Teşekkür ederim canım :) size de helal olsun sonuçta elinizden geleni yapmışsınız hayat bu ne yapabilirsek artık :)Çok iyi yapmışsınız, sizi tebrik ederim. Ben de bekarken aileme hep destek oldum, şuan evliyim ve onlara hiç yardımcı olamıyorum çünkü ayrı bir evim ve sorumluluğum var. Şimdi diyorum ki iyi ki o zaman her şeyi yapmışım onlara, size de helal olsun :)
Teşekkür ederim canım :) size de helal olsun sonuçta elinizden geleni yapmışsınız hayat bu ne yapabilirsek artık :)
Ben de bu rahatlamayı yaşamak istiyorum zor tutuyorum kendimiKaç günün acısını buguj çıkardım esimden 100 tl kopardim sosyete pazarına gittim 60 tl harcadım Ohh be dünya varmış
Bu kendimi frenlemis halim para üstü cepte kalacak nekadar az şey alırsam kardi ama hoc pişman değilim suanBen de bu rahatlamayı yaşamak istiyorum zor tutuyorum kendimiyeni sezondan begendiklerimi telefonuma kaydettim siraya koymaya calisiyorum. tabi alışveriş alışkanlıklarını bir anda değiştiremiyoruz ama vazgeçmek yok
Borca girmeyince de bişey sahibi olunmiyor ki canim kredi oduyosunuz ama karşılığı ev ve araba var o yönden düşün benceKızlar merhaba,
Ben de tasarruf etmek ve para biriktirmek istiyorum.. Nasıl başlıycam bilmiyorum. Bizim ev ve araba kredi borçlarımız var. Kenarda hiç paramız yok. Bide 11 aylık kızım var onun altınlarını borçlara yatırdık kızımıza borcumuz var..
Para biriktirmeye ufaktan mı başlıyosunuz? kumbarayla mı? Bide her harcamayı yazıyor musunuz? ya da cüzdanda çok para tutmuyo musunuz? Ben para olunca harcıyorum kolayca, olmayınca da canım sıkılıyor.
Bide bizim bi adetimiz var. Krediyle bişeylere sahip oluyoruz.. Doğru bişey mi bilemedim..
amin cnm sağolE eladeniz35 ben bankanın internet şubesinden alıyorum. Görmüyorum hiç.
sempatik_kiz bereketli olsun inşallah
Canım olsun kopma buradan aklına gelelim GEREKSİZ bir şey alırken yesa1 duymasın boşver kızar şimdi siniri pistir falan de yeter bana
Ne güzel para biriktiriyorsunuz ya.. Özendim çok. Eşimde ben de çalışıyoruz. Kazancımız iyi çok şükür. Ancak kenarda hiç paramız yok. Gelen geldiği gibi bitiyor. Altın almak mantıklı somut bişeye sahip oluyorsunuz.. Peki sonra onu kasaya mı koyuyorsunuz ya da banka??.. Ev riskli sonuçta..
Ben de en çok kızımı düşünüyorum.. Onun için hesap mı açsam..
Kızlar merhaba,
Ben de tasarruf etmek ve para biriktirmek istiyorum.. Nasıl başlıycam bilmiyorum. Bizim ev ve araba kredi borçlarımız var. Kenarda hiç paramız yok. Bide 11 aylık kızım var onun altınlarını borçlara yatırdık kızımıza borcumuz var..
Para biriktirmeye ufaktan mı başlıyosunuz? kumbarayla mı? Bide her harcamayı yazıyor musunuz? ya da cüzdanda çok para tutmuyo musunuz? Ben para olunca harcıyorum kolayca, olmayınca da canım sıkılıyor.
Bide bizim bi adetimiz var. Krediyle bişeylere sahip oluyoruz.. Doğru bişey mi bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?