- 23 Mayıs 2016
- 58
- 209
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel aynını bende yapmam lazım hazır evde kimse yokken bende 1 hafta temizlik yapayımBanyo dolabına küçük bir operasyon yaptım.
Şişelerde kalan eski şampuanları ( saçım döküldüğünden farklı ürünlere geçmiştim) pompalı bir şişeye boşalttım, bitkisel yağlar va sarımsak ekledim kendi dökülme karşıtı ürünümü yaptım
Birkaç tane nemlendirici losyon vardı yarım kalmış dolapta unutmuşum, onlara da kakao yağı vs kattım bebek yağı yerine kullanıcam.
Kendi yaptığım bronzlaştırıcı güneş yağını da esmer şeker, kahve vs katıp scrub yaptım selülit ürünü olarak kullanırım.
Artık kullanmadığım bir marka diş macunu buldum iki tane hiç açılmamış, onları kullandığım ürünle dönüşümlü kullanıp bitiricem.
Kullanılmayan kalıp sabunları rendeleyip hassas kıyafetlerim vs için deterjan haline getircem.
Yarım kalan kullanmadığım ojeleri taş boyamada kullanmak için ayırdım, hem çöpe gitmez hem de boya almaktan kurtulurum.
ikinci operasyon buzdolabına;
Arkadaşların getirdiği fazla ekmeği ufalayıp köfte ekmeği yapıcam.
Taze nane ve dereotu var bolca temizleyip kurumaya bırakıcam.
Son kullanma tarihi yaklaşan un ve ince bulguru köfte yapıp buzluğa attım.
Unun kalanı ile poğaca yapıp onu da buzluğa atıcam.
Haftasonu da gardroba ve vestiyere bi operasyon ve işlem tamam.
Bir taşla dört kuş
Israftan kaçınma
Yerden ve paradan tasarruf
Temizlik ve düzen
En önemlisi geri dönüşüme katkı
Fazlalıklardan arınıp sade yaşama geçmeye başladım yavaştan. Hadi hayırlısı
Kumbaraya 15,5 tl attım.
Masallah canim ne cok tasarruf yapmissin :)Banyo dolabına küçük bir operasyon yaptım.
Şişelerde kalan eski şampuanları ( saçım döküldüğünden farklı ürünlere geçmiştim) pompalı bir şişeye boşalttım, bitkisel yağlar va sarımsak ekledim kendi dökülme karşıtı ürünümü yaptım
Birkaç tane nemlendirici losyon vardı yarım kalmış dolapta unutmuşum, onlara da kakao yağı vs kattım bebek yağı yerine kullanıcam.
Kendi yaptığım bronzlaştırıcı güneş yağını da esmer şeker, kahve vs katıp scrub yaptım selülit ürünü olarak kullanırım.
Artık kullanmadığım bir marka diş macunu buldum iki tane hiç açılmamış, onları kullandığım ürünle dönüşümlü kullanıp bitiricem.
Kullanılmayan kalıp sabunları rendeleyip hassas kıyafetlerim vs için deterjan haline getircem.
Yarım kalan kullanmadığım ojeleri taş boyamada kullanmak için ayırdım, hem çöpe gitmez hem de boya almaktan kurtulurum.
ikinci operasyon buzdolabına;
Arkadaşların getirdiği fazla ekmeği ufalayıp köfte ekmeği yapıcam.
Taze nane ve dereotu var bolca temizleyip kurumaya bırakıcam.
Son kullanma tarihi yaklaşan un ve ince bulguru köfte yapıp buzluğa attım.
Unun kalanı ile poğaca yapıp onu da buzluğa atıcam.
Haftasonu da gardroba ve vestiyere bi operasyon ve işlem tamam.
Bir taşla dört kuş
Israftan kaçınma
Yerden ve paradan tasarruf
Temizlik ve düzen
En önemlisi geri dönüşüme katkı
Fazlalıklardan arınıp sade yaşama geçmeye başladım yavaştan. Hadi hayırlısı
Kumbaraya 15,5 tl attım.
Masallah canim ne cok tasarruf yapmissin :)
Bncede sık limonlari canim bnde skp buzluga attim kabuklarinida rendeleyip kek icin buzluga atiyorum :))Level atlayalım dedin dayanamadım napayım
Daha dur dolapta bol limon var onları sıkacam, kabuklarını da temizlikte bakımda falan kullancam. Hadi bakalım iyi başladım ya hızlı koşan at konumuna düşmem inşallah
Şu katı meyve sıkacağını sırf teyzeme özenipte aldım. Kuzenim yaşına girdiğinde teyzem ona hergün sıkıp içirmeye başladı şimdi çocuk 12 yaşında teyzem hala üşenmeden her gün veriyordu ama ben bir aldığım gün kullandım birde 3 ay sonra o kadar para verdim kullancam deyip tekrar çıkardım ama o kadar parçası varki yıka kurula kaldır resmen eziyet kutusuna koydum bir dahada çıkarmadımGunaydin
Bugun evde olmak isterdim ama disari cikicam yine harcama yapacam
Nedenini bilmedigim sekilde fon makinemiz patladi masraf ustune masrafffff
Daha kati meyve sikacagi alacaktim puff..
Şu katı meyve sıkacağını sırf teyzeme özenipte aldım. Kuzenim yaşına girdiğinde teyzem ona hergün sıkıp içirmeye başladı şimdi çocuk 12 yaşında teyzem hala üşenmeden her gün veriyordu ama ben bir aldığım gün kullandım birde 3 ay sonra o kadar para verdim kullancam deyip tekrar çıkardım ama o kadar parçası varki yıka kurula kaldır resmen eziyet kutusuna koydum bir dahada çıkarmadım
kesinlikle meyve sıkacağı alma derim. ben de braunun aldım. aldığımın parasını çıkarmadı bile.Gunaydin
Bugun evde olmak isterdim ama disari cikicam yine harcama yapacam
Nedenini bilmedigim sekilde fon makinemiz patladi masraf ustune masrafffff
Daha kati meyve sikacagi alacaktim puff..
Herkes alma diyor ama bakalim almayabilirimkesinlikle meyve sıkacağı alma derim. ben de braunun aldım. aldığımın parasını çıkarmadı bile.
meyve yemeğe üşeniyorsanız onu kullanmaya daha çok üşeniyorsunuz
alan hiç kimsede memnun değil. annemler de aldı. 1 kere kullandı. 1 bardak meyve suyu için bir sürü meyve gidiyor. temizliği de ayrı dert.
meyveyi orjnal haliyle yemek daha faydalı. posası olduğu gibi çöpe gidiyor.