşındık ev kuçuk bir sure dolabımda sakladım ama dolabımda zaten kıyafetlerim vardı iyice sıkış sıkış olunca dağıttım hep.

Benimde vardı ufak bir kitaplık... Kutuphane denmeyecek kadar... 200 civarı... Yeni eve taşındık ev kuçuk bir sure dolabımda sakladım ama dolabımda zaten kıyafetlerim vardı iyice sıkış sıkış olunca dağıttım hep.
amaaaaan nasıl kıydın? kütüphanem bir odanın iki duvarını kaplıyor. evlenince de çalışma odası yapıcam inşallah oraya koyarım. büyük konuşmayım ama altınlarımdan kıymetlidirler, asla kimselere veremem:KK64:

amaaaaan nasıl kıydın? kütüphanem bir odanın iki duvarını kaplıyor. evlenince de çalışma odası yapıcam inşallah oraya koyarım. büyük konuşmayım ama altınlarımdan kıymetlidirler, asla kimselere veremem:KK64:
Zor oldu ama kıyabildim. İlk dağıttığım zaman içime oturdu da sonra alıştım

WP_20160225_001.jpg

Arkadaşlar dediğim zeytin buydu. 250 gr 2.45 tl... Bimde satılıyor.. Kaanlar marka yılların markasıdır peynir ve kahvaltılık urunlerde. Evde 2 kişi olanlar için çok rahat ve uygun :)

Back