- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
yesa sen para yönetimi demiştin ama sanırım onu güncellemelerle bozmuşlar yorumlara baktım da yeni indiren herkes de aynı sorun var. Bende şimdi başka bi uygulama indirdim. İsmi monefy senin bahsettiğin gibi herşeyi yazabiliyorsun bende bunu kullancam artık ay sonu nereye ne kadar verdiğimi görebilirim iyi olur
ya ben hep yazıcam diyorum ama unutuyorum telefonda olursa unutmam diye düşünüyorum malum telefonlar artık elimizden düşmüyorBana telden zor geldi not defterine yazıyorum eski usulelimde kağıt defter kertenkeledeki hicabi gibi geziyorum ortalıkta
Markette gezerken indirimdeki ürünleri yazdım başka markette karşılaştıracağım
Bana telden zor geldi not defterine yazıyorum eski usulelimde kağıt defter kertenkeledeki hicabi gibi geziyorum ortalıkta
Markette gezerken indirimdeki ürünleri yazdım başka markette karşılaştıracağım
gelsin gelsin paracıklar, kalansın hep paracıklar hoppiiii
Anka yaaa benzetmene koptummmmmmmAma istikrarın ve isteğin gözümden kaçmadı maşallahhhhh
Bende programı indirdim ama aklıma gelmiyor ya :) Not defteri taşıyorum zaten hep onu kullanıyorum artık :) Excellde de güzel bir tablo hazırladım gelecek dönem alacak ve borçlar şu an için düzenli üşenmezsem inşallah :)
Bugün maaşım yatıyor kendime harçlık ayırıp kalanını 500$ yapacağım Ocak ayından da artırmıştım çok şükür.
Şunu farkettim dikkat ettikçe bereketleniyor. Ben eşim burada iken 2 maaşla SIFIRI görüyordum şimdi tek başıma Kira+ft. vs giderleri aynı iken bir maaşa neredeyse hiç dokunmayacağım.
Çok şükür... Yapınca oluyor kızlar, durmak yok birikime devam
gelsin gelsin paracıklar, kalansın hep paracıklar hoppiiiine zaman kenara para atsam evde tüm güün bu şarkıyı söyleyerek geçiriyorum
yesa sen para yönetimi demiştin ama sanırım onu güncellemelerle bozmuşlar yorumlara baktım da yeni indiren herkes de aynı sorun var. Bende şimdi başka bi uygulama indirdim. İsmi monefy senin bahsettiğin gibi herşeyi yazabiliyorsun bende bunu kullancam artık ay sonu nereye ne kadar verdiğimi görebilirim iyi olur
Anka yaaa benzetmene koptummmmmmmAma istikrarın ve isteğin gözümden kaçmadı maşallahhhhh
Bende programı indirdim ama aklıma gelmiyor ya :) Not defteri taşıyorum zaten hep onu kullanıyorum artık :) Excellde de güzel bir tablo hazırladım gelecek dönem alacak ve borçlar şu an için düzenli üşenmezsem inşallah :)
Bugün maaşım yatıyor kendime harçlık ayırıp kalanını 500$ yapacağım Ocak ayından da artırmıştım çok şükür.
Şunu farkettim dikkat ettikçe bereketleniyor. Ben eşim burada iken 2 maaşla SIFIRI görüyordum şimdi tek başıma Kira+ft. vs giderleri aynı iken bir maaşa neredeyse hiç dokunmayacağım.
Çok şükür... Yapınca oluyor kızlar, durmak yok birikime devam
İstedikten sonra yaparsın sen ben sana güveniyorum AnkammmEvet canım her ay geriden ödeme yaptığımızı öğrenince çok üzüldüm bu ay o eksiyi artı yapacağım inşallah... Sayenizde başaracağım inşallah...
Hocam beynimi tırmalayan bir soru var birikim yapmak caiz midir
Ay ben buna bayılmıştım ya unutmuşum bak çok iyi oldu hatırlattığın motive olmak için sürekli söylerim artık
Sadece o kısım ama devamını söylemek yokHopiyeni motivasyon müziğimiz olsun dinledikçe katlayalım paracıkları
ayyy bu arada bugün ki harcamam O çünkü okulu ektimokul için ayırdığım 4 TLde kumbaraya gitti
sınıfta kalmasam bari annem saçımı başıma yolar
zaten bi bu kadarını biliyorumSadece o kısım ama devamını söylemek yokalışveriş falan yok bize
off otobüsle 40 dk yol sürüyor bi saat ders var sonra 2 saat boşluk sonra yine 1 saat ders varEvettt sen niye okulu ekiyorsun sürekliii ???
Kampüste kitap okuuuuu nasıl özledim bir bilsen :) Çalışmaya başlayınca anladım okulun değerini :) Al kitabını o boşluğu doldur mis gibi :)zaten bi bu kadarını biliyorum
off otobüsle 40 dk yol sürüyor bi saat ders var sonra 2 saat boşluk sonra yine 1 saat ders var
okuldada bi başıma saatlerce oturmak istemiyorum ondan oluyor hepburda böyle muhabbet ediyorum ama ben dışarda kimseyle konuşan biri değilimdir
Ben her hafta 2 kitap bitiririm zaten canim Ayy okulu bi görsen kampüs falan hak getire, lise bozması bir yer gibi oturacak yer yok zaten sadece sigara içenler için bi çardak yapmışlar oranın yanında gecemiyorsun zaten içmeyince çok kötü kokuyor. Kütüphane anca 40 M2 bir yer zaten ben gidene kadar kapanmış oluyor kantin desen 10 M2 ancaKampüste kitap okuuuuu nasıl özledim bir bilsen :) Çalışmaya başlayınca anladım okulun değerini :) Al kitabını o boşluğu doldur mis gibi :)
Ayrıca yavaş yavaş konuşkan biri olmaya da başlaman lazımm anladığım kadarıyla mesleğin sürekli insanlarla iletişim halinde olmanı gerektirecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?