BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Ben harcamadım ama eşime aldırdım ihtiyaçları hafta sonu evde ya,,elimi cüzdanıma attırmıyo sağolsun
Birikim yapıyos burda,ayırdım hesabı arttık. Onun aldıklarını harcamadan saymıyom ben

Canım sigara hariç gerisi ihtiyaç zaten olacak ama ah o sigara :'(

Hamile kalmayı becerebilsem bitecek sigara da ama...

S

15 liraya ne sigarasi canım o ya yoksa 2 paket mi diyecem de 7.5 liraya sigarada kalmadı sanırım

Var var en ucuzundan ld içiyorum ben 7tl. eşiminkiyle beraber 15tl tutuyor.

Hangi sigarayı içiyorsun canım sen ya... Ben de kullanıyordum eskiden... Camel soft içerdim... Sordum bu gün 8 TL dediler... Sigara içer gibi her gün 8 TL atacağım kenara inşallah

LD içiyorum canım. Madem zehirleniyorum hiç değilse ucuza zehirleneyim mantığıyla

ayyy,ben hamileykende içmiştim yaa...
Bende birkaç haftadır en ucuzunu içmeye başladım sanıyordum. 7.50.
Bende ondan alayım o Zaman. 50 kuruş fazlasını atarım hiç değilse kumbaraya
Ne nalet bi illet bu,düşmanımı bile istemem başlasın....

Aynen katılıyorum. Hamile kalınca (tabi kısmet olursa) eşimi de ikna edip bıraktırabilirsem bir daha başlamayız diye umuyorum. İlk hamileliğimde eşime bıraktıramadım. O içtikçe nasıl geliyordu kokusu. Doğumdan sonra da daha emzirme döneminde başladım tekrar...

Aslında bebek sadece hamilelik esnasında değil ondan önceki süreçten de etkileniyor
İnşaAllah en kısa zamanda bırakırsınız

Bende bidahakine LD alayım ozamn 2 tl kar
Allah sizi napmasın yaa... Ld ye başladıktan sonra azaltmaya bakkn sonra iki günde bir filan alırsınız. En azından gunluk sigara alıyormuş gibi yaparsınız.. Sonra yavaş yavaş bırakın :)

Allah sizi napmasın yaa... Ld ye başladıktan sonra azaltmaya bakkn sonra iki günde bir filan alırsınız. En azından gunluk sigara alıyormuş gibi yaparsınız.. Sonra yavaş yavaş bırakın :)
Ben zaten 3 günde 1 alıyorum ama sanırım. Buguj sigara alaçam çünkü camasir mak üstündeydi sigara paketi makinenin musluğu şu sicratmis gece boyu sigaram dan eser yok kaloriferin üstüne serdim kurutuyorum suan

Günaydınlarrr....evet yeni bir gün. Bugün hastaneye gidiyorum,eş durumundan masraflardan muafım..
Bakalım dönüşte borç ödemeye merkeze gidicem. Kahve içmeden dönersem iyi..dışarda kahve pahalı yav(pintiliğin dibine vurdum yanlız)
Evede bi süt alırsam alırım. Dahada bişey almak yok aklımda. Hadi bakalım,yeni güne bismillah...

Aman ne trafik vardı bee. Metrobüsle döndüm. Valla büyük nimet istanbulda yaşayanlar için. 5 lira metrobüs kartına,5 lirada süte harcadım. Borcunda 98 ini kapadım:) 100 olsaydı üzülürdüm bak,o iyi oldu:)kalan 2 lira kumbirike..
Yanlız sigaramda yetmiycek gibi. Akşama doğru kağıt havluyla sigara alayım ben en iyisi

Akşam temizlik hastalarını izledim. Kadında alışveriş tutkusu varmış. Dışarı çıkıp bişey almadığı gün hasta hissediyomuş.
Kınamamak lazım,bendede tersi olacak bu gidişle. Harcayınca hasta hissedicem,yakındır...

O bölümü ben de izledim dün üzülüyorum valla çocuk annesine temizlik robotu gibisin diyor ya

Alışveriş de bir yerden sonra hastalık gibi olmuş artık :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…