• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Ben de aileme destek oluyorum bu çok mutlu ediyo beni. Onlar kendine harca dese de yapamam. Beni bu yaşa getirip okutup iş sahibi eden onlar. Evlenene kadar kardeşlerime aileme destek olmayı bırakmam. Hatta evlenince dee bırakmam Allahtan sevgilim çook anlayışlı iyi bi insan maaşımı bile bilmez ben anlatırım dolar aldım altın yaptım kredi kartı borcu ödedim vs. Ailene sahip çıkmanı çok takdir ediyorum diyo. Canlarım benim bizim için yıllardır çalıştılar hiç kendi keyifleri için bişey yapamadılar şimdi ben onları mutlu etmek istiyorum.

Tebrik ederim canım benim çok güzel

Ben de maaşa Geçtiğim ilk ay kredi çekip hepsini yollamistim bizimkilere ama şimdi evlenince zor az çok yine yapıyorsun ama eskisi gibi olmuyor tabii ki ;)

Hanımlar size birşey sormak istiyorum. Şimdi ben iş arıyorum ama kendime göre bir iş bulamıyorum... Sürekli de iş ilanı sitelerine bakıyorum ama iş bulana kadar evde lif, patik gibi şeyler yapsam diyorum. Nasıl olur, bunları yaptığımda söyleyeceğim fiyat ne olmalı sizce?

Hanımlar size birşey sormak istiyorum. Şimdi ben iş arıyorum ama kendime göre bir iş bulamıyorum... Sürekli de iş ilanı sitelerine bakıyorum ama iş bulana kadar evde lif, patik gibi şeyler yapsam diyorum. Nasıl olur, bunları yaptığımda söyleyeceğim fiyat ne olmalı sizce?
Yaptığın modele modelin ağırlığına göre fiyat bicersin canım görmeden bişey diyemem ki

Bu ay tam altına zorlamak istiyorum kendimi suan elimde 350 var gerekirse bidaha ki ay ki maaştan ekleme yapacam ama alaçam kafaya koydum :)))

Bu ay tam altına zorlamak istiyorum kendimi suan elimde 350 var gerekirse bidaha ki ay ki maaştan ekleme yapacam ama alaçam kafaya koydum :)))
en guzelı cnm. benmde elmde para vardı eve bır sehpa almak ıcın sımdı vazgectm almıcam altn alcm:D ınat etm ınat ednce oluyo

bugün 200 TL gün parası ayırdım onu vercem, inşallah başka harcama yapmadan günü kapatırım

amin cnm sağol:KK52:

en iyisi cnm boşver evin eksiği falan bitmiyor eksikleri tamamlamaya çalışıncada birikim yapılmıyor
evet cnm evlenelı 7 ay oldu hala alyıorum al al bıtmıyor sonu yokk almanın bıraz bırıkım yaptıktan snra daha rahat alınır dıye dusunuyorumboyle hıc parasız esya almaktansa :D benım bugun harcamam 35 :)

evet cnm evlenelı 7 ay oldu hala alyıorum al al bıtmıyor sonu yokk almanın bıraz bırıkım yaptıktan snra daha rahat alınır dıye dusunuyorumboyle hıc parasız esya almaktansa :KK70: benım bugun harcamam 35 :)
aaa olmadı bak birikimler dursun, onları yokmuş gibi düşün acil durum için sakla birikim mi ne birikimi de şaşır:KK57: ben bütün birikimi eve harcadım şimdi sıfırdan başladım ve bu moddayım :KK70::KK70:

aaa olmadı bak birikimler dursun, onları yokmuş gibi düşün acil durum için sakla birikim mi ne birikimi de şaşır:KK57: ben bütün birikimi eve harcadım şimdi sıfırdan başladım ve bu moddayım :KK70::KK70:
ayy cnm ama ınsan almak ta ıstıyor evede cok duskunum sevıyorum bıseyler almayı dekorasyon falan D:

ayy cnm ama ınsan almak ta ıstıyor evede cok duskunum sevıyorum bıseyler almayı dekorasyon falan D:
Olmaz cıss.. :D :D bende öğrenciyim kışlık almam lazımdı seneye bıraktım bende. Elimdekiler bir parçalansın dedim. Parçalandılar gerçekten de :D kol altları gitti. Yırtıldılar hep mesela. İki üç kazak kaldı :)

Sana Warren Buffet amcamızın bir sözünü aynen yazıyorum cnm: Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
Bilmem anlatabildimmi :KK53::KK53:

Eet kızlar ben bu ay batmış bulunuyorum. Eşim parfüm istedi kullandığı parfüm 240 tl e abimin de doğum günü yakın tarihte ikisine de aldım 480 tl hediye parası verdim toplam.

Bugün para harcamadım.
Yemek yedim ama daha önceden yükletiyorum. Onun için sanki bedava gibi oluyor

Back