Him bnde ziraat kullaniyom ama kesinti oluyo kuveyti bi arastirimcanım maaş bankası olduğu için benden kesinti olmuyor:)
arkadaşlar sanırım Kuveyt ya da bank asya gibi bankalardan bahsetmişlerdi ya kesinti yok ya da az alıyor diye :)
Huhuu kızlar ben 301114 telim kırıldı 4 gün falan telefonsuz kaldım dün alabildik yeni tel kkadonlar kulübü sifremi unutun mail sifremi de unutunca yeni üyelik yaptim tel kırılınca mecbur 1600 tl masrafa girdik sağlık olsun ne diyelim
Bugün sanıyorum 1000 TL yi geçik para harcadık.
Kendime oğlana eve kılık kıyafet ve ihtiyaç aldık. Bir kısmını taksit yaptırıp bir kısmını nakit ve ya tek Çek'im şeklinde hallettik.
Evet doğru hatırlıyorsun. Kıyafetlerimden kurtuluyorum ve düşünmeden tartmadan birşey almıyorum. Alsam da aldığım kadarını veriyorum. Cuma günü 5 parça kıyafet hazırladım. VerilecekCanım sen hep çok fazla kıyafetim var kurtulmam lazım sadelesmek lazım falan demiyor muydun sade yaşam a da takılıyorum ben orada da görmüştüm yazılarını sanki :) tabii ihtiyaç ise bir şey diyemem her halukarda Güle güle kullanın da :)
Vadesiz mi soruyorsunuz?Kizlar biseyi merak ediyorum.
Hangi banka hesap kesim ucreti almiyo yada daha az aliyo ?
Hangisini onerirsiniz?
Evt canim vadesiz icin sormustumVadesiz mi soruyorsunuz?
Birkaç banka var bildiklerimi sayayım ama bunlar şubesiz bankacılık. Yani internet üzerinden işlem yapılıyor sadece şubeye gidilmiyor
Yapı kredi nin nuvo kart, TEB in Cepteteb , Kuveyt Türk ün Senin Bankan var. Bunlarda hesap işletim ücreti yok faizli veya faizsiz işlem size kalmış. Harcamalarda iade kampanyaları oluyor. Kuveyttürk kitap alışverişine iade yaptı geçenlerde. Nuvo bi ara %25 iade kampanyası vardı. Vs. Birikim için güzel ben bu 3 banka ile çalışıyorum. hesap işletim ücreti almadıkları için biriktirdiğim paramı yatırıyorum hesaba. Harcamıyorum da. Şimdilik az ama olsun damlaya damlaya göl olur. Öyle binlerce lira biriktiremem ama olsun
Bende kuveyt türk aldım int başvuru yaptim kart eve kadar geldi imzami da kapıda aldılar güzel bu sistem kalem ve bir defterler de hediyleriydi kart şifresi not bank şifresini falan aldım ama henüz kullanamadık çünkü yakınında atm sini hiç goremedimEvt canim vadesiz icin sormustum
Cok tsk ederim kuveyti oneren cok
Kuveyti dusunuyorum bnde
Evt atm si heryerde yok bi yandan da iyi gidip cekmemek icin :)Bende kuveyt türk aldım int başvuru yaptim kart eve kadar geldi imzami da kapıda aldılar güzel bu sistem kalem ve bir defterler de hediyleriydi kart şifresi not bank şifresini falan aldım ama henüz kullanamadık çünkü yakınında atm sini hiç goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?