• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

yesa yesa sen para yönetimi demiştin ama sanırım onu güncellemelerle bozmuşlar yorumlara baktım da yeni indiren herkes de aynı sorun var. Bende şimdi başka bi uygulama indirdim. İsmi monefy senin bahsettiğin gibi herşeyi yazabiliyorsun bende bunu kullancam artık ay sonu nereye ne kadar verdiğimi görebilirim iyi olur :KK49:

yesa yesa sen para yönetimi demiştin ama sanırım onu güncellemelerle bozmuşlar yorumlara baktım da yeni indiren herkes de aynı sorun var. Bende şimdi başka bi uygulama indirdim. İsmi monefy senin bahsettiğin gibi herşeyi yazabiliyorsun bende bunu kullancam artık ay sonu nereye ne kadar verdiğimi görebilirim iyi olur :KK49:

Bana telden zor geldi not defterine yazıyorum eski usul:-) elimde kağıt defter kertenkeledeki hicabi gibi geziyorum ortalıkta:D
Markette gezerken indirimdeki ürünleri yazdım başka markette karşılaştıracağım :-)

Bana telden zor geldi not defterine yazıyorum eski usul:-) elimde kağıt defter kertenkeledeki hicabi gibi geziyorum ortalıkta:KK70:
Markette gezerken indirimdeki ürünleri yazdım başka markette karşılaştıracağım :-)
ya ben hep yazıcam diyorum ama unutuyorum telefonda olursa unutmam diye düşünüyorum malum telefonlar artık elimizden düşmüyor

Bana telden zor geldi not defterine yazıyorum eski usul:-) elimde kağıt defter kertenkeledeki hicabi gibi geziyorum ortalıkta:KK70:

:D :D :D

Anka yaaa benzetmene koptummmmmmm :D Ama istikrarın ve isteğin gözümden kaçmadı maşallahhhhh :KK9::KK9::KK9:

Bende programı indirdim ama aklıma gelmiyor ya :) Not defteri taşıyorum zaten hep onu kullanıyorum artık :) Excellde de güzel bir tablo hazırladım gelecek dönem alacak ve borçlar şu an için düzenli üşenmezsem inşallah :)

Bugün maaşım yatıyor kendime harçlık ayırıp kalanını 500$ yapacağım Ocak ayından da artırmıştım çok şükür.

Şunu farkettim dikkat ettikçe bereketleniyor. Ben eşim burada iken 2 maaşla SIFIRI görüyordum şimdi tek başıma Kira+ft. vs giderleri aynı iken bir maaşa neredeyse hiç dokunmayacağım.

Çok şükür... Yapınca oluyor kızlar, durmak yok birikime devam :D :KK200:

:KK70: :KK70: :KK70:

Anka yaaa benzetmene koptummmmmmm :KK70: Ama istikrarın ve isteğin gözümden kaçmadı maşallahhhhh :KK9::KK9::KK9:

Bende programı indirdim ama aklıma gelmiyor ya :) Not defteri taşıyorum zaten hep onu kullanıyorum artık :) Excellde de güzel bir tablo hazırladım gelecek dönem alacak ve borçlar şu an için düzenli üşenmezsem inşallah :)

Bugün maaşım yatıyor kendime harçlık ayırıp kalanını 500$ yapacağım Ocak ayından da artırmıştım çok şükür.

Şunu farkettim dikkat ettikçe bereketleniyor. Ben eşim burada iken 2 maaşla SIFIRI görüyordum şimdi tek başıma Kira+ft. vs giderleri aynı iken bir maaşa neredeyse hiç dokunmayacağım.

Çok şükür... Yapınca oluyor kızlar, durmak yok birikime devam :KK70: :KK200:
gelsin gelsin paracıklar, kalansın hep paracıklar hoppiiii :KK71:ne zaman kenara para atsam evde tüm güün bu şarkıyı söyleyerek geçiriyorum:KK70::KK70: :KK70:

Olabilir canim ben şu an için çok memnunum sıkıntı yaşamadım ama yasarsam sıkıntı senin o dediğin programa da bakarım :)

:D :D :D

Anka yaaa benzetmene koptummmmmmm :D Ama istikrarın ve isteğin gözümden kaçmadı maşallahhhhh :KK9::KK9::KK9:

Çok şükür... Yapınca oluyor kızlar, durmak yok birikime devam :D :KK200:

Evet canım her ay geriden ödeme yaptığımızı öğrenince çok üzüldüm bu ay o eksiyi artı yapacağım inşallah... Sayenizde başaracağım inşallah...

Hocam beynimi tırmalayan bir soru var birikim yapmak caiz midir:D :D

Evet canım her ay geriden ödeme yaptığımızı öğrenince çok üzüldüm bu ay o eksiyi artı yapacağım inşallah... Sayenizde başaracağım inşallah...

Hocam beynimi tırmalayan bir soru var birikim yapmak caiz midir:KK70: :KK70:
İstedikten sonra yaparsın sen ben sana güveniyorum Ankammm :D :D :D

İSRAF HARAM, TUTUMLULUK HELALDİR HİCABİ :D:KK15:

Sadece o kısım ama devamını söylemek yok :KK70: alışveriş falan yok bize :KK70:
zaten bi bu kadarını biliyorum :KK48:
Evettt sen niye okulu ekiyorsun sürekliii ???
off otobüsle 40 dk yol sürüyor bi saat ders var sonra 2 saat boşluk sonra yine 1 saat ders var :KK43:
okuldada bi başıma saatlerce oturmak istemiyorum ondan oluyor hepo_O burda böyle muhabbet ediyorum ama ben dışarda kimseyle konuşan biri değilimdir :oops:

zaten bi bu kadarını biliyorum :KK48:

off otobüsle 40 dk yol sürüyor bi saat ders var sonra 2 saat boşluk sonra yine 1 saat ders var :KK43:
okuldada bi başıma saatlerce oturmak istemiyorum ondan oluyor hepo_O burda böyle muhabbet ediyorum ama ben dışarda kimseyle konuşan biri değilimdir :oops:
Kampüste kitap okuuuuu nasıl özledim bir bilsen :) Çalışmaya başlayınca anladım okulun değerini :) Al kitabını o boşluğu doldur mis gibi :)

Ayrıca yavaş yavaş konuşkan biri olmaya da başlaman lazımm anladığım kadarıyla mesleğin sürekli insanlarla iletişim halinde olmanı gerektirecek :)

Kampüste kitap okuuuuu nasıl özledim bir bilsen :) Çalışmaya başlayınca anladım okulun değerini :) Al kitabını o boşluğu doldur mis gibi :)

Ayrıca yavaş yavaş konuşkan biri olmaya da başlaman lazımm anladığım kadarıyla mesleğin sürekli insanlarla iletişim halinde olmanı gerektirecek :)
Ben her hafta 2 kitap bitiririm zaten canim Ayy okulu bi görsen kampüs falan hak getire, lise bozması bir yer gibi oturacak yer yok zaten sadece sigara içenler için bi çardak yapmışlar oranın yanında gecemiyorsun zaten içmeyince çok kötü kokuyor. Kütüphane anca 40 M2 bir yer zaten ben gidene kadar kapanmış oluyor kantin desen 10 M2 anca :KK62:ben arkadaş konusunda çok seciciyim bi kere sigara icmeyecek :KK12: bu devirde de içmeyen kalmamış bide okulda herkesin aklı 5 karış havada bi onlara bakıyorum bide kendime bende gencim ama asla olmak istemeyecegim durumdalar :KK43:

Efenim sıfır harcama ile günü kapatmış bulunmaktayim
Pazar günü eşimle market görmemiz lazım buzdolabı tamtakir kurubakir :KK70:eksik listesi çıkardım umarım listenin dışına çıkmam :stop:

yesa yesa ben yokum buralarda diye üzülme diye geldim ama bu sefer sen yoksun ortalıkta... Mart ayına hızlı giriş yaptım. Bu hızla gidersem zengin olucam soyadım gibi :D

Back