Bakalim hangi fikirler gelcek bnde merak ettimperipellada camli:) baharatlarim da var gerek yok:)
başka fikir istiyorum:) atamadim valla bi tanesini işyerine giderken yogurt kürü yapıyordum koyuyordum yiyordum yemege de kullaniyordum.
sabunluk da olabilir.. düşünüyorum:) ama nasıl yapılır bilmiyorum:)Bakalim hangi fikirler gelcek bnde merak ettim
Gecenlerde izlemistimsabunluk da olabilir.. düşünüyorum:) ama nasıl yapılır bilmiyorum:)
Annem nutellanınki gibi cam kavanozları baharatta kullanıyor. Köye gidip gelirken kavanozlar çok işe yarıyor. Menemenlik yaparken filan. Domates sosu filan yapmaya. Ama eğer plastikse evde pek barındırmıyor onları. Mesela bir tane peripella kutusunda sarımsak koymuş camın yanında duruyor. Bir tane de düğmr koymak için ayırmış onlardanARKADAŞLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM:)
konunun yeri burasi mi bilmiyorum..
peripella ve nutella kavanozlari nabiyosunuz?
bence 15-20 tane kavanoz oldu.. atamadim ne yapmaliyim bilen varsa sölesin.
işe giderken yemeklik kullaniyorum.. işe yariyor .Annem nutellanınki gibi cam kavanozları baharatta kullanıyor. Köye gidip gelirken kavanozlar çok işe yarıyor. Menemenlik yaparken filan. Domates sosu filan yapmaya. Ama eğer plastikse evde pek barındırmıyor onları. Mesela bir tane peripella kutusunda sarımsak koymuş camın yanında duruyor. Bir tane de düğmr koymak için ayırmış onlardan
buzluk için kullanabilirsin et suyu koyup dondurabilirsin yada buzlukta maydanoz doğrayıp dere otu vs.işe giderken yemeklik kullaniyorum.. işe yariyor .
işyerinde kalemlik çok:) sabunluk düşünüyorum ama yapışkan kagit almam lazim islaninca çikmasin felan içini boyayan da var hangi marka bilmiyorum.
o kadar birikimişim ki..
salça kavanozlardan birtanesini kumbara yaptım aliminyum bantla kaplamişim. kapagi da para şekli kestim:) iyi oldu:) şimdilik baya doldu ne kadar oldu bilmem:) 5 aydir biriktiriyorum:)
Maydanozu yıkamadan salça kavanozlardan koyuyorum buzluga atmiyorum tabi. 2 hafta dayanabiliyo:) sogani hiç denemedim kokar diye korkuyorum valla:)buzluk için kullanabilirsin et suyu koyup dondurabilirsin yada buzlukta maydanoz doğrayıp dere otu vs.
Ben çalıştığım için hemen hemen her şeyi buzluğa atıyorum soğanı doğrayıp maydanozu et suları hepsini buzluktan çıkarıp tencerede buluşturup yemek yapıyorum zaman yok çocuk iş ev derken yetmiyor zamanMaydanozu yıkamadan salça kavanozlardan koyuyorum buzluga atmiyorum tabi. 2 hafta dayanabiliyo:) sogani hiç denemedim kokar diye korkuyorum valla:)
Cok zor bi soru ben bilemedim :)Selam kızlar ben de bu aralar sınavlara çalışmaktan pek giremedim kaşla göz arasında 10 tl kumbaraya attım :)
Size bişey danışmak istiyorum
Erkek arkadaşımın kız yiğeni 1 yaşını doldurcak ona hediye almak istiyoruz şöyle kalıcı ilerde aklı erince bunu dayım almıştı diyebileceği bişey olsun istiyor.Sizce neler olabilir yardımcı olur musunuz :)
Oh afyt olsn kumbise bnimki bayadr acBugun iki lira atıp kumbaranın karnını doyurdum. :)
Sagol canim istikrarli olmaya calisiyorum.yağmur sen çok istikrarlı gidiyorsun.Ben kumbaraya atıyordum ama aciliyetten kullanmak zorunda kaldım bankaya gidemedim.yaptığım alışverişleri not alıyordum şu günlerde nor almayı unuttum elecek ay daha düzenli olacak.Yinede çeyrek alacağım
Seninki açlıktan ölmüş olmasın bi yokla :)Oh afyt olsn kumbise bnimki bayadr ac
altın küpe kız çocuklarının çok hoşuna gider ben rahmetli babannemi sallanan küpe aldı diye hatırlayıp hala tebessüm ederimSelam kızlar ben de bu aralar sınavlara çalışmaktan pek giremedim kaşla göz arasında 10 tl kumbaraya attım :)
Size bişey danışmak istiyorum
Erkek arkadaşımın kız yiğeni 1 yaşını doldurcak ona hediye almak istiyoruz şöyle kalıcı ilerde aklı erince bunu dayım almıştı diyebileceği bişey olsun istiyor.Sizce neler olabilir yardımcı olur musunuz :)