BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

yesa ben yokum buralarda diye üzülme diye geldim ama bu sefer sen yoksun ortalıkta... Mart ayına hızlı giriş yaptım. Bu hızla gidersem zengin olucam soyadım gibi
Haha canım varya zaten dünyada zengin olcak tek bir kişi varsa o da sensin acayip hoşuma gidiyor senin birikim şekillerin :))

Haha canım varya zaten dünyada zengin olcak tek bir kişi varsa o da sensin acayip hoşuma gidiyor senin birikim şekillerin :))
Egzantirik egzantirik biriktirme usulleri bulunur hanımm çalışma hayatını daha tatmadım.. Öğrenci kafasıyla devam ediyoruz işte

İnternet üzerinden havale eft vs bir çok şey yapabiliyorsun ama döviz için hiç bakmamistim açıkçası onu bilemiyorum bu yüzden

6 ayda bi kesilir cnm 6 aylık ücreti 56- 80 TL arasında bi miktar kesilir

cevap için çok teşekkürler canım benim...

bi araştırayım bakalım mantıklıymış eğer internet bankacılığı da varsa:)

şuradan aradan yine girivereyim... abim geçen 10 lira verdi hemen kumbaraya... şubat ayından kalan 5 liramı 20 tl yapmayı başardım

oooooooooooooo maşallah maşallah

500 doları okudum gerisini okumadım

ooooooooooooo zenginsin heyecandorukta

Efenim sıfır harcama ile günü kapatmış bulunmaktayim
Pazar günü eşimle market görmemiz lazım buzdolabı tamtakir kurubakir eksik listesi çıkardım umarım listenin dışına çıkmam

0 harcama ile günü kapatmak istiyorum ben de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

500 biriktirmek istiyorsun.. daha ayın 5'i ve 300 mü biriktirdin... neden üzülüyorsun anka kardeş
Hayır tabiki hedefim 500 harcamayla ayı kapatmaktı 300 oldu u geçti ay başında

hahhaha çok canım takılıyorum sana sevdiğimden :) hedefe giden her yol mubahtır :) yaz sen yaz inşallah ve de hedefinize ulaşırsınız bu gidişle inşallah
:)) Az sonra çıkıyorum hesaptaki tüm birikmiş leri dolar yapıyorum çünkü en az 5000 dolar lazım iki kişi umre için bakalım toplamda kaç dolar olacak ona göre aylık hedef koyacağım 5000 e doğru ... Hayatımda ilk kez bir şeyi bu kadar çok istiyorum bakalım ya nasip :)

Avm ye gittim geçen oğluma pantolon almıştım bel bol geldiği için 6 tl kemere verdim oyun parkında arabaya bindi oğlum 2 tl jeton verdim 3 tane süt dilimi bide küçük meyve suyu 5 tl ve gidiş geliş dolmuş parası 3 tl
19 lira ile günü kapattım
Çoğu şeyde gözüm kaldı ama aldım say dedim çıktım buarada evde sadece bozuk para kalmıştı ona dokunmuyirum çünkü dün eşim 50 tl verdi genelde ben ona verirdim
Ve 60 tl bozuk param oldu araba şeklinin bi üstünü cikarabiyom şimdilik teker egzos direksiyon ve tampon kaldı
Kumbarada ki 5 kuruş 10 kuruş onları saydim az önce hiç bukadar beklemiyodum 7 tl de ordan çıktı
Şükür allahima
Benden bukadar hadi ben kaçar evde is birikti

Bu arada buraya yazdikca ve sizin yazdiklarinizi okudukça ben fena gaza geliyorum iyiki varsınız

Sen de iyi kı varsın canım ben de burada çocuklu arkadaşları gördükçe çok gaza geliyorum nedense... mesela jetona giden paraya Ohh gitsin ne güzel çocuklarıyla e güzel bir gün diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…