- 25 Mayıs 2016
- 268
- 143
Bende camasr suyu kullanmayinca hijyenik hissetmiyom zararli ama az az dokuyom zehirlenmiyim diyeBence en iyi temizlik urunu camasr suyu gerisi cokta gerekli degil hijyeni saglamasi onemli bnim icin hmde bosa israf
Camasr suyu ve cif butun isimi goruyo tavsiye ederim kokulu yuzey temizleyici yumusatici falan hic kullanmam bi kere aldim hala bitmedi arada perdeleri yikayinca kullaniyom bitsin diye
Ya aslında camaşır suyu hiç kullanmak istemiyorum eşim hep kızıyor sana ne kqdar zarar veriyor bılmıyorsun diyor. Dogal deterjanlar mı kullansak..
Bende camasr suyu kullanmayinca hijyenik hissetmiyom zararli ama az az dokuyom zehirlenmiyim diye
Gunluk temizlik icin girgir kullaniyom her dokulene makina acmiyorum
Haftalik temizlikte dip kose yapinca makina aciyorum ben.
Canım öncelikle geçmiş olsun dolandırılma konusunda. Doğal deterjan olarak ben amway'i biliyorum canım. İçlerinde hiç kimyasal yok. Markayı bilmiyorsan araştırabilirsin. Biz kullanıyoruz çok mrmnunuz.Bence en iyi temizlik urunu camasr suyu gerisi cokta gerekli degil hijyeni saglamasi onemli bnim icin hmde bosa israf
Camasr suyu ve cif butun isimi goruyo tavsiye ederim kokulu yuzey temizleyici yumusatici falan hic kullanmam bi kere aldim hala bitmedi arada perdeleri yikayinca kullaniyom bitsin diye
Ya aslında camaşır suyu hiç kullanmak istemiyorum eşim hep kızıyor sana ne kqdar zarar veriyor bılmıyorsun diyor. Dogal deterjanlar mı kullansak..
Tesekkür ederim canım. Anway in ürünlerini nerden satın alıyorsunuz ve gercekten temizliyor muCanım öncelikle geçmiş olsun dolandırılma konusunda. Doğal deterjan olarak ben amway'i biliyorum canım. İçlerinde hiç kimyasal yok. Markayı bilmiyorsan araştırabilirsin. Biz kullanıyoruz çok mrmnunuz.
Avon temsilcileri gibi temsilcileri oluyor. İnternetten bakın size en yakın temsilci nerede diye.çevrenizde varsa temsilciye herşeyi sorabilirsiniz. :)Tesekkür ederim canım. Anway in ürünlerini nerden satın alıyorsunuz ve gercekten temizliyor mu
Akbank numarası derken nasıl o numaradan ariyorlarAk bank nosuyla aradılar hiç şüphelenmedım 1500 lıra şüphelı harcama var dediler bende hemen kartımı kapatayım dedım tlf nunjza gelen onay kodunu gırın dedıler ve 7500 dplandırıldım cok üzgünüm
Yani numara birebir aynı sadece bsşında 212 var.Akbank numarası derken nasıl o numaradan ariyorlar
TesekkurlerAvon temsilcileri gibi temsilcileri oluyor. İnternetten bakın size en yakın temsilci nerede diye.çevrenizde varsa temsilciye herşeyi sorabilirsiniz. :)
Ben sarımsakların hepsini temizleyip buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atıyorum. Kullanırken Zaman kaybı olmuyor, bir de içinin çürümesine fırsat kalmıyor. Sanırım @özrengin den öğrenmiştim. Ama burda bazı arkadaşlar temizleyip zeytinyağı falan koyup normal buzdolabı kısmında saklıyorlar . Ben o yöntemi beğenmedim. Sen dene karar verArkadalar dolapta bır kac tane limon var bozulacak bıraz daha kalırsa ne yapabılırım onları? Bırde sarımdaklarım hep bozuluyor cok az kullanıyorum çünkü nasıl saklayabılrıım onları?
Canim arkadalarin dedigi gibi sarimsagi sakla.Arkadalar dolapta bır kac tane limon var bozulacak bıraz daha kalırsa ne yapabılırım onları? Bırde sarımdaklarım hep bozuluyor cok az kullanıyorum çünkü nasıl saklayabılrıım onları?
Ağzını kapatınca neden koksun ki dondurucuKızlar teşekkür ederim ama sarımsagı pışete koyup buzluga koyunca kokmuyormu buzluk