- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sana hayranım kız maşallah nakit hiç tutmayip hemen dolar yapman çok güzel nakit olunca harciyo insan hemen ideolumsun zengin kız23 liramdan 3 lira gitti. Ama babam akşam para verecek. Oradan 20 tl nin ustune ekleyip bir 10 dolar daha alıcam pazartesi. Ayrıca pazartesi gün var 50 tl oraya gidecek
Aynen canım oyle şeylere verdiğim para hiç gözüme gelmez oğlum onun karşiliginda guluyo eğleniyo işte o herseye bedelSen de iyi kı varsın canım ben de burada çocuklu arkadaşları gördükçe çok gaza geliyorum nedense... mesela jetona giden paraya Ohh gitsin ne güzel çocuklarıyla e güzel bir gün diye düşünüyorum
Bide 3 lira Nereye gitti23 liramdan 3 lira gitti. Ama babam akşam para verecek. Oradan 20 tl nin ustune ekleyip bir 10 dolar daha alıcam pazartesi. Ayrıca pazartesi gün var 50 tl oraya gidecek
Yoksa elimde para kslmayınca o nakitlere sarabiliyorum. Böyle yapınca altın alıcak kadar para olunca bozdurup altın alıyorum.Valla sana hayranım kız maşallah nakit hiç tutmayip hemen dolar yapman çok güzel nakit olunca harciyo insan hemen ideolumsun zengin kız
Camiye :)Bide 3 lira Nereye gitti
Çok azda olsa kar getiriyor ama daha çok eldeki nakit parayı harcamamak için yapıyorum benDolar niye alıyonuz kızlar 
Karlı oluyor mu öyle
Yasa çıktı ya evlilik içerisinde ne alınırsa alınsın artık ortak mal olucak diye... Rabbim kötü gün yüzü göstermesin ola ki elimden boşanırsam ortalıkta kalmayayım diye bu çabam. Tabiki evliliğim sırasında istediğimiz gibi otururuz alacağım evde. Akılları karştırmayayım durun ben bekarım sevgilimde yok. O yüzden biraz daha rahat hareket ediyorum birikim konusunda :)Bensendetutuklukaldim canım maşallah sana ya bayılıyorum Azmin öğrenci halinle böylesin bir de calismaya başladıktan sonra elinden hiç bir şey kurtulamaz aynen devam :)
301114 canım bende aynen öyleyim okudukça bir şeyler öğrenip gözüm açılıyor ve biriktirmek istiyorum. Eskiden ben elimde 300 varsa o gün yer ertesi günü düşünmezdim ama artık akillaniyorum sanırım :) Hep beraber birbirimize gaz vererek ilerleyecegiz inşallah :)
B bebosss canım benim dolar yaptırma amacım umre için para biriktiriyorum ve onun ödemeleri dolar üzerinden ogun yüksek olur düşük olur bilemem o yüzden riski dağıtmis olacağım her ay alarak inşallah :) Bir de tl olunca harcanir ama diğerleri döviz ya da altın biriktirmek için daha iyi oluyor insanın dokunasi gelmiyor :)
@anka_misali Mart iyi geldi sana maşallah :) aynen devam inşallah canım :)
E hadi hayırlısı inşallah canım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahBensendetutuklukaldim canım maşallah sana ya bayılıyorum Azmin öğrenci halinle böylesin bir de calismaya başladıktan sonra elinden hiç bir şey kurtulamaz aynen devam :)
301114 canım bende aynen öyleyim okudukça bir şeyler öğrenip gözüm açılıyor ve biriktirmek istiyorum. Eskiden ben elimde 300 varsa o gün yer ertesi günü düşünmezdim ama artık akillaniyorum sanırım :) Hep beraber birbirimize gaz vererek ilerleyecegiz inşallah :)
B bebosss canım benim dolar yaptırma amacım umre için para biriktiriyorum ve onun ödemeleri dolar üzerinden ogun yüksek olur düşük olur bilemem o yüzden riski dağıtmis olacağım her ay alarak inşallah :) Bir de tl olunca harcanir ama diğerleri döviz ya da altın biriktirmek için daha iyi oluyor insanın dokunasi gelmiyor :)
@anka_misali Mart iyi geldi sana maşallah :) aynen devam inşallah canım :)
Aynen canım oyle şeylere verdiğim para hiç gözüme gelmez oğlum onun karşiliginda guluyo eğleniyo işte o herseye bedel
Sende çocuk varmıydi canim
Test yapsana bi canım olur mu olur inşYok canım benim. Aslında bilmiyorum 2 haftalik hamile olabilir miyim acaba ilk defa bu ay denemelere başladık da bat 22 mart
Test yapsana bi canım olur mu olur inş
Hamilelik diyince 3 ay adet görmediğimi biliyorum evlendiğimde kezara hamile kalsam şuphelenmem bile mide bulantısı olmazsa tabi