BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Canım birikim hesabından bahsetsene BİRaz nasıl ?
Cnm normal banka hesabıma birikim hesabı diyorum ben Çünkü kumbarayı sadece metal para için kullanıyorum kağıt param 5 TL bile olsa bu hesaba yatırıyorum. Ama bu hesap dışında ikinci bir hesap açıp oradan da döviz alıp al sat yapmayı düşünüyorum fakat onun için önce bankaci bi arkadaşımla görüşeceğim ona göre acicam hesabı 200 TL yatırıp o parayı katlamaya calisacagim

Canım hesap işletim ücreti kesilmiyor mu... Ben de evde tutmak istemiyorum ama hesap işletim ücreti de vermek istemiyorum zaten az biriktiriyoruz...

Canım hesap işletim ücreti kesilmiyor mu... Ben de evde tutmak istemiyorum ama hesap işletim ücreti de vermek istemiyorum zaten az biriktiriyoruz...
Ben öğrenci olduğum için kesilmiyor cnm. Ama bankalarin belirli prosedürleri var Mesela otomatik ödeme verin hesap işletim ücreti alınmasın diyorlar ama bunlara hiç bulaşma istemiyorsan benim ekstradan ptt hesabımda var oradan kim açarsa açsın hiç bir şekilde hesap işletim ücreti alınmıyor sadece hesap acarken 5 TL istiyorlar onuda zaten hesabina yatiriyorlar aynı bankamatik kartı gibi kartı var ATM si var istediğin ATMDEde yada mağazada kullanabiliyorsun yine internetten havale eft vs.bütün işlemleri yapabiliyorsun azıcık uzun yazdım sanırım

anladım canım benim...,

ben de zamanında Euro hesaı açtırmıştım ama Anka nin de dediği gibi kesintiden dolayı kapattım...

otomatik ödeme olayına da bakmıştım canım da sanırım onda da her ödemeden çok az da olsa kesiyorlardı maalesef çok cüzi bir ücret ama ne gerek var :)

ptt hesabı iyiymiş onların da Euro dolar hesapları var mı acaba? en önemlisi internet üzerinden işlem yapabiliyor muyuz? çünkü ben elimin altında olsun al sat yapayım istiyorum :)

günaydın hanımlar..
kuveytürkü öneririm bende size..hiçbir şekilde ücret kesilmiyo.altın döviz hesaplarıda dahil..
internetten hesap açıyosunuz ve ayağınıza kadar gelip alıyolar imzanızı..benim diğer 2 bankadada hesabım var ama bu konuda en çok kuveytürkü beğeniyorum ben

bu arada bugün yine oğlumun arkadaşlarından birinin doğum günü var..yarında misafir gelecek
bol masraflı bir gün beni bekler

Günaydın kizlaaar :) hayirli cumalarr. Eşim hala almadi maaşını geçen aydan kalanla idare ediyorum şu an umarım en yakın zaman da alır da bende bişeyler yaparım. Ya bu ara pek bakamadım şimdi toplu okudum mesajları. Şu banka meselesine takıldım bu konularda pek bilgim yok. Şimdi mesela ben normal hesap actirdim diyelim çünkü evde para tutamiyorum ben. Atıyorum her ay 100 tl yatırdim her ay mi kesecekler parami ve ne kadar kesecekler o zaman bu çok saçma bi işlem param kesilcekse

İnternetten baktım da Konya'da neredeymiş diye bizim arka sokağı gösteriyor... Hiç görmedim şimdiye kadar bu gün bi gidip bakayım... Sorayım uygun gelirse açtırırım...

yok her ay değil.yıllık bir ücretleri var,onu yıl içinde birkaç kerede kesiyolar..
çok parası olanlar için neysede zaten ufak biriklerimiz..onuda kesince ifrit oluyo insan

Her ay değil ama senede 2 kere kesiyorlar... Benim eskiden maaş kartı olarak kullandığım hesabım vardı... Maaş olunca kesilmiyordu...
Sonra maaş yatmamaya başladı... İnternetten alışveriş yaptım 3-4 yıl sonra... Baktım üzerime olmadı iade ettim o kartın numarasını verdim oraya yatırsınlar diye.. Para yattı çekmeye gittim o da ne hiç para yok... 180 TL gitmiş.. İçeri girdim sordum geriye dönük hesap işletim ücreti kesilmiş dediler... Dedim nasıl olur... Boş hesaptan ne ücreti şöyle böyle derken daha beni borçlu çıkardı... Kırdım kadının önünde kartı kapat hesabı dedim kızdım... Ama giden gitt kurtaramadım... 3 yıl falan geçti şimdiki durum nasıl bilmiyorum...

İnternet üzerinden havale eft vs bir çok şey yapabiliyorsun ama döviz için hiç bakmamistim açıkçası onu bilemiyorum bu yüzden
6 ayda bi kesilir cnm 6 aylık ücreti 56- 80 TL arasında bi miktar kesilir

Hımmm neresi ki tam olarak... Ben Karatay'da emniyetin yakınındayım...

Karatay mevlananin otaraf oluyor sanırım ben otagar civarı canım pek bilmem konya yi aslen kastamonuluyum

Mevlanın orası da Karatay ama ben o tarafta değilim kuleye yakınım... Ben de pek bilmiyorum Ispartalıyım aslen ben de.. Evlendikten sonra geldim...

Markete gittim yine ama gereksiz hiç birşey almadım...

Yufka.......4.99( en ucuzunu seçtim inşallah iyi çıkar
Sut ..........4 TL 2 paket... Puding muhallebi falan yapacağım diye ucuz aldım...
Soda.........24'lu 12 TL (kampanya var diye almıştım meyvelilerdeymiş sade olanlarda kampanya yokmuş kasada da bırakmak istemedim utandım..

Simit........1.25

Toplam=21.50 TL

Cnm ya senin şu bahsettiğin uygulamayı indirdim ben ama kullanamiyorum gün gün ekleme yapılmıyor uygulamanın resmini bi atabilecekmisin acaba yani şeyimi indirmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…