• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Selam kızlar
Bugün evdeydim. .doktora götürdüm kızımı. Soğuk alginligiymis..geldik yemek yap ev toparlamaya derken bu saat olmuş.
Bugunku masrafım
18 lira ilaçlar
17 market
2 bakkal
Simdilik bu kadar..bakalım bu ay ne kadar birikecek?çok umutlu değilim o_O

900 tl kredi kartı borcum gelmiş :KK57::KK57::KK57:biri bana mutfakla ilgili tüyo versin nasıl basariyorsunuz benmi çok pahalı şeyler yiyorum yaa geçen ay 1300 tl harcamistim 900 tl de kredi kartı 2 kişi adam yiyoruz resmen....doğrusu oğlumun maması bezi ıslak mendili de içinde
Hayat pahalı. .Bazı kişiler marketlerin indirimlerini takip ediyorlar..benim ona vaktim olmuyor ..ama balığını etini yesen normal tabi bu masraf..biz önceden daha çok dışarda yiyorduk onu azalttık..o fark etti tabii..ne bileyim hayatta pahali

2 günlük yemek yapıyorum ben ..yanına uyduruyorum bir şeyler. .ķısir falan..israf etmemeye çalış sende..güne falan girmekte ise yariyor ..

Markete 210 TL verdim. Onun dışında harcama yapmadım bugün.

Hayat pahalı. .Bazı kişiler marketlerin indirimlerini takip ediyorlar..benim ona vaktim olmuyor ..ama balığını etini yesen normal tabi bu masraf..biz önceden daha çok dışarda yiyorduk onu azalttık..o fark etti tabii..ne bileyim hayatta pahali
Aynen hersey çok pahalı aslında esimde bende et sevmeyiz yemeyizde Kıymalı şeyler yaparım bazen biz abur cubur çok yiyoruz mesela koska tahin helva kahvaltida çok fena yeriz aylık 100 tl sadece helvaya veriyorumdur emziriyorum süt yapıyor bana onun dışında pek birsey yapmıyoruz ama demekki gidiyor

Selamlar..
Altın yatırımı yapan arkadaşlar var sanırım.. Düşer mi çıkar mı diye soranlar var.. Yatırımdan, borsadan, kurdan anlayan birisi olarak söylüyorum. Altın uzun vadeli yatırım aracıdır. Alınıp satılarak kısa vadede kar elde edemezsiniz külçe altınınız yoksa. Altın tükenen bir maden, dünyada sınırlı aynı petrol gibi düşünün.. Yani 5 yıl sonraki fiyatı illaki şu anki fiyatından yüksek olacaktır. O nedenle altın alanlar yok bugün yüksekti, düşüktü gibi düşünmeden ve altın fiyatlarını günlük takip etmeden yatırım yapsınlar. Ve uzun vadeli düşünsünler.
Yok ben kısa sürede çok kar istiyorum diyorsanız, bunun yolu borsadır. Borsada da küçük yatırımcıları genelde yutarlar. Spekülatif bir oyun..
Şöyleki yatırım uzmanı bankacı arkadaşım büyük paraları yönetirken, bir kısmını altında bir kısmını borsada, bir kısmını dövizde tuttuklarını ifade etmişti. Kaybı önlemek için hepsini borsaya girmiyorlardı.. Büyük yatırımlar için bölmeyi tercih edin..
Sevgiler..:KK50:

Bir de tv de para uzmanı, tasarruf uzmanı diye haberlere çıkan bir kadın vardı. O kadın çok mantıklı konuşuyordu. Tasarruf, işte paranın değerini bilen çocuklar yetiştirmeyle ilgili..
Bir çocuğa parayı kullanmayı, yönetebilmeyi öğretmek çok güzel bir davranış. Biz hiç böyle şeyler görmedik.
Düşünsenize çekirdekten yetişiyorsunuz. Ve zengin bile olsanız görgülü olmayı, paranın bir oyuncak olmadığını öğreniyorsunuz. Anlattıkları çok hoşuma gitmişti.
Linkini bulursam netten atayım size.

Bir de tv de para uzmanı, tasarruf uzmanı diye haberlere çıkan bir kadın vardı. O kadın çok mantıklı konuşuyordu. Tasarruf, işte paranın değerini bilen çocuklar yetiştirmeyle ilgili..
Bir çocuğa parayı kullanmayı, yönetebilmeyi öğretmek çok güzel bir davranış. Biz hiç böyle şeyler görmedik.
Düşünsenize çekirdekten yetişiyorsunuz. Ve zengin bile olsanız görgülü olmayı, paranın bir oyuncak olmadığını öğreniyorsunuz. Anlattıkları çok hoşuma gitmişti.
Linkini bulursam netten atayım size.

Özlem Denizmenden bahsediyosunuz sanırım. Kitapları ve programıda var tv de. Hiçbirşey yapmasa heveslendiriyor kadın...böyüüük hayranıyım:KK37:

bakalım 31inde bırıkımler ne olcak :) bende elıme gecen bozukları kumbaraya atıyorum sureklı para bzodurmak zorunda kalıyorum ama olsunk kumbarada bırıkyıor.D
Bende öyleyim suan ama ben kağıtları da atıyorum bu yüzden ay sonu ne kadar biriktirdigimde zorlanicam sanırım :KK48: bugünde 5 TL attım ama bu ayki hedefim bi tane yarım almak

Bende öyleyim suan ama ben kağıtları da atıyorum bu yüzden ay sonu ne kadar biriktirdigimde zorlanicam sanırım :KK48: bugünde 5 TL attım ama bu ayki hedefim bi tane yarım almak
benımde bu ayki hedefim kumbaradan cıkanlarla 1 ceyrek alabılmek ve ekstra 1 yarım daaha almak ıcın zorlamak :)

Back