BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

akşama ne yemek var :)
Biraz bezelye
Bugün zeytinyağlı taze fasulye ve makarna yapıldı.
Yanında salata ve yoğurt koyarım.

Öğle yemeği için 15.5 TL harcadım
Su aldım 2 TL ye.
Cüzdanımda ne kaldıysa bozukluk o da kumbaraya gidecek

Biz hafta içleri genelde evdeyiz ..haftasonlari 1 defa dışarda yiyoruz..Çocuklar seviyor dışarda yemeği. Aslında sağlıksız ne varsa seviyorlar

Harcadıklarımı yazdıktan sonra markete indim. 37 TL harcadık.
Nakit verdik. Karta karşı açtığımız savaş devam ediyor. Kart için koyduğumuz limitin dolmasına 192 TL kaldı.

Biz hafta içleri genelde evdeyiz ..haftasonlari 1 defa dışarda yiyoruz..Çocuklar seviyor dışarda yemeği. Aslında sağlıksız ne varsa seviyorlar

Çocuklar haklı :) Biz bile bu yaşımızda sevmiyor muyuz? Ara sıra olur öyle sağlıklısız şeyler, yavruların ruh sağlığı daha önemli :)

Kızlar ben bugun 80 tl harcadım ama mecburiydi 40 tl bir kişiye 40 tl başka bir kişiye hediye almak durumundaydim

Bi de dolmusa verdim 3 kisi çarpı 1.75

Ben bugün 700 TL harcadım. Dün annemin doğum günüydü ona hediye olarak laptop aldım. yesa bilgisayarda birikimden sayılacakmı, lütfen sayılsın yoksa benim mart ayı birikimim 0 görünecek ama olsun annemin yüzündeki gülümeme herşeye değerdi, yakında KK'da takılmayıda öğretirim burada da karşılıklı yazışırız belki

yesa kuşum ben birikim falan yapamıyorum ya hala gereksiz bir şey almamaya gayret ediyorum ama çetele tutamıyorum maalesef (

Canım hayırlı olsun..annelerimiz bizim için neler yapmışlar ..çok iyi yapmışsın. .sonuçta parani ayarlayıp güzel birsey için kullanmışsin

Tamamdir canım sana 700 birikim yazıyorum ama çok güzel bir amaç için harcandı diye yanına ekliyorum :

yesa kuşum ben birikim falan yapamıyorum ya hala gereksiz bir şey almamaya gayret ediyorum ama çetele tutamıyorum maalesef (

Canım olsun kopma buradan aklına gelelim GEREKSİZ bir şey alırken yesa1 duymasın boşver kızar şimdi siniri pistir falan de yeter bana

Günaydın kızlar
sempatik_kiz güle güle kullansın annen
Bugün az çok belli harcamalarım.
125 TL psikolog ( kumbarada biriken paraları kullanıyorum. )
30 TL kuru temizleme
Arabamı temizleyeceğim ne kadar tutar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…