birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Bence en iyi temizlik urunu camasr suyu gerisi cokta gerekli degil hijyeni saglamasi onemli bnim icin hmde bosa israf
Camasr suyu ve cif butun isimi goruyo tavsiye ederim kokulu yuzey temizleyici yumusatici falan hic kullanmam bi kere aldim hala bitmedi arada perdeleri yikayinca kullaniyom bitsin diye

Ya aslında camaşır suyu hiç kullanmak istemiyorum eşim hep kızıyor sana ne kqdar zarar veriyor bılmıyorsun diyor. Dogal deterjanlar mı kullansak..

Bence en iyi temizlik urunu camasr suyu gerisi cokta gerekli degil hijyeni saglamasi onemli bnim icin hmde bosa israf
Camasr suyu ve cif butun isimi goruyo tavsiye ederim kokulu yuzey temizleyici yumusatici falan hic kullanmam bi kere aldim hala bitmedi arada perdeleri yikayinca kullaniyom bitsin diye

Ya aslında camaşır suyu hiç kullanmak istemiyorum eşim hep kızıyor sana ne kqdar zarar veriyor bılmıyorsun diyor. Dogal deterjanlar mı kullansak..
Bende camasr suyu kullanmayinca hijyenik hissetmiyom zararli ama az az dokuyom zehirlenmiyim diye
Gunluk temizlik icin girgir kullaniyom her dokulene makina acmiyorum
Haftalik temizlikte dip kose yapinca makina aciyorum ben.

Canım öncelikle geçmiş olsun dolandırılma konusunda. Doğal deterjan olarak ben amway'i biliyorum canım. İçlerinde hiç kimyasal yok. Markayı bilmiyorsan araştırabilirsin. Biz kullanıyoruz çok mrmnunuz.

Ak bank nosuyla aradılar hiç şüphelenmedım 1500 lıra şüphelı harcama var dediler bende hemen kartımı kapatayım dedım tlf nunjza gelen onay kodunu gırın dedıler ve 7500 dplandırıldım cok üzgünüm
Akbank numarası derken nasıl o numaradan ariyorlar

Arkadalar dolapta bır kac tane limon var bozulacak bıraz daha kalırsa ne yapabılırım onları? Bırde sarımdaklarım hep bozuluyor cok az kullanıyorum çünkü nasıl saklayabılrıım onları?

Arkadalar dolapta bır kac tane limon var bozulacak bıraz daha kalırsa ne yapabılırım onları? Bırde sarımdaklarım hep bozuluyor cok az kullanıyorum çünkü nasıl saklayabılrıım onları?
Ben sarımsakların hepsini temizleyip buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atıyorum. Kullanırken Zaman kaybı olmuyor, bir de içinin çürümesine fırsat kalmıyor. Sanırım @özrengin den öğrenmiştim. Ama burda bazı arkadaşlar temizleyip zeytinyağı falan koyup normal buzdolabı kısmında saklıyorlar . Ben o yöntemi beğenmedim. Sen dene karar ver
Limon da sıkıp buz kalıbına dök dondur sonra kullan. Bana Güneyden limon geldi sıktım kalıpla dondurdum. Sonra baktım çözdürmüyorum attım hepsini.

Sarımsakların hepsini kabuklu şekilde su dolu kaba at akşamdan, sabah çok rahat soyarsın. Kabuklu derken top halinde değil. Topu parçalara ayır. Anlatabildim mi

Bir de kirli çıkılar topiği vardı eskiden yine ordan öğrenmiştim. Salça bile dondurucuya konuyor. Böylece küflenmiyor. Çocuk yokken evde az yemek yapılır salçalarım hep çöpe giderdi.

Sarimsagi sayı soyup zeytinyağını koyarım istediğimde hemen elimin altında oluyor hatta yagindan da damlatirim yemeklere güzel oluyor biz seviyoruz yani

Canim arkadalarin dedigi gibi sarimsagi sakla.
Limonuda sık buz posetine koy bolmeli posetlere .
Corbalara birer tane cikariyorum yada salataya lazim oldukca
images-298.jpeg

Bu gün bime gittim peynir üzüm kuru kayısı vs aldım 45 tl tuttu. Aldıklarım tatile kadar götürür beni.
5 Tl para üstü kumbaraya gitti. Dün kumbaradan 40 tl almıştım kapıcı için onu da 50 tl olarak geri koydum.

Yarın dışarı çıkmicam bu hafta çok harcadım pufff:KK43: Elimdeki parayla ekderse kadar idare edicem artık:işsiz:

X