birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Merhabalar ben mutfak alışverişine çok para harcıyorum ne yapsam bilemiyorum valla en az 800 lira öyle çok çok yediğimiz birşey de yok ama gidiyor market alışverişini 3 haftada bir yapacağım artık bana önerileriniz neler kızlar işin içinden çıkamıyorum

Çocuk var mı acaba bende topiklere üyeyim bizde cips vb gidiyprdu artık almıyıruz zaten kilo yapıyor eşimde dikkat ediyor artık şöyle olabilir liste yapıp haftalık yemek ona göre 2 haftada bir gıda alırsınız

Hanimlar merhaba
Bizde esimle para toplamak istiyoruz ama ay sonu gelmeden maas bitiyor. Kendimize ust bas dahi almiyoruz ama farkettik ki gidaya cok para gidiyor. onerileriniz var mi nasil daha az harcayabilirim?

Hanimlar merhaba
Bizde esimle para toplamak istiyoruz ama ay sonu gelmeden maas bitiyor. Kendimize ust bas dahi almiyoruz ama farkettik ki gidaya cok para gidiyor. onerileriniz var mi nasil daha az harcayabilirim?
Bi donem ayni durum bizdede oldu toptan degilde parti parti aldigimizdan oldugunu farkettik. Simdi buyuk marketten uyguna toptan aliyoruz gida alisverisimizi epeyce gidiyor. Birde mevsimi disinda olan sebze meyve girmez mutfaga sadece maddi acidan degil daha onemlisi saglik acisindan. Birde evinizde birseylerin bozulup gitmesine izin vermeyin mutfagin bereketini kaciriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…