- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Cnm normal banka hesabıma birikim hesabı diyorum benCanım birikim hesabından bahsetsene BİRaz nasıl ?
Cnm normal banka hesabıma birikim hesabı diyorum benÇünkü kumbarayı sadece metal para için kullanıyorum kağıt param 5 TL bile olsa bu hesaba yatırıyorum. Ama bu hesap dışında ikinci bir hesap açıp oradan da döviz alıp al sat yapmayı düşünüyorum fakat onun için önce bankaci bi arkadaşımla görüşeceğim ona göre acicam hesabı 200 TL yatırıp o parayı katlamaya calisacagim
Ben öğrenci olduğum için kesilmiyor cnm. Ama bankalarin belirli prosedürleri var Mesela otomatik ödeme verin hesap işletim ücreti alınmasın diyorlar ama bunlara hiç bulaşma istemiyorsan benim ekstradan ptt hesabımda var oradan kim açarsa açsın hiç bir şekilde hesap işletim ücreti alınmıyor sadece hesap acarken 5 TL istiyorlar onuda zaten hesabina yatiriyorlar aynı bankamatik kartı gibi kartı var ATM si var istediğin ATMDEde yada mağazada kullanabiliyorsun yine internetten havale eft vs.bütün işlemleri yapabiliyorsun azıcık uzun yazdım sanırımCanım hesap işletim ücreti kesilmiyor mu... Ben de evde tutmak istemiyorum ama hesap işletim ücreti de vermek istemiyorum zaten az biriktiriyoruz...
Cnm normal banka hesabıma birikim hesabı diyorum benÇünkü kumbarayı sadece metal para için kullanıyorum kağıt param 5 TL bile olsa bu hesaba yatırıyorum. Ama bu hesap dışında ikinci bir hesap açıp oradan da döviz alıp al sat yapmayı düşünüyorum fakat onun için önce bankaci bi arkadaşımla görüşeceğim ona göre acicam hesabı 200 TL yatırıp o parayı katlamaya calisacagim
Ben öğrenci olduğum için kesilmiyor cnm. Ama bankalarin belirli prosedürleri var Mesela otomatik ödeme verin hesap işletim ücreti alınmasın diyorlar ama bunlara hiç bulaşma istemiyorsan benim ekstradan ptt hesabımda var oradan kim açarsa açsın hiç bir şekilde hesap işletim ücreti alınmıyor sadece hesap acarken 5 TL istiyorlar onuda zaten hesabina yatiriyorlar aynı bankamatik kartı gibi kartı var ATM si var istediğin ATMDEde yada mağazada kullanabiliyorsun yine internetten havale eft vs.bütün işlemleri yapabiliyorsun azıcık uzun yazdım sanırım
günaydın hanımlar..
kuveytürkü öneririm bende size..hiçbir şekilde ücret kesilmiyo.altın döviz hesaplarıda dahil..
internetten hesap açıyosunuz ve ayağınıza kadar gelip alıyolar imzanızı..benim diğer 2 bankadada hesabım var ama bu konuda en çok kuveytürkü beğeniyorum ben
Günaydın kizlaaar :) hayirli cumalarr. Eşim hala almadi maaşını geçen aydan kalanla idare ediyorum şu an umarım en yakın zaman da alır da bende bişeyler yaparım. Ya bu ara pek bakamadım şimdi toplu okudum mesajları. Şu banka meselesine takıldım bu konularda pek bilgim yok. Şimdi mesela ben normal hesap actirdim diyelim çünkü evde para tutamiyorum ben. Atıyorum her ay 100 tl yatırdim her ay mi kesecekler parami ve ne kadar kesecekler o zaman bu çok saçma bi işlem param kesilcekse
Günaydın kizlaaar :) hayirli cumalarr. Eşim hala almadi maaşını geçen aydan kalanla idare ediyorum şu an umarım en yakın zaman da alır da bende bişeyler yaparım. Ya bu ara pek bakamadım şimdi toplu okudum mesajları. Şu banka meselesine takıldım bu konularda pek bilgim yok. Şimdi mesela ben normal hesap actirdim diyelim çünkü evde para tutamiyorum ben. Atıyorum her ay 100 tl yatırdim her ay mi kesecekler parami ve ne kadar kesecekler o zaman bu çok saçma bi işlem param kesilcekse
Anka çim kız konyada misin senİnternetten baktım da Konya'da neredeymiş diye bizim arka sokağı gösteriyor...Hiç görmedim şimdiye kadar bu gün bi gidip bakayım... Sorayım uygun gelirse açtırırım...
İnternet üzerinden havale eft vs bir çok şey yapabiliyorsun ama döviz için hiç bakmamistim açıkçası onu bilemiyorum bu yüzdenotomatik ödeme olayına da bakmıştım canım da sanırım onda da her ödemeden çok az da olsa kesiyorlardı maalesef çok cüzi bir ücret ama ne gerek var :)
ptt hesabı iyiymiş onların da Euro dolar hesapları var mı acaba? en önemlisi internet üzerinden işlem yapabiliyor muyuz? çünkü ben elimin altında olsun al sat yapayım istiyorum :)
6 ayda bi kesilir cnm 6 aylık ücreti 56- 80 TL arasında bi miktar kesilirGünaydın kizlaaar :) hayirli cumalarr. Eşim hala almadi maaşını geçen aydan kalanla idare ediyorum şu an umarım en yakın zaman da alır da bende bişeyler yaparım. Ya bu ara pek bakamadım şimdi toplu okudum mesajları. Şu banka meselesine takıldım bu konularda pek bilgim yok. Şimdi mesela ben normal hesap actirdim diyelim çünkü evde para tutamiyorum ben. Atıyorum her ay 100 tl yatırdim her ay mi kesecekler parami ve ne kadar kesecekler o zaman bu çok saçma bi işlem param kesilcekse
Evet canım. Bende konya SelçukluEvet canım sen de mi Konya'dasın yoksa ..
Karatay mevlananin otaraf oluyor sanırım ben otagar civarı canım pek bilmem konya yi aslen kastamonuluyumHımmm neresi ki tam olarak... Ben Karatay'da emniyetin yakınındayım...
Karatay mevlananin otaraf oluyor sanırım ben otagar civarı canım pek bilmem konya yi aslen kastamonuluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?