Haha canım varya zaten dünyada zengin olcak tek bir kişi varsa o da sensin acayip hoşuma gidiyor senin birikim şekillerin :))yesa ben yokum buralarda diye üzülme diye geldim ama bu sefer sen yoksun ortalıkta... Mart ayına hızlı giriş yaptım. Bu hızla gidersem zengin olucam soyadım gibi
Egzantirik egzantirik biriktirme usulleri bulunur hanımmHaha canım varya zaten dünyada zengin olcak tek bir kişi varsa o da sensin acayip hoşuma gidiyor senin birikim şekillerin :))
Taksi ne alaka sorun mu vardı kaçırdım sanırım ben orayı....
yesa nerdesin. Ben geldim. Hemde 23 liraylan... Altının gramı olmuş 119 lira. Napıcam dövize yöneleyim bari
yesa ben yokum buralarda diye üzülme diye geldim ama bu sefer sen yoksun ortalıkta... Mart ayına hızlı giriş yaptım. Bu hızla gidersem zengin olucam soyadım gibi
İnternet üzerinden havale eft vs bir çok şey yapabiliyorsun ama döviz için hiç bakmamistim açıkçası onu bilemiyorum bu yüzden
6 ayda bi kesilir cnm 6 aylık ücreti 56- 80 TL arasında bi miktar kesilir
Cnm ya senin şu bahsettiğin uygulamayı indirdim ben ama kullanamiyorumgün gün ekleme yapılmıyor uygulamanın resmini bi atabilecekmisin acaba yani şeyimi indirmişim
şuradan aradan yine girivereyim... abim geçen 10 lira verdi hemen kumbaraya... şubat ayından kalan 5 liramı 20 tl yapmayı başardım
Anka yaaa benzetmene koptummmmmmmAma istikrarın ve isteğin gözümden kaçmadı maşallahhhhh
Bende programı indirdim ama aklıma gelmiyor ya :) Not defteri taşıyorum zaten hep onu kullanıyorum artık :) Excellde de güzel bir tablo hazırladım gelecek dönem alacak ve borçlar şu an için düzenli üşenmezsem inşallah :)
Bugün maaşım yatıyor kendime harçlık ayırıp kalanını 500$ yapacağım Ocak ayından da artırmıştım çok şükür.
Şunu farkettim dikkat ettikçe bereketleniyor. Ben eşim burada iken 2 maaşla SIFIRI görüyordum şimdi tek başıma Kira+ft. vs giderleri aynı iken bir maaşa neredeyse hiç dokunmayacağım.
Çok şükür... Yapınca oluyor kızlar, durmak yok birikime devam
Efenim sıfır harcama ile günü kapatmış bulunmaktayim
Pazar günü eşimle market görmemiz lazım buzdolabı tamtakir kurubakireksik listesi çıkardım umarım listenin dışına çıkmam
Benim de hedefim 500 du ama şimdiden 300 küsur oldu.
yesa acayip zenginim maaşım dan 3 kuruş ayıracagim kendime kalanı kutsal hedef için diyorum zengin diyor ya bak yazmam miktarları
Hayır tabiki hedefim 500 harcamayla ayı kapatmaktı 300 oldu u geçti ay başında500 biriktirmek istiyorsun.. daha ayın 5'i ve 300 mü biriktirdin... neden üzülüyorsun anka kardeş
:)) Az sonra çıkıyorum hesaptaki tüm birikmiş leri dolar yapıyorum çünkü en az 5000 dolar lazım iki kişi umre için bakalım toplamda kaç dolar olacak ona göre aylık hedef koyacağım 5000 e doğru ... Hayatımda ilk kez bir şeyi bu kadar çok istiyorum bakalım ya nasip :)hahhaha çok canım takılıyorum sana sevdiğimden :) hedefe giden her yol mubahtır :) yaz sen yaz inşallah ve de hedefinize ulaşırsınız bu gidişle inşallah
Bu arada buraya yazdikca ve sizin yazdiklarinizi okudukça ben fena gaza geliyorum iyiki varsınız
Arkadaş geldi şimdi tupperware aldı 100 TL verdi hemen doğru kumbaraya...
En sevdiğim müşteri.... Peşin alışveriş yapan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?