Artık İşe yemek getiriyorum haftasonu çocuklarla dışarda yeriz diye dusunuyorum
Ben de aileme destek oluyorum bu çok mutlu ediyo beni. Onlar kendine harca dese de yapamam. Beni bu yaşa getirip okutup iş sahibi eden onlar. Evlenene kadar kardeşlerime aileme destek olmayı bırakmam. Hatta evlenince dee bırakmam Allahtan sevgilim çook anlayışlı iyi bi insan maaşımı bile bilmez ben anlatırım dolar aldım altın yaptım kredi kartı borcu ödedim vs. Ailene sahip çıkmanı çok takdir ediyorum diyo. Canlarım benim bizim için yıllardır çalıştılar hiç kendi keyifleri için bişey yapamadılar şimdi ben onları mutlu etmek istiyorum.
Bende niye söyle amca yok yaGünü 6.5 TL harcamayla kapadım. Pentiden 2 tane çorap aldım.
Bide kızlar amcam bugün hesabıma 2800 TL yatırdı, annemde 5 euro verdi benim sıfıra inen birikim bir anda arttı Allah bereket versin inşallah
Yaptığın modele modelin ağırlığına göre fiyat bicersin canım görmeden bişey diyemem kiHanımlar size birşey sormak istiyorum. Şimdi ben iş arıyorum ama kendime göre bir iş bulamıyorum... Sürekli de iş ilanı sitelerine bakıyorum ama iş bulana kadar evde lif, patik gibi şeyler yapsam diyorum. Nasıl olur, bunları yaptığımda söyleyeceğim fiyat ne olmalı sizce?
en guzelı cnm. benmde elmde para vardı eve bır sehpa almak ıcın sımdı vazgectm almıcam altn alcmBu ay tam altına zorlamak istiyorum kendimi suan elimde 350 var gerekirse bidaha ki ay ki maaştan ekleme yapacam ama alaçam kafaya koydum :)))
amin cnm sağolBende niye söyle amca yok yaallahım. Bereketini arttirsin canım
en iyisi cnm boşver evin eksiği falan bitmiyor eksikleri tamamlamaya çalışıncada birikim yapılmıyoren guzelı cnm. benmde elmde para vardı eve bır sehpa almak ıcın sımdı vazgectm almıcam altn alcmınat etm ınat ednce oluyo
evet cnm evlenelı 7 ay oldu hala alyıorum al al bıtmıyor sonu yokk almanın bıraz bırıkım yaptıktan snra daha rahat alınır dıye dusunuyorumboyle hıc parasız esya almaktansaamin cnm sağol
en iyisi cnm boşver evin eksiği falan bitmiyor eksikleri tamamlamaya çalışıncada birikim yapılmıyor
aaa olmadı bak birikimler dursun, onları yokmuş gibi düşün acil durum için sakla birikim mi ne birikimi de şaşırevet cnm evlenelı 7 ay oldu hala alyıorum al al bıtmıyor sonu yokk almanın bıraz bırıkım yaptıktan snra daha rahat alınır dıye dusunuyorumboyle hıc parasız esya almaktansabenım bugun harcamam 35 :)
ayy cnm ama ınsan almak ta ıstıyor evede cok duskunum sevıyorum bıseyler almayı dekorasyon falan D:aaa olmadı bak birikimler dursun, onları yokmuş gibi düşün acil durum için sakla birikim mi ne birikimi de şaşırben bütün birikimi eve harcadım şimdi sıfırdan başladım ve bu moddayım
Olmaz cıss..ayy cnm ama ınsan almak ta ıstıyor evede cok duskunum sevıyorum bıseyler almayı dekorasyon falan D:
Sana Warren Buffet amcamızın bir sözünü aynen yazıyorum cnm: Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.ayy cnm ama ınsan almak ta ıstıyor evede cok duskunum sevıyorum bıseyler almayı dekorasyon falan D:
eheheh tmmm cnm birikim yapıyoruz
söz çok guzelmiş :))Sana Warren Buffet amcamızın bir sözünü aynen yazıyorum cnm: Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
Bilmem anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?