- 19 Aralık 2008
- 3.280
- 1.898
Aslında sen bir iki tane at dondurucuya poşetle 2 gün sonra çıkar ve kullan. Beğenirsen bu yöntemle devam edersin. Ya da soyup zeytinyağı ekle kavanozda saklaKızlar teşekkür ederim ama sarımsagı pışete koyup buzluga koyunca kokmuyormu buzluk
Olsun cnm sağlık olsun. En azindan borcunu temizledin sıfırdan temiz temiz başlarsın birikimeMerhaba arkadaşlar benim de bugün bi aksilik oldu biriktirdiğim paraları kredi kartına yatırmak zorunda kaldım yarın '0'dan başlıyorum birikime
Olsun canim yine yaparsin biriktirmeye devam ..Merhaba arkadaşlar benim de bugün bi aksilik oldu biriktirdiğim paraları kredi kartına yatırmak zorunda kaldım yarın '0'dan başlıyorum birikime
Aynen bnde elimdekiyle maas yatana kadar idare etmeliyimiki gündür harcamanın tadını çıkarıyorum elimdeki parayla 5 gün daha idare etmem lazım, kumbaraya atamıyorum bu yüzdenumarım elimde az da olsa kalır da tamamını atarım kumbaraya.
Yağmur a101 de ne kadar nohut? Oradan almıştım bir kez güzeldi o da. Bi bak istersen canım.Kizlar nohut bimde 4.95 di simdi 6.45 olmus almadim cok artmis fiyati ramazan geliyor diyemi bilmiyorum