• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

3442tl kredi kartı :KK43:
15tl (eşimin gündüz yemeği)
5tl öğrenciye verdim parasını kaybetmiş
30tl akşam yemeği dışardan söyledik :KK43:
15tl yarın için sigara :KK43:
Bir de sayısal falan oynamış eşim ona ne verdi bilmiyorum 5tl de ona desek benim toplamaya yüreğim el vermiyor :KK43:
3442 :eek: ev alışverişi falan kartla mi oluyor canım bana çok yüksek gekdi kredi kartı :KK17:

bende bugün iyi harcadım.22 lira hediye parası topladık arkadaşlarla,55 lira başka biri için nevresim aldım hediye:KK16:
10 lira market,ekmek,kola, sigara:KK20:için..
40 lira pazar,meyve ve kuru patlıcan için..
martta da böyle idareli(?) gidersem,kovun beni:oops:

bende bugün iyi harcadım.22 lira hediye parası topladık arkadaşlarla,55 lira başka biri için nevresim aldım hediye:KK16:
10 lira market,ekmek,kola, sigara:KK20:için..
40 lira pazar,meyve ve kuru patlıcan için..
martta da böyle idareli(?) gidersem,kovun beni:oops:
Daha sen geçen gün gitmemismiydin pazara ben mi karistiriuorum :KK59: Birde harcadiklarin gerekli şeyler hediye vs mecbur olmasan almazsin sigarana bişey diyemiyorum çünkü bende alıyorum onu yesa ya birakiyom :KK70:

Daha sen geçen gün gitmemismiydin pazara ben mi karistiriuorum :KK59: Birde harcadiklarin gerekli şeyler hediye vs mecbur olmasan almazsin sigarana bişey diyemiyorum çünkü bende alıyorum onu yesa ya birakiyom :KK70:

hediyeler aslında gereksizdi..tanımıyorum kızı hiç.arkadaşların eksiği vardı,adam arıyolardı uzayınca şaka falan anlayamadım bile,katılmışım..
diğerininde çocuğu oldu.görmeye gitmiştim aslında hediyesiyle.arkadaşlar toplanmış hadi gel sende deyince elim boş gitmeyim dedim ama daha uygun bişey alabilirdim yani..
geçen haftada gitmiştim.burada haftanın üç günü farklı pazar var.bugün kurulan sebze pazarı,ona gidiyorum ben .diğerleri uzak biraz

Mart ayında direk elden çıkacak ödemeler
70 otopark
50 harçlık
50 eşime harçlık
30 oğluma harçlık (kumbarasına)
55 internet faturası
80 kuaför
30 kontör
40 su ( küsüratlar oğlumun kumbarasına)
400 benzin
100 kahvaltılık
250 pazar (50*5 hafta varmış martta)
140 Temizliğe yardımcı
100 gün parası
+ market alışverişi
+ eşime pantolon
+ misafirlerim gelicek
+ arabanın yıllık bakımı , kasko ve sigortası
+ kredi kartı borcu
+ arabanın ocak vergisi

Off yazarken yoruldum

Son düzenleme:
Arabanın kasko ve sigortası martta bizim için de büyük sorun durun bakalım ne gelecek

Anka Anka canım sen önce bunu bi önde bi kullanmaya başla senin istediğin programdan da bulmaya çalışacağım :KK70:

Mart ayında direk elden çıkacak ödemeler
70 otopark
50 harçlık
50 eşime harçlık
30 oğluma harçlık (kumbarasına)
55 internet faturası
80 kuaför
30 kontör
40 su ( küsüratlar oğlumun kumbarasına)
400 benzin
100 kahvaltılık
250 pazar (50*5 hafta varmış martta)
140 Temizliğe yardımcı
100 gün parası
+ market alışverişi
+ eşime pantolon
+ misafirlerim gelicek
+ arabanın yıllık bakımı , kasko ve sigortası
+ kredi kartı borcu
+ arabanın ocak vergisi

Off yazarken yoruldum

Üşenmezsem ben de yazayım bi ara...belki elimde fazla para kalmadığını görürsem faydası olur...

Arabanın kasko ve sigortası martta bizim için de büyük sorun durun bakalım ne gelecek

Anka Anka canım sen önce bunu bi önde bi kullanmaya başla senin istediğin programdan da bulmaya çalışacağım :KK70:

Tamam canım yükledim bişey bakalım yazmaya çalışayım...

ya bizimde arabanın kaskosu ve sigortası mart ayına denk gelmiş.

akşam eşim baktı 1300 tl olmuş kredi kartı. allahtan dün kesilmiş :KK17: biraz inceledik faturalarıda kredi kartına bağlamış öyle olunca mantıklı geldi çünkü doğalgaz sadece 200 tl .

mart ayında kesin gidecekler:
1300 tl eşimin kredi kartı.
1850 tl kredi taksidi
700 tl kreş parası
550 tl benim kredi kartım
100 gün parası
160 aidat
30 tl telefon taksiti
26 tl tel faturası
yaklaşık 250 tl yakıt.

oy oy diğer harcamalarla gitti paralar
mart ayı için kendime hedef koydum. 250-300 tl arası harcamak için.

bende cep bütçem kullanıyorum uygulama olarak..güzel oda..
bugün 50 liram var..en az 20 yi arttırmam lazım,bakalım
zaten alınacak belli..kalır sanırım
yarın oğlumun arkadaşının doğum günü var.8 yaşında kıza ne almalıyım sizce..ben oyuncak diyodum da arkadaş kıyafet alırsan daha iyi olur dedi.ne yapsam sizce..

bende cep bütçem kullanıyorum uygulama olarak..güzel oda..
bugün 50 liram var..en az 20 yi arttırmam lazım,bakalım
zaten alınacak belli..kalır sanırım
yarın oğlumun arkadaşının doğum günü var.8 yaşında kıza ne almalıyım sizce..ben oyuncak diyodum da arkadaş kıyafet alırsan daha iyi olur dedi.ne yapsam sizce..

bencede kıyafet al derim. kız çocukları süslü kıyafetleri çok sever. en azından benim kız öyle

Bugünkü harcama

9 tl yemek
3 tl
2.5 Dolmus
1.95 metro ve aktarma olmak üzere

16.45

Allahım ya ben yine 50 yi harcadımya bugün:KK43:anlamadım bu işten bişey..ne kadar dikkat etsem o kadar gidiyo..sıfırı tüketmeden marketten çıkamadım bugün yine
ya ben bu işleri bilmiyorum,yada hayat çok pahalı

Allahım ya ben yine 50 yi harcadımya bugün:KK43:anlamadım bu işten bişey..ne kadar dikkat etsem o kadar gidiyo..sıfırı tüketmeden marketten çıkamadım bugün yine
ya ben bu işleri bilmiyorum,yada hayat çok pahalı

Canım liste yaptın mi markete gitmeden önce :)

hyır yapmadım,bide çok acele hallettim..düşünmeden ve en yakın marketten..aslında oturduğum yer marketler bölgesi gibi..hangine istersen git..bide bol vakitte çıkıp gezeyim dimi biraz

bide ben liste yapıyorum ya yesa,ya o listeyi unutuyorum,ya listeye ihtiyacım olan bişeyi yazmayı..
böylede enterasanım yani
martta yeni bir ben olma dileğiyle

Back