- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Canım hayırlı olsun..annelerimiz bizim için neler yapmışlar ..çok iyi yapmışsın. .sonuçta parani ayarlayıp güzel birsey için kullanmışsin
Hepinize teşekkürler kızlarGünaydın kızlar
sempatik_kiz güle güle kullansın annen
Bugün az çok belli harcamalarım.
125 TL psikolog ( kumbarada biriken paraları kullanıyorum. )
30 TL kuru temizleme
Arabamı temizleyeceğim ne kadar tutar bilmiyorum
Disarda yesen mesela birkaç defa yersin o parayla ..en azından evine almışsin..aldıklarınla yemekler yaparsın. .bakalım aldıkları ne kadar gidecek
gunaydın kızlar :) market alışverişi yaparken nelere dikkat ediyorsunuz
ben mutlaka listeyle gidiyorum. ta elim de ya kafamda. ama mutlaka listem oluyor.sadece listedeki alıp ışık hızıyla ayrılıyorum marketten.gunaydın kızlar :) market alışverişi yaparken nelere dikkat ediyorsunuz
ben mutlaka listeyle gidiyorum. ta elim de ya kafamda. ama mutlaka listem oluyor.sadece listedeki alıp ışık hızıyla ayrılıyorum marketten.
kesinlikle başka reyonlara göz gezdirmiyorum.
evet ben de ondan kaçıyorum zaten.Zaten başka reyonları gezince otomatik bir şeyler alınıyor...
evet ben de ondan kaçıyorum zaten.
ben ihtiyacım olanı yazıyorum. başka reyonlardaki şeyler ihtiyaç olsaydı onları da yazardım listeme diye düşünüyorum.
maaşımdan kalan son kırıntılarla 40 dolar aldım şimdi :))))
yeterki onlar mutlu olsun cnm onların bize yaptıklarının yanında bizimki az bileAha :) 215 tl taksitim 440 tl oldu kızlar anneme aldım herseyi. Beraber gittik ihtiyacım var diyince kiyamadim aldım amaaan annemden önemli mi
Aynen canım. Annemde hayatta bişey yaşasın görsün elimden geldiğince tek isteğim bu :)yeterki onlar mutlu olsun cnm onların bize yaptıklarının yanında bizimki az bile
Aha :) 215 tl taksitim 440 tl oldu kızlar anneme aldım herseyi. Beraber gittik ihtiyacım var diyince kiyamadim aldım amaaan annemden önemli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?