- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Burda Gürmar yok o yüzden birşey diyemeyecegimben gürmardan alıyorum uygunmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda Gürmar yok o yüzden birşey diyemeyecegimben gürmardan alıyorum uygunmu
Burda Gürmar yok o yüzden birşey diyemeyecegim
hehehhe alısverıse cıkmaya koruyorum burası yuzudnen ya
Eee korku iyidir insana kötü şey yaptırmaz derlerhehehhe alısverıse cıkmaya koruyorum burası yuzudnen ya
Hayat pahalı. .Bazı kişiler marketlerin indirimlerini takip ediyorlar..benim ona vaktim olmuyor ..ama balığını etini yesen normal tabi bu masraf..biz önceden daha çok dışarda yiyorduk onu azalttık..o fark etti tabii..ne bileyim hayatta pahali900 tl kredi kartı borcum gelmiş biri bana mutfakla ilgili tüyo versin nasıl basariyorsunuz benmi çok pahalı şeyler yiyorum yaa geçen ay 1300 tl harcamistim 900 tl de kredi kartı 2 kişi adam yiyoruz resmen....doğrusu oğlumun maması bezi ıslak mendili de içinde
Aynen hersey çok pahalı aslında esimde bende et sevmeyiz yemeyizde Kıymalı şeyler yaparım bazen biz abur cubur çok yiyoruz mesela koska tahin helva kahvaltida çok fena yeriz aylık 100 tl sadece helvaya veriyorumdur emziriyorum süt yapıyor bana onun dışında pek birsey yapmıyoruz ama demekki gidiyorHayat pahalı. .Bazı kişiler marketlerin indirimlerini takip ediyorlar..benim ona vaktim olmuyor ..ama balığını etini yesen normal tabi bu masraf..biz önceden daha çok dışarda yiyorduk onu azalttık..o fark etti tabii..ne bileyim hayatta pahali
Bir de tv de para uzmanı, tasarruf uzmanı diye haberlere çıkan bir kadın vardı. O kadın çok mantıklı konuşuyordu. Tasarruf, işte paranın değerini bilen çocuklar yetiştirmeyle ilgili..
Bir çocuğa parayı kullanmayı, yönetebilmeyi öğretmek çok güzel bir davranış. Biz hiç böyle şeyler görmedik.
Düşünsenize çekirdekten yetişiyorsunuz. Ve zengin bile olsanız görgülü olmayı, paranın bir oyuncak olmadığını öğreniyorsunuz. Anlattıkları çok hoşuma gitmişti.
Linkini bulursam netten atayım size.
Bende öyleyim suan ama ben kağıtları da atıyorum bu yüzden ay sonu ne kadar biriktirdigimde zorlanicam sanırım bugünde 5 TL attım ama bu ayki hedefim bi tane yarım almakbakalım 31inde bırıkımler ne olcak :) bende elıme gecen bozukları kumbaraya atıyorum sureklı para bzodurmak zorunda kalıyorum ama olsunk kumbarada bırıkyıor.D
benımde bu ayki hedefim kumbaradan cıkanlarla 1 ceyrek alabılmek ve ekstra 1 yarım daaha almak ıcın zorlamak :)Bende öyleyim suan ama ben kağıtları da atıyorum bu yüzden ay sonu ne kadar biriktirdigimde zorlanicam sanırım bugünde 5 TL attım ama bu ayki hedefim bi tane yarım almak
Kizlar biseyi merak ediyorum.
Hangi banka hesap kesim ucreti almiyo yada daha az aliyo ?
Hangisini onerirsiniz?