ben çok memnunum evet dediğin gibi çöpe gidiyor diye düşünüyordum önceden ama ama suyunun sağlık açısından çok faydasını gördüm.Temizlemesi zor oluyorda vitamini doğrudan aldığımı düşünüyorum semizotu bile çıkıyorum bir finca yeterli geliyor.Meyve yiyince kısa sürede bu kadar etkisini görmemiştimkesinlikle meyve sıkacağı alma derim. ben de braunun aldım. aldığımın parasını çıkarmadı bile.
meyve yemeğe üşeniyorsanız onu kullanmaya daha çok üşeniyorsunuz
alan hiç kimsede memnun değil. annemler de aldı. 1 kere kullandı. 1 bardak meyve suyu için bir sürü meyve gidiyor. temizliği de ayrı dert.
meyveyi orjnal haliyle yemek daha faydalı. posası olduğu gibi çöpe gidiyor.
Tesekkur ederim canim .Güle güle kullanın.
40 tl apartman temizlik parası verdim 2 aylık.
5,5 tl harcadım.
17,5 tl kumbaraya
Tabiki canim hosgeldinnnnnn :)Arkadaşlar merhaba benıde aranıza alır mısınız
Gecmis olsn canim nasil oldu pekiBende israf etmeyo hiç sevmiyorum bırıkım yapmaya calışıyorum ancak bugun kredi kartımdan dolandırıldım
Cokkkkk gecmis olsun canim dikkat etmek.lazim herrkes dolandirici olmuss yaaaAk bank nosuyla aradılar hiç şüphelenmedım 1500 lıra şüphelı harcama var dediler bende hemen kartımı kapatayım dedım tlf nunjza gelen onay kodunu gırın dedıler ve 7500 dplandırıldım cok üzgünüm
Gecmis olsun canımAk bank nosuyla aradılar hiç şüphelenmedım 1500 lıra şüphelı harcama var dediler bende hemen kartımı kapatayım dedım tlf nunjza gelen onay kodunu gırın dedıler ve 7500 dplandırıldım cok üzgünüm
Tesekkur ederim canim .
Kumbarana iyi atmissin bugun
Ohh doluyor kumbaralarrrrr
Ne guzel aliskanlik olmus :)Bozdurduğum paradan kalanı atıyorum hep, herkese öneririm. Bir de cüzdandaki en küçük parayı atma gibi bir huy oluştu. kumbaraya para atmadığımda kendimi rahatsız hissediyorum
Ak bank nosuyla aradılar hiç şüphelenmedım 1500 lıra şüphelı harcama var dediler bende hemen kartımı kapatayım dedım tlf nunjza gelen onay kodunu gırın dedıler ve 7500 dplandırıldım cok üzgünüm
Canim olan olmus onune bak artik daha dikkatli ol insallah guzel birikimler yaparsinSaolun kızlar ev aldık ödeme yapmamız gerekıyordu cok kötü denk geldı ama napayım canımız sag olsun
Bence en iyi temizlik urunu camasr suyu gerisi cokta gerekli degil hijyeni saglamasi onemli bnim icin hmde bosa israfKızlar benım temizlık takıntım var o nedenle sürekli süpürge calıştırıyorum deterjan ve suda cok kullanıyrum hem bedenım yıpranuyor hem zamanım gıdıyor hemdr ısraf oluyor
Gecmis olsun canımAk bank nosuyla aradılar hiç şüphelenmedım 1500 lıra şüphelı harcama var dediler bende hemen kartımı kapatayım dedım tlf nunjza gelen onay kodunu gırın dedıler ve 7500 dplandırıldım cok üzgünüm