- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miiiis :)Katlrnabahar yemeği
Çorba
Makarna
Biraz bezelyeakşama ne yemek var :)
akşama ne yemek var :)
Biz hafta içleri genelde evdeyiz ..haftasonlari 1 defa dışarda yiyoruz..Çocuklar seviyor dışarda yemeği. Aslında sağlıksız ne varsa seviyorlar
Canım hayırlı olsun..annelerimiz bizim için neler yapmışlar ..çok iyi yapmışsın. .sonuçta parani ayarlayıp güzel birsey için kullanmışsinBen bugün 700 TL harcadım. Dün annemin doğum günüydü ona hediye olarak laptop aldım. yesa bilgisayarda birikimden sayılacakmı, lütfen sayılsın yoksa benim mart ayı birikimim 0 görünecek ama olsun annemin yüzündeki gülümeme herşeye değerdi, yakında KK'da takılmayıda öğretirim burada da karşılıklı yazışırız belki
Disarda yesen mesela birkaç defa yersin o parayla ..en azından evine almışsin..aldıklarınla yemekler yaparsın. .bakalım aldıkları ne kadar gidecekMarket masrafımız 290TL
Ben bugün 700 TL harcadım. Dün annemin doğum günüydü ona hediye olarak laptop aldım. yesa bilgisayarda birikimden sayılacakmı, lütfen sayılsın yoksa benim mart ayı birikimim 0 görünecek ama olsun annemin yüzündeki gülümeme herşeye değerdi, yakında KK'da takılmayıda öğretirim burada da karşılıklı yazışırız belki
yesa kuşum ben birikim falan yapamıyorum ya hala gereksiz bir şey almamaya gayret ediyorum ama çetele tutamıyorum maalesef (